Karaktärer som inte kommer med i Catching Fire

Entertainment Weekly har tagit reda på lite mer om Catching Fire, och de har fått regissören Francis Lawrence att avslöja vilka tre karaktärer från boken som inte kommer att finnas med i filmen. Bonnie och Twill (de som Katniss möter i skogen och som är på flykt till distrikt 13) är inte med i filmen. Även peacekeepern Darius som försöker hjälpa Gale är struken från filmen. Så här säger Francis Lawrence om saken:



När det kom på tal att det inte fanns med någon Bonnie eller Twill listade på IMDB's sida avslöjade han (Francis) det. "Ah just det." sa han med ett skratt. Om hur filmen nu kommer introducera distrikt 13 var Lawrence hemlighetsfull och sa endast att "det var kul att komma på nya saker för att få ihop saker och ting, och att hitta nya sätt att göra det på." Bonnie och Twill är alltså borta, och det är även scenen med Katniss som klättrar i ett träd över det elektriska staketet i distrikt 12 efter att hon blivit fast i skogen. Och Darius, distrikt 12's yngsta peacekeeper som försöker ingripa vid piskningen av Gale och sen blir dömd till ett liv som Avox, är en annan scen som inte kom med från boken till filmen.

Om förlusten av Darius gör dig ledsen (och det ska det!) bör du ändå veta att filmskaparna känner din smärta. "Det är lika plågsamt för oss att förlora saker från böckerna som det är för ett fan" säger producent Nina Jacobson. "Jag vill ha med allt som finns i boken. Men vet du vad? Om du måste ge upp någonting för att kunna ge mer tid för Katniss och Gale, eller Effie när hon börjar känna sitt samvete, så gör du uppoffringar för att  tjäna de karaktärer och teman som är mer väsentliga. "

 

källa
0


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0