MTV Movie Awards gäster

På söndagens MTV Movie Awards kommer flera härliga skådisar att dyka upp på röda mattan. Bland annat Jennifer Lawrence, Joch Hutcherson och Kristen Stewart. Se filmen nedan för att se MTV's presentation av skådisarna. Och glöm inte att ni fortfarande kan gå in och rösta på er favorit HÄR.

Ni som har Twitter kan skicka iväg ett tweet där det står #votekatniss för att rösta på Jennifer Lawrence i kategorin Best Hero.


0


Ian twittrar från Sao Paulo

Ian twittrade en bild från när han landade i Sao Paulo:

0


Kristen på "Live With Kelly" idag 31 maj

Kristen verkar även ha hunnit med ett till framträdande idag. Hon gästade "Live With Kelly" och även här pratar hon om SWATH men även lite annat!

0


Video med Kristen från dagens "The Today Show"

Här är en video med Kristen's intervju från morgonens besök hos "The Today Show". Hon pratar såklart om Snow White and the Huntsman som är väldigt aktuell just nu.:)

0


Kristen på "The Today Show" idag

Kristen Stewart medverkade i förmiddags i "The Today Show". Hon var jättevacker som vanligt i ett grått fodral med gröna detaljer från Narciso Rodriguez Fall 2012.




(Förlåt för de olika storlekarna på bilderna. Hinner inte fixa dom!)
0


Ian Somerhalder i Brasilien

Det finns inte mycket nyheter om Nina just nu, så jag skriver lite om hennes snygging till pojkvän istället -Ian Somerhalder. Han var ju som jag skrivit tidigare på väg till Brasilien, och nu har han anlänt. Först landade han i Rio de Janeiro och tog in på hotell, senare åkte han med helikopter till Sao Paulo för att närvara på "JohnJohn"'s butiköppning. Det verkar som att han skulle dit med några vänner.

Enligt källor så reser han med sin pappa Robert, Kim (chefen för ISF) och Jessica som är en god vän. Det ryktas om att även Nina ska komma till Brasilien, men inget är bekräftat så det återstår att se!:)
Här är bilderna:

imagem~8.JPG004.png
0


Svensk premiär av Snow White and the Huntsman

Igår kunde SF's medlemmar i Bioklubben börja förhandsboka biljetter till Snow White and the Huntsman. Ni som inte är medlemmar kan boka era biljetter imorgon den 1 juni. Premiären för filmen är fredagen den 8 juni. Det ska bli så kul att äntligen få se den! Är det någon av er som ska gå och se den? :)

0


Dagens gif

0


Dagens bild



Kristen lyckas ofta få till riktigt snygga klädkombinationer i vardagen. Här är en av mina favoriter!
0


Påminnelse MTV Movie Awards

Glöm inte att rösta på dina favoriter i årets MTV Movie Awards. Både Kristen och Jennifer är nominerade i flera kategorier med deras filmer Breaking Dawn: part 1, samt The Hunger Games. Lägg din röst HÄR!

Det har även tillkommit en ny kategori i röstningen som heter "Best Hero Nominees" där man röstar via Twitter. Gå in HÄR för att se vilka som är nominerade förutom vår favorittjej Jennifer Lawrence, och lägg din röst!



Jag tycker det har varit svårt att rösta eftersom så många bra är nominerade i år! Men skulle det inte vara kul om Katniss och Peeta vann "Bäst kyss" i år? Bella och Edward har ju tagit hem den kategorin tre år i rad nu..;) Vilka tycker ni borde vinna i den kategorin?
0


Intervju Behind the Scenes med Kristen

Behind the Scenes på Snow White and the Huntsman. Kristen verkar verkligen älska sin karaktär!


0


Videos på Kristen från screening av SWATH i LA, 29 maj

Den första filmen är en intervju med Kristen från igår. Den andra visar bilder från röda mattan.




0


Kristen på Screening av SWATH i Los Angeles 29 maj

Igår var Kristen i Los Angeles på Screening av filmen Snow White and the Huntsman. Hon såg fantastisk ut på röda mattan!



Kristen var klädd i Stella McCartney.
0


Fanträff med Kristen Stewart (SWATH)

Ellen höll en tävling där de två vinnarna fick åka till England och premiären av Snow White and the Huntsman. De fick även träffa alla skådisar och prata med dom. Så kul!! Här kommer en film på det:

0


Kristen Stewart med fans i LA

Här träffar Kristen några fans under premären av "Snow White and the Huntsman" i Los Angeles.



Fint att hon tar sig tid för fansen! :)
0


Ian Somerhalder åker till Brazilien

Ian Twittrade för en timme sen att han nu lämnar Frankrike och åker vidare till Brazilien! Jäklar så mycket kändisarna flyger runt i världen. Vad han ska göra där återstår att se. Kanske en mysig semester med Nina, eller något för hans välgörenhetsprojekt?

0


Dagens gif



Katherine och Damon från The Vampire Diaries. Jag älskar avsnitten med tillbakablickar. Har ni några favoritavsnitt? Berätta gärna! :)
0


Dagens bild



Behind the Scenes, Nina Dobrev för TVD-avsnittet "The Departed". Är det bara jag som fortfarande inte har kommit över den grymma finalen!? Vilket avsnitt!! Skådisarna i denna serie är så himla duktiga!
0


Dagens video

Dagens video är en favoritvideo med klipp från The Vampire Diaries. Speciellt den sista delen är helt awesome och timingen är klockren med bilderna till musiken. En av mina favoritlåtar är det också - Fix You, med Coldplay. Enjoy!:))

0


Update Glamour Women of the Year

Paul Wesley presenterade ett pris på galan och det är antagligen därför han och Torrey är där. Paul presenterade kategorin "US Tv Actress of the Year" och priset gick till Glee-stjärnan Lea Michele



"Thank you so so much, this is so amazing... I love GLAMOUR so much, and I just love the message it delivers to women."
0


Paul Wesley och Torrey Devitto på UK Glamour Awards

Paul från The Vampire Diaries twittrade nyss att han och Torrey befinner sig på UK Glamour Awards där "Woman of the Year" ska utses (om jag har fattat det hela rätt;)). Jag hittade en bild på det fina paret från röda mattan. Ni kan följa uppdateringarna under kvällen HÄR.




Så jäkla fina ihop!! Och vilken to-die-for-klänning Torrey bär!
0


Kristen och Charlize i "Interview Magazine"


Källa
Så läckra bilder! Håller ni inte med?! 
Kristen och Charlize spelar mot varandra i Snow White and The Huntsman.
0


Nina, Ian, Paul och Torrey med fans i Paris

Nina, Ian, Paul och Torrey befinner sig i Paris och har träffat på några fans som de tog bilder med:



Källa
1


Dagens gif

Okej, det är dags för lite manlig hotness igen på bloggen;) Finaste Josh Hutcherson säger några väl valda ord^^

0


Julie Plec hintar om inspelning av TVD på Twitter



Julie Plec har varit i Paris och firat sin fördelsedag förra veckan. Hon har twittrat ganska flitigt under sin resa och gett några spoilers tillsammans med en annan kollega (Caroline Dries) som bland annat är manusskrivare för The Vampire Diaries. Här är deras tweet (det första har jag publicerat förut):






Det verkar alltså som att Julie och Caroline ska ses den 4 juni och börja planera säsong 4, och att sedan skådisarna kommer om en månad för att börja inspelningarna.

Åh vad jag längtar till säsong 4!!!
0


Fanmade Teaser Trailer av Säsong 4 - TVD


Det börjar dyka upp en del Trailers till The Vampire Diaries Säsong 4 nu. Alla är såklart "Fanmade" eftersom de inte har börjat spela in den nya säsongen än. Dock har Julie Plec gett hintar på twitter om att de drar igång igen om en månad, så håll ut - snart dyker det säkert upp nya promobilder och officiella trailers!

TVD har de tidigare säsongerna börjat sändas igen i september efter sommarens uppbehåll, men flera källor säger att det denna gång verkar bli någon gång i början av oktober. så det är bara att vänta och se inna det blir något bekräftat! :)
0


Jennifer och pojkvännen på Nice flygplats

Bilderna är tagna den 27 maj på en flygplats i Nice. Jennifer och hennes pojkvän Nicholas verkar fara runt en hel del den här månaden!


Bus på flygplatsen!
0


Dagens inspiration



Vakra Nina och hennes snygga TVD-kollega Candice Accola på stranden förra året. Jag måste få sån här strand-inspiration dagligen för att orka ställa klockan på ringning och gå upp och träna på morgonen. Sätt upp ett mål och kör! Belöna dig med en snygg ny bikini när då är i mål. Kaske en lika söt som Candice har på sig? Volanger är så snyggt!!
0


Dagens bild


Vackra Nina på Glamour's boksläpp ("30 Things Every Woman Should Have and Should Know by the Time She's 30") den 16 april i år. Med sig hade hon pojkvännen i Ian. Fler bilder finns på dom HÄR.
0


Dagens video

En rolig intervju med Robert Pattinson från förra vecka i Cannes. Han pratar bland annat om Kristen och om deras inbjudningar till filmfestivalen i Cannes.

0


Jennifer och Kristen vill ha samma roll



Just nu slåss två av Hollywoods hetaste skådespelerskor om en roll i filmen "Darkness", där huvudrollen utgörs av en kvinna vid namn Peyton. Hon är en psykiskt sårbar ung kvinna, som är byte för sin far i 1950-talets Virginia.

Källor säger att båda vill ha rollen i denna indipendentfilm eftersom de ser sin chans att vinna en Oscar om de får rollen. Det är ovanligt att skådespelare går ut offentligt och pratar om hur gärna de vill ha en roll, men i det här fallet har både Jennifer och Kristen gått ut med att de tänker göra allt för att få rollen.

Kristen säger i ELLE's Juninummer: “I want to play Peyton more than anything I can possibly taste or touch in my life. I want to play her so bad.” “They’re the most [bleeped]-up family. There’s a script adaptation . . . and it’s good. Two people vying for the part [of the father] are Daniel Day-Lewis and Colin Firth. Daniel would be perfect.”

Jennifer säger till "W": “I am obsessed with that part. I have this feeling of protectiveness over characters I want to play . . . If someone else gets the part, I’m afraid they won’t do it right. I’m trying to write the director . . . to convince him that I should be in his movie. I’ll chase him if I have to. I’ll sit outside his house.”

Båda tjejerna låter ju aning desperata haha. Hoppas någon av dom får rollen i alla fall, båda är ju fantastiskt duktiga skådespelorskor! Filmen är baserad på boken "Lie Down in Darkness" skriven av William Styron. Läs mer om boken, eller beställ den HÄR.

Källa
0


Nina utanför sitt hotell i Paris

Det har kommit ut bilder på Nina från igår när hon lämnar sitt hotell i Paris. Jag väljer att bara lägga upp en bild eftersom Nina verkar ganska obekväm i situationen. Varken fansen eller paparazzis visar respekt och de springer efter henne med kamerorna i hennes ansikte. Det måste vara så jobbigt att aldrig få vara anonym! och att inte ens fansen kan respektera att hon vill vara ifred känns ganska lågt. Vill ni se fler bilder kan ni klicka HÄR och HÄR.


Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
0


Dagens gif


Söta Nina!
0


Kristen Stewart anländer på LAX, 26 maj

Nu är Kristen tillbaka i Los Angeles! Hon landade igår och här är några bilder från flygplatsen:

0


Dagens bild

0


Dagens gif



Så söt tjej!
1


Jennifer och Nicholas på modevisning, Monaco

Här är bilder från Amber Lounge's modevisning som Jennifer och hennes pojkvän var på i fredags, i Monaco.

0


Jennifer Lawrence i Monaco med pojkvännen

Det går undan i sävngarna när man är kändis. I torsdags var ju (som jag skrivit tidigare) Jennifer och pojkvännen Nicholas i London och festade med vänner, men nu i lördags (igår) syndes både hon och Nicholas tillsammans i Monaco. De sågs först där den 25 maj (i fredags) då de var på Amber Lounge's modevisning. I går besökte de Formula One's bås under Monte Carlo Grand Prix.

En vacker sommarklädd Jennifer var det som log framför kameran!



Fler bilder kan ni se HÄR.
0


Dagens bild



Dagens Street Style får fina Nina Dobrev stå för. PERFEKT sommaroutfit, med en snygg lång kofta som det bara är att ta av om det blir för varmt. Dödssnygga boots och en cool hatt! Vad tycker ni, hiss eller diss?:)
0


Kristen och Rob anländer till "Cosmopolis" efterfest, 25 maj

0


Nina och Ian på Paris gator

I fredags kväll syndes Nina och Ian ute på Paris gator. Vi vet ju att Nian älskar Paris då de besökt staden flera gånger, denna gång flög de dit (troligen) för att fira TVD's Julie Plec som fyllde år igår. På Twitter skrev Plec (för 5 timmar sen) "Thank you Paul, Torrey, Nina och Ian for joining the celebration. Not gonna lie, there was dancing." Tydligen var alltså även Paul och Torrey (från TVD) där och firade, och det verkar som att de har haft en riktigt rolig kväll i härliga Paris!


Sötnötarna!


Är det bara jag som undrar vad Ian håller på med på de sista bilderna? Dansar han, visar hur stor fisk han har fångat, eller kanske bara har fått i sig för många glas vin? Vem vet, Nina ser inte så road ut i alla fall..:P
0


Dagens video

Jag har tidigare lagt ut bilder på det här, och nu finns även videon ute. Kristen och Robert myser på "On The Road" After Party. Galet söta!^^

0


Fint på Twitter

Idag är det Julie Plec's (producent för TVD) födelsedag. Joseph Morgan som spelar Klaus i serien twittrade det här till henne på födelsedagen. Fint tycker jag! :) Sen fick vi ju även en liten spoiler om att dom kommer börja inspelningen av TVD igen om en månad!^^

0


Kristen Stewart presskonference 23 maj

Den 23 maj var Kristen på presskonferens i Cannes för filmen "On the Road". Aftonbladet har nu publicerat en artikel där lite av hennes intervju fonns med. Hon pratar bland annat om hur det var att spela in alla sexscener som förekommer i filmen.

Kristen på drift

23 maj 2012, kl 16:20Skrivet av JensemanAnmäl !

kristenblogg.jpg

Sam Riley, Kristen Stewart och Garret Hedlund i "On the road". Här bilfärd med kläder på.

I "Twilight" spelar hon flickan som länge inte får ha sex med vampyren hon älskar.

I "On the road" har Kristen Stewart flera sexscener och tar av sig allt.

- Jag älskade rollen, säger Kristen Stewart. Jag gillar att pressa mig. Skrämma mig själv.

Hon spelar tonårig hustru till Dean Moriarty (Garret Hedlund), författarens (Sam Riley) vän och ”On the road” handlar om deras resor tillsammans i slutet av 1940-talet. På svenska heter Jack Kerouacs roman ”På drift”, en generationsroman som ständigt upptäcks av nya generationer.

Kristen Stewart älskar med både sin make och hans bäste vän. De är tre i sängen ibland, och i en scen sitter de alla nakna i framsätet på bilen. Hon i mitten och med händerna tillfredsställer hon båda männen samtidigt.

På presskonferensen får hon frågan om sexscenerna.

Kristen Stewart härmar först hur det ska låta när skådespelar pratar om sånt. Hur trygg hon kände sig och hur koreograferat allt var och tejp som täcker och bla bla. Sedan säger hon.

- Jag ville verkligen kasta mig in i upplevelserna på riktigt. Filmen ska provocera och vara en upplevelse som känns. Så länge man är ärlig blir det rätt.

Hon säger att hon upplevde mer saker på fyra veckors filmande än vad hon gjort i hela sitt liv tidigare.

Huvudpersonerna röker marijuana och tar benzedrin. Går på jazzklubbar och skriver poesi och far fram och tillbaka genom USA. Viggo Mortensen spelar William Burroughs, och de besöker honom i New Orleans .

Boken kom på 1950-talet. Francis Ford Coppola har haft filmrättigheterna sedan 1979, men det har varit svårt att förvandla den til film. De är språket och berättasrtilen, flödet som blev stilbildande.

När regissören Walter Salles kom in tog det fart, men han har arbetat med den i åtta år vid sidan om annat. Kirsten Dunst och Kristen Stewart kontaktades för flera år sedan och sa ja.

- Jag var 16 år när vi kom överens om att jag skulle göra filmen, säger Kristen Stewart, 22. Hon som jag spelar gifte sig visserligen som 16-åring på riktigt, men jag var yngre än hon när jag var 16. Jag öär glad att jag blev några år äldre innan vi började filma.

kristenauto.jpg

Kristen Stewart skriver autografer i Cannes på onsdagen.


Jag läste idag (även detta i Aftonbladet) att Kristen är öppen för att ställa upp på nakenscener, medan Robert Pattinson vägrade göra det i hans nya film "Cosmopolis". Regissören ville ha en scen där man ser hela härligheten, om man säger så, men Robert vägrade göra detta. 
Jag förstår att man som skådis måste spela in lite naket ibland, men oftast så visas ju inga "privata kroppsdelar", så jag tycker att det var rätt beslut han tog. Håller ni med, eller bör man ställa upp på sånt som kändis när det ingår i jobbet?
0


Jennifer och Nicholas festar i London

Jag tror att även detta var i torsdags, 24 maj, vid West End. Då sågs Jennifer och Nicholas på Duke of York theatre där de tittade på en föreställning av "Posh". Därefter gick de till The Crown pub där de tog några drinkar med ett gäng vänner. En knapp timme senare gick paret till närliggande Hospital Club i Convent Garden där de sågs festa till in på småtimmarna. Jag hoppas att dom hade en riktigt härlig kväll!


Källa
0


Jennifer Lawrence med pojkvännen i London, 24 maj

I torsdags, den 24 maj, syntes Jennifer och hennes pojkvän Nicholas Hoult på Londons gator. Det är alltså fortfarande ihop, något som många har tvivlat på då de inte setts tillsammans på länge. Håller ni med mig om att de är ett fint par?:)



p.s Rikgtigt snygg rygg på Jennifer's klänning va?;)
0


Kändisarna håller hårt i sina yogamattor!

Som ni säkert har märkt så är Yoga en populär träninsgsform bland kändisarna. Det sägs att Yoga tränar både kroppen och sinnet, och jag utövar själv denna träningsform och kan verkligen förstå att den blivit så populär! Det finns flera olika former av Yoga, men i alla jobbar man mycket med balans och stärker de inre musklerna. Kändisar som svär vid Yoga är bland annat Nina Dobrev, Jennifer Aniston och Eva Longoria.

Nedan får ni ett litet inspirations-kollage (Beach 2012 någon?), samt en video där Nina Dobrev pratar om hur hon tränar i vardagen, och om Yoga, såklart..!




Behind the scenes från Ninas Seventeen Magazine plåtning 2011.
0


Dagens bild


Kristen och Robert.
0


Dagens gif



Katherine från TVD.
0


Kristen på premiären av "Cosmopolis"

Idag gick Kristen på röda mattan när pojkvännen Robret's film "Cosmopolis" hade premiär på filmfestivalen i Cannes. Hon ser fantastisk ut i sin röda klänning från Reem Accra. Något av det snyggaste hon har burit enligt mig. Håller ni med? :)



Så snygg rygg på klänningen!! Ska genast ge mig ut och leta efter något liknande;)
0


Nya posters för Breaking Dawn part 2



Snygga va?;) Åh vad jag längtar till premiären!
1


Nina Dobrev på amfAR Cinema Against AIDS

Nina var igår på eventet "amfAR Cinema Against AIDS". Detta event hölls på Cannes internationella filmfestival där Nina nu har befunnit sig i några dagar. Hon var strålande vacker i en blå klänning från Elia Saab, skor från Jimmy Choo, smycken från Bulgari och väska från Ferragamo.



Så vacker tjej!
0


Dagens bild



En behind the scenes-bild på Nina och Ian. Från inspelningen av säsongsavslutningen av TVD. Så vacker bild!!
0


Dagens video

Dagens video går tyvärr inte att bädda in, så jag länkar den HÄR istället. Det är ett av mina absoluta favoritklipp från hela serien. Från avsnitt 6 säsong 1, när Damon och Vicki dansar. Det ser helt galet härligt ut! Klicka på länken och enjoy;)

0


Jennifer på inspelningen av "Serena"

Den 21 maj syntes Jennifer på inspelningen av hennes kommande film "Serena". Det ska bli så kul att se hur den blir! Hoppas att vi snart får se mer av talangfulla Jennifer:)



p.s Gillar ni håret?;)
0


Jennifer Lawrence for ASOS 2011

Här kommer alla bilder från pohotoshooten med Jennifer Lawrenece för ASOS, 2011.



Så fina och sommriga bilder! Perfekt inspiration inför sommaren:))
0


Robsten på "On The Road" After Party, Cannes 23/5

Igår kväll smög de här två turturduvorna iväg för att mysa lite på OTR After Party. Hur fina tycker ni att dom är?;)




Och här lämnar dom festen tillsammans:


Källa (Klicka för att se fler och större bilder)
1


Kristen och Rob, Cannes

Kristen och Robert på "On The Road" premiären i Cannes igår. Så fina ihop! 

0


Kristen på filmfestivalen i Cannes, Premiär för "On The Road"

Igår kväll var Kristen på premiären av filmen "On The Road" som hon medverkar i. Galapremiären hölls på filmfestivalen i Cannes, och självklart dök hennes pojkvän Robert Pattinson upp på röda mattan för att finnas där och stötta sin flickvän.



Rob gick på röda mattan innan "On The Road"-gänget kom. Kristen bar en vacker klänning från Balenciaga. Jag tycker att klänningen är en fullträff. Vad tycker ni, hiss eller diss? :)
0


Nina Dobrev intervju på CW's Upfront Party

SPOILER om ni inte har sett alla TVD-avsnitt! En intervju med Nina från röda mattan på Cw's Upfront Party. Hon pratar om sin karaktär Elena, och om hur det kommer bli att spela två vampyrer i serien.

0


Dagens bild

jennifer lawrence asos 0 Jennifer Lawrence covers ASOS Magazine (10 photos)
Jennifer Lawrence på Asos Magazine förra året.
0


Kristen på presskonference av "On The Road" i Cannes idag 23 maj

Det är alltså precis som rubriken lyder, och jag låter bilderna tala för sig själva:) (On The Road är en film som Kristen medverkar i)

0


Thw Hunger Games DVD och Blue-ray trailer

Det har kommit ut en trailer till Hunger Games-DVDn! Så kul, och jäklar vad bra dom har klippt ihop allt! Jag längtar verkligen ihjäl mig efter filmen! I trailern står det att den släpps den 18 augusti, men det brukar alltid vara några dagar senare i Sverige, dock är inget bekräftat om det svenska datumet än. Se trailern nedan:)

0


Nina Dobrev på Maxim's "Hot 100" lista

Maxim släpper varje år en lista på de 100 snyggaste kvinnorna i världen. Det här året var det Nina's tur att ta sig in på listan. Hon tävlade mot namn som Bar Rafaeli (som blev vinnaren), Olivia Munn (2a) och Mila Kunis (3a). Hon lyckades knipa plats 84, och även om det låter lite väl långt ner för en sån snygging så får man tänka på att det finns så många snygga kändisar där ute, och att bara få vara med på listan är en ganska stor grej! Grattis Nina!:))


Källa: http://www.maxim.com/hot-100/2012 (Gå in och kika på alla snyggingar som kom in på listan!)

Edit: Detta inlägg skulle ha kommit upp före de andra två om Maxim, men det verkade fastna på vägen, så det kommer nu istället!
0


Ian Somerhalder, photoshoot InStyle Russia

Jag snubblade över några snygga bilder som Ian Somerhalder (Ninas pojkvän) har fotat för tidningen InStyle Russia. Eftersom att Ian är härligt ögongodis så lägger jag upp bilderna här;)

1


Jennifer Lawrence på Maxim's "Hot 100" lista

Även supervackra och charmiga Jennifer knep en plats på listan och "slog ut" både Nina och Kristen! Hon hamnade på 6 plats, wow så kul! En superbra placering, men jag är inte förvånad, hon är ju en väldigt vacker och tuff tjej. Så kul att alla våra tre favorittjejer hamnade på listan!! Fler härliga kändistjejer som fick en placering kan ni se om ni klickar på länken under bilden.



Källa: http://www.maxim.com/hot-100/2012 Vad tycker ni, fick tjejerna bra placeringar eller är de värda bättre platser? :)
0


Dagens gif

Nina visar sitt "Vampire Face" hos Conan O'brien. ^^
0


Kristen Stewart på Maxim's "Hot 100" lista

Vackra Kristen Stewart är med på Maxim's årliga lista "Hot 100" där de hundra snyggaste kvinnorna i världen rankas. Kristen landade på plats 15 och slog därmed namn som Emma Watson och Jessica Alba. Grymt kul med en så bra placering, och välförtjänt denna vackra tjej! Grattis Kristen!:)


Källa: http://www.maxim.com/hot-100/2012 (Klicka på länken för att se alla placeringar!)
1


Dagens bild

 you want a love that consumes you
0


Nina Dobrev Girls Life Magazine 2010, Outtakes

Det har kommit fyra nya outtakes på Nina Dobrev från en photoshoot som hon hade med tidningen Girls Life Magazine 2010! Här har ni dom:


0


Dagens gif

image

Jag kände att jag ville ha lite manligt på bloggen idag, så vad passar bättre än en gif på TVD's charmigaste karaktär - Klaus (Joseph Morgan)! Är det bara jag som har honom som favorit i serien? Charmig, störd och sårbar med en skön humor. Allt i ett paket ju;) eller har jag fel?
0


Dagens bild(er)

Nina Dobrev - Ian Somerhalder and Nina Dobrev Hang Out at Coachella

Nina och Ian på årets Coachella-festival. Hur söta tycker ni att dom är på en skala från ett till tio? ;)
0


Kristen pryder omslaget av franska ELLE och ger en intervju

Det senaste numret av Franska Elle pryds av vackra Kristen Stewart. I tidningen finns även en intervju (dock på franska) och några bilder med Kristen.



Härliga bilder! eller vad tycker ni? :)
0


Kristen och Sam videochattar med fansen i Mexico

Här kommer fler bilder från när Kristen och Sam Claflin var i Mexico och pratade med sina fans:



Här säger de hejdå till sina fans:
0


Kristen ställer upp för sina fans

När Kristen var i Mexico bjöd hon in fem st fans som sovit utanför hennes hotell för att få en glimt av henne. Dom fick träffa henne och ta bilder och autograf. Så gulligt gjort tycker jag. Det är så viktigt att skådisar, eller kändisar i allmänhet tar hand om sina fans!

1


Kristen på presskonferens i Mexico 19/5

I lördags, den 19 maj, var Kristen på presskonferens i Mexico tillsammans med sin SWATH-kollega Sam Claflin. Hon såg fantastisk ut i byxor från Vivienne Westwood, top från Mario Schwab och döläckra skor i neongult från Hollywood's favorit - Christian Louboutin.

0


Roliga intervjuer med Kristen Stewart och SWATH Cast

Jag hittade två roliga intervjuer med Kristen som hon gjort inför filmen SWATH. Den första är med Celebuzz där hon pratar om hur det är att spela en stark kvinnlig roll, och att hon tycker att hon och Robert Pattinson är ett bra team. Rolig, och framförallt en väldigt gullig intervju!




Den andra intervjun är för "Erotica" (som sänds på MTV) där skådisarna pratar om boken "50 Shades of Grey". Det är en bok baserad på karaktärerna Bella och Edward från Twilight, med en erotisk touch. Väldigt rolig intervju där skådisarna får läsa sexiga utdrag ur boken!

Movie Trailers - Movies Blog
0


HQ-bilder, Snow White and The Huntsman

Här är bilder från SWATH som har kommit ut ganska nyligen. Allt ser så snyggt ut! Hur sugna är ni på att se den?^^

1


Triss i blått

Snygg färg på snygga tjejer! En färg som har hängt med hela året är den snygga nyansen "koboltblå". Våra tre favorittjejer har alla burit färgen i år. Vem tycker ni bär upp färgen bäst? :)



Jennifer Lawrence



Kristen Stewart



Nina Dobrev
1


Dagens bild



Söta Nina Dobrev på John Varvatos 9th annual Stuart House Benefit, 11e mars 2012.
0


The Perks of Being a Wallflower, kommande trailer

För några dagar sen avslöjade Emma Watson på sin Twitter att det kommer släppas en trailer av filmen (som både hon och Nina Dobrev medverkar i) "The Perks of Being a Wallflower" MTV Movie Awards Pre-Show den 3e juni. Gud vad kul att äntligen få se trailern, den har jag längtat efter! Den 21 september har filmen premiär i USA. Ska ni gå och se den sen när den landar i Sverige? :)


Nina på förra årets gala.
0


Kristen Stewart omslag ELLE US

Kristen pryder omslaget av ELLE US juninummer. I tidningen fin även en riktigt häftig bildserie där Kristen fått agera mot sig själv.



Hur snygga bilder!? Här nedan finns även en Behind The Scenes från hennes photoshoot där man får se hur det gick till att ta dessa coola bilder!

0


Dagens gif

Tumblr_m3gtb2ljcg1qzebcco2_500_large

Är det bara jag som längtar ihjäl mig efter filmen?  Enligt Cdon.com kommer filmen släppas på dvd i Sverige den 11e juli. Hoppas dom ändrar till ett tidigare datum!;)
0


Nina Dobrev, Sommarfeelings?

I februari i år var Nina på semester tillsammans med Ian och några vänner (bla. Zach Roerig och Michael Trevino från TVD). De befanna sig i soliga Turks and Caicos, där de badade och hade kul. Några bilder har kommit ut från resan:



Det där ser ju inte helt fel ut! Sol bad och söta drinkar med ett turkosblått hav som bakgrund. Inspiration också för bikiniformen 2012, eller vad säger ni? ;)
0


Dagens bild


Vad tycker ni? Har Jennifer Lawrence kändisvärldens "Sexiest eyes"? Om inte, vem hade ni valt?
0


Jennifer Lawrence "What is sexy"

Härom veckan hölls Victoria's Secret årliga "What is Sexy" lista. Kategorin "Sexiest Eyes" tog ingen mindre än Jennifer Lawrence hem! Även de vackra tjejerna från Pretty Little Liars vann en kategori, nämligen "Sexiest cast". Välförtjänt tycker jag! Ashley Benson från samma serie tog hem segern i kategorin "Sexiest Summer hair". Här nedan kan ni se videon där "Änglarna" presenterar vinnarna av "What is Sexy" 2012.


0


Kristen på Presskonferens, SWATH

För några dagar sen var Kristen på en presskonferens för filmen "Snow White and The Huntsman". Hon flyger kors och tvärs över världen för att gå på premiärer och promota filmen i olika länder. Detta betyder ju även många snygga klädombyten;) Hoppas ni tycker att det är lika roligt som jag gör!? Jag känner att det blir lite många "outfit" inlägg nu, men mode är ju så jäkla kul!! Så det gör väl inget? Säg till om jag tråkar ut er;)



Den här gången bar hon en riktig färgklick från Preen Pre-Fall 2012 kollektion. Denna matchade hon med dösnygga pumps från Casadei. Jag säger Hiss! Vad säger ni? :)
2


Kristen på SWATH premiär, Berlin



Vad tycker ni om Kristens klänning? Coolt och vågat tycker jag! Det är så kul att Kristen alltid vågar sticka ut och klä sig i sånt som verkligen är hon. Klänningen är från 10 Crosby by Derek Lam.
1


Intervjuer med Kristen Stewart, SWATH premiär

Här är två roliga intervjuer med Kristen från premiären av hennes film "Snow White and The Huntsman". I första filmen pratar hon om sin roll som snövit, och hur det var att spela in filmen.

I den andra pratar hon om sin klänning, att hon går på premiär i sneakers och om sina fans. Så söt tjej!

0


Röstning Teen Choice Awards

För att rösta på teen Choise Awards måste man registrera ig och skriva in sitt födelsedatum. De som  får rösta är mellan 13-19 år. Men om man är äldre så kan man ju alltid fuska lite och fylla i ett annat födelsedatum. I know I did;)

Det går sedan att rösta en gång per dag tills det är dags för galan! Rösta fram dina favoriter här!

0


Nomineringar The Hunger Games - Teen Choice Awards

Årets storsuccé "The Hunger Games" belönades också med nomineringar på årets Teen Choice Awards. Det känns extra kul eftersom dessa skådisar inte varit med om det förut.

Choice Movie: Fantasy/Sci-fi: "The Hunger Games"
Choice Movie Actor: Fantasy/Sci-Fi: Josh Hutcherson ("THG" och "Journey 2")
Choice Movie Actress: Jennifer Lawrence "The Hunger Games"
Choice Book: "The Hunger Games" trilogy Suzanne Collins
Choice Male Hottie: Liam Hemsworth



Nu blir det svårt att välja, eftersom att flera av våra favoriter är nominerade i samma kategorier! Vem/Vilka hejar du på i de olika kategorierna?:)
0


Nomineringar Breaking Dawn - Teen Choice Awards

Även våra favoritskådisar från The Twilight Saga är nominerade i årets Teen Choice Awards. Här är dom:

Choice Movie:
Fantasy/Sci-Fi: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Choice Movie: Abduction (Taylor Lautner)
Choice Movie Actor: Sci-Fi/Fantasy: Taylor Lautner, "The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1"
Choice Movie Actor: Robert Pattinson, "The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1"
Choice Movie Actor: Taylor Lautner (Abduction)
Choice Movie Actress:
Sci-Fi/Fantasy: Kristen Stewart, "The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1"
Choice Male Hottie: Robert Pattinson
Choice Book: "The Twilight Saga," Stephanie Meyer


0


Nomineringar TVD - Teen Choice Awards

Igår släpptes Teen Choice Awards nomineringarna, och våran favoritserie The Vampire Diaries finns med i fyra kategorier med sammanlagt sex nomineringar!

Choice Tv Shov: Fantasy/Sci-fi: The Vampire diaries
Choice Tv Actor: Fantasy/Sci-Fi: Ian Somerhalder
Choice Tv Actor: Fantasy/Sci-Fi: Paul Wesley
Choice Tv Actress: Fantasy/Sci-Fi: Nina Dobrev
Choice Tv Actress: Fantasy/Sci-Fi: Kat Graham
Choice Male Hottie: Ian Somerhalder - In other section



Bara jag som är lite besviken på att inte hetingen Joseph Morgan, aka Klas är med? ;)
1


Intervju med Nina Dobrev på The CW's Upfront Party

En intervju med Nina från CW's upfront Party. Hon pratar lite om säsongsfinalen och vad hon tror kan hända i säsong 4. Spoiler om du inte har sett alla avsnitt!
En intervju med Nina från CW's upfront Party. Hon pratar lite om säsongsfinalen och vad hon tror kan hända i säsong 4. Spoiler om du inte har sett alla avsnitt!
0


Kristen Stewart på SWATH premiär, Madrid

Så här snygg var Kristen på Madrid-premiären av Snow White and The Huntsman.



Klänningen kommer från BCBG's Pre-Fall 2012 Collection. Jag tycker den passar henne och hennes stil perfekt! Några sa dock att den såg mer "Katniss" ut än "Bella". Håller med om det när det gäller filmkaraktärerna, men i verkligheten så passar den ju Kristen perfekt! Gillar ni Kristens klänning?:)
0


Nina Dobrev på Met Costume Galan 2012



Jag vet att det här är lite "old news", men jag ville ändå ta med det i bloggen. Nina Dobrev var fantastiskt vacker på Met Costuma Galan som ägde rum den 7e maj i år. Hon bar en klänning från Donna Karan, och hon har efter galan berättat att hon var tvungen att sys in i klänningen! Tydligen gör designerna så ganska ofta så att kläningarna ska se så vackra ut som möjligt på kändisarna. Hon berättar i en rolig intervju om problemen med toalettbesök, tack vare klänningen;)

Denna klänning fick Nina att hamna på flera av världens "bäst klädda" listor. Jag förstår varför!
0


Dagens bild(er)


Team Edward (ibland)


Team Delena


Team Peeta

Här är de "team" jag håller på! Team Jacob och Edward varierar dock från film till film för mig. Gillar båda:) Vilket team är du?
2


Utkast: Maj 19, 2012 TESTAR

0


Intervju med Nina Dobrev på The CW's Upfront Party

En intervju med Nina från CW's upfront Party. Hon pratar lite om säsongsfinalen och vad hon tror kan hända i säsong 4. Spoiler om du inte har sett alla avsnitt!
0


Nina Dobrev påThe CW's Upfront After Party

Till The Cw's Upfront After Party bytte Nina om till den här snygga klänningen. Vet inte vilken designer det är än, men jäklar vad snygg den är! En sån borde varje tjej få ha i sin garderob;)

Nina med pojkvännen Ian Somerhalder som också var på plats!
3


Kristen Stewart för Elle UK 2012

1


Jennifer Lawrence i Rolling Stone

Förra veckan (tror jag det var) Kom tidningen Rolling Stone ut med numret där Jennifer Lawrence pryder omslaget. Bilder och intervjun har nu släppts på internet. Så här såg reportaget ut:


(Klicka på bilderna för att läsa intervjun med större text)

0


Kristen Stewart på premiären av Snow White and The Huntsman

För några dagar sen var det premär för Kristen Stewart's nya film "Snow White and The Huntsman". På galapremiären i London bar Kristen en vacker klänning från Marchesa. Filmen kommer börja visas på svensk bio den 8 juni. Ska ni se den? Jag vet att jag är sugen på det i alla fall!



Ryggdetaljerna är så häftiga! Jag tycker det är så kul att Kristen vågar bära lite "wild cards" på röda mattan. Det är det som gör hennes stil så unik. Håret är ju också grymt snyggt med den guldiga kedjan. Vad tycker ni om Kristens outfit? Hiss eller Diss? ;)
0


Nina Dobrev på 2012 CW Upfront

Igår befann sig större delen av The Vampire Diares-gänget i New York då 2012 CW Upfront hölls. Nina Dobrev var som vanligt galet snygg, den här gången i en klänning från Dolce & Gabbana.



Riktigt snyggt att hon matchar läpparna med skorna! Vad tycker ni om Ninas look?
0


Nu kör vi!

Sådär, nu sparkar jag igång den här snygga bloggen! Jag vill börja med att tacka Elin som har gjort min supersnygga design!! Så om det är någon som är sugen på nytt utseende till sin blogg, fråga henne;)

Som det står i min meny så kommer den här bloggen att handla om det senaste kändisskvallret, med fokus på skådespelerskorna Nina Dobrev, Kristen Stewart och Jennifer Lawrence som är mina favoriter! Fokus kommer ligga på mode och röda mattan, men även andra roliga nyheter kommer så klart att dyka upp!

Jag som skriver heter Sandra och är i 20-års åldern;) Det ska bli jättekul att äntligen få komma igång, det här är något jag har funderat på länge så nu kör vi! Hoppas ni stannar kvar och kikar in här flera gånger! :))
0


Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommern till min nya blogg! Inom kort kommer det komma upp en massa roligt här. Häng med! :))
4









RSS 2.0