Kristen och Robert förlovade(?)



Kristen Stewart ryktas ha förlovat sig med sin "Twilight"-motspelare Robert Pattinson. Men hon vägrar ge ett rakt svar på om det stämmer. Alla vill veta. Alla vet redan. Det är larvigt, säger hon till amerikanska Elle.

"Twilight"-stjärnorna Kristen Stewart och Robert Pattinsonhar alltid hållit en låg profil kring sitt förhållande. De har enligt Usmagazine.com varit tillsammans sedan 2009, men det var först i oktober förra året som Kristen bekräftade att de var ett par genom att hon försade sig i en intervju.

Den senaste tiden ska den unga skådespelerskan ha synts med en ring på fingret vilket satt i gång spekulationer om att Robert ska ha friat. I en intervju med amerikanska Elle magazine får Kristen frågan om det stämmer - men svarar undvikande:

– Alla vill veta. Alla vet redan. Det är larvigt.

Det ryktas även om att paret har planer på att gifta sig, och att stora hamburgare med extra allt står på menyn. Om något av rykterna stämmer är inte bekräftar. Men som det Robsten-fan jag är så hoppas jag såklart på att dessa två får ett långt och lyckligt liv ihop!:)

0


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0