Aftonbladet skriver om Kristens påstådda otrohet



Kristen Stewart: "Vi är okej"


Ända sedan otrohetsdramat mellan Kristen StewartRobert Pattinson och Rupert Sanders blev känt har nöjesvärlden undrat hur det ska gå vid premiären av den nya "Twilight"-filmen i november. Hur ska Stewart kunna marknadsföra film tillsammans med pojkvännen och kollegan Pattinson, som hon bedragit?

Det kommer gå alldeles utmärkt, om man får tro Stewart själv. I en intervju i samband med premiären av sin nya film "On the road" på filmfestivalen i Toronto säger hon: "Vi kommer att klara det bra. Vi är helt okej. Vi har väntat på att den här filmen ska släppas så länge nu", rapporterar Contactmusic.

Det var i juli som Kristen Stewart gick ut med ett presmeddelande där hon bad Pattinson om ursäkt sedan intima bilder på henne och Rupert Sanders, som regisserade henne i filmen "Snow White and The Huntsman", blivit offentliga.

Jag tänkte att det kunde vara kul att läsa om vad svenska medier skriver om Kristen och Robert, och det är ju i princip samma saker som man hör från USA.

Jag kan dock inte låta bli att känna att den här meningen ( "Vi kommer att klara det bra. Vi är helt okej.") har tagits lite ur sitt sammanhang. För hur mycket jag än letar så finns det ingenstans där man faktiskt kan se vilken fråga reportern har ställt till Kristen när hon ger det här svaret. Frågar hon direkt om Robert och hennes relation och hur det kommer fungera, eller frågar hon bara om promotningen i allmänhet? Känns lite luddigt, men jag hoppas självklart att allt är okej mellan Rob och Kristen!:)

Ni kan läsa hela artikeln HÄR med ett bildspel till också!
0


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0