KLAROLINE SPOILER, TVD s4

vampire-diaries-caroline-tyler-klaus-dance.jpg


Det är ingen tvekan om att om Klaus och Caroline låg med varandra medan Caroline fortfarande tror att han är Tyler så skulle det vara en oförlåtlig förolämpning som skulle vara stötande på flera nivåer. Lyckligtvis kan vi bekräfta att det inte kommer att gå  långt innan Tyler får tillbaks sin kropp.

"Nej, det kommer inte att gå så långt" försäkrar Julie Plec och lovar att det Klaus gör med Tyler's kropp är mer roligt än elakt. "Ja, det är lite styggt, det är lite skruvat, det är ganska roligt - det beror på ditt perspektiv och hur du difinerar skruvat och roligt. Det är över innan det börjar, så ni kan alla få ut ett gott skratt av det."

Det kommer inte att traumatisera Caroline, men eftersom att hon inte är en vissnande blomma så kommer hon inte att ta lätt på Klaus spel. "Caroline kommer bli väldigt rättmätig och lämpligt upprörd över det," säger Plec, "men hon kommer inte behöva någon terapi eller stödgrupper."

Det här borde komma som en god nyhet för alla Klaroline-fans, som kommer bli lättade över att veta att han inte kommer att överträda just den gränsen. (Han må begå mord ganska regelbundet, men han är inte intim med en dam utan hennes samtycke.) Kanske finns det fortfarande hopp för dom?

Läs mer här

0


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0