Stills från TVD ep. 14 - "Down the Rabbit Hole"

0


Stills från TVD ep. 13 - "Into the Wild"


0


Intervju med Jennifer och hennes föräldrar på SAG awards

En jättefin intervju med Jennifer och hennes föräldrar backstage på SAG Awards efter att Jen vunnit sitt pris för bästa kvinnliga roll!



Ni kan se videon i bättre kvalité HÄR!
0


Jennifer, Liam och Sam i Teen Vogue, mars numret

I nästa nummer av Teen Vogue kommer Jennifer, Liam och Sam finnas med i reportaget “10 years of Young Hollywood”. Här är några scans från tidningen (finns ej i butik ännu).

0


Intervju med Jennifer Lawrence från SAG Awards

Som vanligt bjuder Jennifer på mycket humor i denna intervju från E!, från SAG Awards röda matta!

0


Ny promobild för TVD säsong 4

 
0


Dagens gif - BELLA & EDWARD


‘Don’t be afraid,’ I murmured. ‘We belong together’.


Har ni betsällt sista delen i Twilight-sagan än?! Den går att förbeställa på flera ställen nu. Dock släpps den inte förrän den 2 mars, men snart är vi där! Ni kan förbeställa Breaking Dawn del 2 på dessa länkar:

LÄNK 1
LÄNK 2
LÄNK 3
0


BTS-video från Breaking Dawn part 2

En ny Behind the Scenes från Breaking Dawn part 2. Här får vi se lite av specialeffekterna från filmen och vampyrernas olika förmågor!

0


Jennifer Lawrence till Santa Barbara International Film Festival

Jennifer kommer närvara på Santa Barbara International Film Festival den andra februari! Här har ni promofilmen för eventet:

0


Jennifer Lawrence shoppar i Los Angeles, 29 januari



För fler bilder från Jen's shoppingrunda kan ni klicka HÄR!
0


Promo till Vampire Diaries ep.13 "Into The Wild"

Hela TVD-gänget beger sig till den mystiska ön för att leta reda på botemedlet.


0


Sneak Peak på nattens avsnitt av Vampire Diaries



Ännu en sneak peak till "A View to Kill" som sänds i natt i USA!
0


Synopsis för TVD episod 15 - "Stand by Me"



DEN HEMSKA SANNINGEN - När Stefan återvänder till Mystic Falls med Elena och Jeremy blir Caroline genast orolig för Elena's sinnesstämning. Stefan vänder sig till Dr. Fell och Matt för hjälp.
Fortfarande på ön ger Damon några dystra nyheter till Rebekah och blir förvånad över hennes reaktion. Tillsammans får Damon och Rebekah reda på en oväntad del av nutidshistoria av Vaughm (vampyrjägaren). Alla är förskräckta när Bonnie avslöjar resten av Shane's plan. Slutligen efter att Damon gjort sitt bästa för att hjälpa henne kommer Elena på en egen plan.

0


Still från TVD ep. 14 "Down The Rabbit Hole"




Vampyrjägaren Vaugnh dyker upp i avsnitt 14!
0


Stills till TVD ep.12 "A View To Kill"

Imorgon kommer det ut ett nytt avsnitt av Vampire Diaries! Här är stills till a View to Kill!




SYNOPSI - När Rebekah stoppar Klaus plan att stoppa Kol och skydda Jeremy, så vänder sig Klaus till Stefan för att få hjälpEfter en aggresiv diskusion med sin far borgmästare Hopkins (gäststjärnan Rick Worthyom hans okonventionella sätt att få slut på våldet i Mystic Falls, så hamnar Bonnie i en skrämmande run-in med Kol, följt av att en oväntad besökare dyker upp.
Klaus komplicerar den spända stämningen mellan Stefan och Damon genom att avslöja lite av Stefan personliga liv, sedanöverraskar Damon genom att be om personliga rådElena berättar för Stefan om sin farliga plan för Jeremy, vilket sätter Stefan i en svår sitsNär skolans 1980's Decade Dance blir inställd av borgmästare Hopkins hittar Stefan ett charmigt sätt att gottgöra den besvikna Rebekah.
 
 
0


Dagens bild



Josh, ur filmen Red Dawn.
0


Bild över Cornucopia från Google Maps

Ett hängivet fan har tagit reda på var scenerna till Catching Fire's Cornucopia spelades in, och letat upp det på google maps. Nedan ser ni alltså en del av arenan!

På denna länk kan ni se det live i Google Maps


 
0


Bilder från TVD ep.13 "Into the Wild"

I avsnitt 13 av Vampire Diaries ("Into the Wild") beger sig gänget till en mystisk ö på jakt efter botemedlet!

0


Nina twittrar bild från frisören

Innan nina klippte av sig luggen twittrade hon den här bilder direkt från frisörstolen! Jag tycker hon ser grymt snygg ut i lugg! 

Gillar ni Nina's nya frisyr?:)

Före:


Efter:
 
0


Stefan och Rebekah goes 80's

Här är en första bild på Stafan och Rebekah från 80-tals dansen. Själva festen blir ju inställd som vi har fått veta i synopsin, men Stefan verkar ta med sig Rebekah dit ändå, så att hon äntligen får gå på en skoldans. Gulligt!:)

0


Re#ash till TVD "Catch Me If You Can"

Bättre sent än aldrig. Här har ni Arielle Kebble's Re#ash av senaste avsnittet av Vampire Diaries! Nästa avsnitt av Re#ash kommer presenteras av ett spöke från Mystic Falls. Håller tymmarna för att det är Alaric eller Jenna! :D

0


The Hunger Games vinner MTV's Movie Brawl!

The Hunger Games: Catching Fire har vunnit MTV's omröstning om årets mest efterlängtade film 2013! Så kul och det visar verkligen hur många vi är som ser fram emot den här filmen!

Sam Claflin som spelar Finnick pratade med MTV och var väldigt glad över vinsten!:

"I'm so happy and proud to say I'm a part of 'The Hunger Games: Catching Fire,' " he said. "Just want to say a big thank you to all the fans worldwide for voting. I'm thrilled to know they are just as excited as I am for the next chapter."

Get ready for Catching Fire:

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

0


Jennifer Lawrence på SAG Awards 2013

I lördags var även Jennifer på 19th Annual Screen Actors Guild Awards. Jennifer tog hem priset för Best Female Actor för sin roll i Silver Linings Playbook. Hon såg fantastisk ut i en klänning från Christian Dior Haute Couture, Smycken från Chopard, Väska från Roger Vivier och skor från Jimmy Choo.



källa
Jennifer's Tacktal:

 
0


Nina Dobrev på SAG Awards 2013

So  jag har skrivit om tidigare så var Nina i lördags på pre-eventet för Screen Actors Guild Awards, och igår närvarade hon också på själva galan - 19th Annual Screen Actors Guild Awards. Nina bar en rosa dröm från Elie Saab, Clutch från Judith Lieber, heels från Jimmy Choes och vackra smycken från Neil Lane. Hon visade även upp sin nya frisyr på röda mattan! Bara några timmar tidigare hade hon besökt en salong och klippt av det främre svallet till en snedlugg. Sjukt snyggt!

 
0


Sneak Peak på The Vampire Diaries "A View to Kill"

0


Nina Dobrev Video från Entertainment Weekly SAG Pre-Party



Ganska beundransvärt ändå att Nina alltid håller sig lugn och framförallt glad när folk dra i henne och skriker hennes namn från alla håll. Förvisso då är det ju fansen som gör att hon kan jobba med det hon älskar med, men det måste bli så sjukt jobbigt med all uppmärksamhet i längden. Tummen upp till Nina!
0


Dagens bild - JOSH HUTCHERSON



Jash spanar in ett Lakers game!^^
0


Ny promobild till Vampire Diaries säsong 4

0


Nina Dobrev på event i helgen

Igår var Nina på Entertainment Weekly Screen Actors Guild Awards Pre-Party som hölls på Chateau Marmont i Los Angeles. Bilder på henne finns nu och hon ser som vanligt fantastisk ut i en låg mönstrad klänning från Matthew Williamson och utsläppt hår.

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
0


Bloggningen i helgen

Hej på er! Jag har varit borta på jobb hela helgen,därav den uteblivna uppdateringen. Jag är på väg hem från Norrland nu, så det kanske dyker upp några inlägg ikväll, annars är jag tillbaka imorgon igen! :)

0


Gifs från TVD "Catch Me if You Can"

Det var några känslosamma ögonblick i senaste avsnittet av Vampire Diaries. Både mellan Damon och Elena och Stefan och Elena. Jag tycker verkligen att Stefan har en poäng i det han säger till Elena, att vi aldrig har sett honom utan sin kärlek till Elena förut. Så det ska bli spännande att se vad det kommer leda till!





 
2


Jennifer Lawrence på Live with Kelly and Michael, 24 januari

Igår gästade Jennfier "Live with Kelly and Michael", här har ni ett klipp från det!:)



tyvärr i dålig kvalité men bättre än inget! ;)
0


Se Vampire Diaries avsnitt 11 "Catch me if You Can"

 
0


Dagens bild - TAYLOR SWIFT


Förra året fotograferades Taylor av fotografen Anne Leibovitz som karaktären Rapunzel. Fotot är en promobild för Disney Parks. Vad tycker ni, galet fint, ellerhur? ♥
 
0


Förlängd promo för TVD ep.11 "A View to Kill"

0


Jennifer Lawrence photoshoot med LA Times

Ny bilder från Jennifer plåtning med LA Times. Sjukt fina!♥

0


Ny BTS-video från Breaking Dawn part 2

En ny Behind The Scenes från BDpt2! De pratar om Bella och om hennes krafter nu när hon är en vampyr. Haha älskar slutet, att Kristen är så insatt i böckerna och hela storyn!

0


Vampire Diaries SPOILER!




Minns ni ön som en grupp av Mystic Falls boende skulle resa rill i en kommande episod av TVD? De kommer inte lämna den än på länge, för avsnittet som sänds den 14 februari kommer visa några oväntade överraskningar på ön.

I "Down The Rabbit Hole" (namnet på episoden) kommer besökarna av ön möta en av "The Five", den grupp av "hunters" som är nycken till att hitta botemedlet: "På ön springer Damon in i en Hunter vid namn Vaughn och inser att han r en av "The Five". Stefan berättar för Elena om sina sanna känslor om möjligheten att få bli männiksa igen. När en förvånande ny information om botemedlet plötsligt avslöjas förändras insatserna för alla inblandade. Jeremy hjälper Bonnie med att avgöra vad som är verkligt och vad som bara är en illusion. Och Shane tröstas av en kvinna från hans förflutna, Caitlin. Hemma i Mystic Falls försöker Caroline och Taylor översätta koden på The Hunter's svärd men inser snart att det är meningslöst utan hjälp från Klaus, som har sina egna skäl till att vilja lösa pusslet.

källa
0


Bilder från TVD ep.12 "A View To Kill"

En liten sneak peak på nästa veckas avsnitt av TVD - 'A View to Kill'. Avsnittet kommer sändas den 31 januari.


0


Re#ash till TVD "After School Special"

0


Nu finns Vanity Fair och Glamour i butik!



Igår var jag inne på pressbyrån och såg att både Vanity Fair där Jennifer Lawrence pryder omslaget och Glamour med Emma Watson finns att köpa! Båda två fick följa med mig hem!:)) 

Dock så var dom ganska dyra och låg runt 100:- styck.. men värt det om man som jag samlar inspiration genom  snygga magasin!
0


Det är kallt i Atlanta just nu..

 
 
0


Dagens bild - NINA DOBREV


fina Nina♥
0


Total Film's ‘Top 10 Sexiest Actresses In Movies Right Now’

Total Film har gjort en lista med sina topp tio sexigaste skådespelerskor just nu. Högst upp på den hittar vi vackra Jennifer Lawrence, och på tredje plats snyggingen Kristen Stewart. Med på listan är även Emma Watson och Mila Kunis. Ni kan se hela listan nedan!;)


1. Jennifer Lawrence
2. Scarlett Johansson
3. Kristen Stewart
4. Emma Stone
5. Mila Kunis
6. Emma Watson
7. Anne Hathaway
8. Zooey Deschanel
9. Natalie Portman
10. Charlize Theron

källa
 
0


Kristen Stewart i W Magazine

1


Dagens bild - JOSEPH MORGAN

0


Josh Hutcherson ute i Malibu med sin pappa, igår 20 januari



Alla bilder är tagna från tumblr.
 
0


Sam Claflin intervju om Catching Fire

Sam har gjort en radiointervju om Catching Fire och han berättar om hur svårt det har varit att ta sig an rollen som Finnick Odair. Fans av böckerna har skrivit till honom på twitter att han inte alls passar som rollen, och träningen han har gått igenom har inte varit lätt.

Själv tycker jag han passar perfekt till rollen, och längtar efter att få se honom som Finnick Odair!:)

Ni kan läsa mer av intervjun HÄR, samt lyssna på den via en länk som finns på sidan där.


Forrest: … you’ve been using a trident for the role of Finnick. Have there been any close calls or horror stories whilst you’ve been filming?

SC: There really has. This is a question I don’t really know how much I can talk about. I was specifically asked not to mention some of the accidents that happened on set. All to do with me, I have to say… Let’s just say I am a very, very clumsy person. There was fall, after fall, after fall, after fall. We basically, me and Francis the director, we were laughing that there would be a DVD extra, a whole DVD on it’s own for the blooper reel – just for me! Because every time he’d say action, just before we had to a fight, I would flip over or fall. And even when I was standing still I’d manage to fall over. There were plenty of accidents.

0


Promon till Saturday Night Live med Jennifer Lawrence

Här är promon som var till Saturday Night Live som Jennifer var värd för i lördags. Riktigt rolig!;)


0


Dagens bild - JENNIFER LAWRENCE


0


Dagens video - TWILIGHT VS. HUNGER GAMES

Twilight vs. Hunger Games, vilka vinner?;)



Så, vad tycker ni? Vilken av filmerna är bäst, Twilight Saga eller Hunger Games? Rösta i pollen nedan!
Vilken filmserie gillar du mest?
The Twilight Saga
The Hunger Games
Båda är lika bra
Ingen
Create your own poll
2


Jennifer Lawrence gästvärd på SNL, videos

Igår sändes Saturday Night Live där Jennifer var gästvärd.! Självklart bjöd hon på en rolig show! Kolla in klippen nedan och få dig ett gott skratt! :)













källa
0


Intervju med Jennifer Lawrence i Vanity Fair, february issue

Nu har Vanity Fair släppt hela intervjun de gjort med Jennifer, och ni kan läsa ett kort utdrag här nedanför. Om ni vill ha hela storyn kan ni klicka här---> vanityfair.com


Has [Woody Harrelson] taught you anything about acting?

“Woody and I have never really spoken about acting. We’re very similar. Francis always makes fun of me, because I show up on set and I have no idea what we’re doing or even if I have a line. So he’ll text me in the morning: ‘Do you have any idea what we’re doing? No? O.K., let me tell you.’ And last year Woody goes, ‘Man! I’ve never worked with somebody who makes me feel like I’m workin’ too hard!’ ”

When did you feel like you could act—like ‘I can do this’?

“I did a sitcom [The Bill Engvall Show] when I was like 16, and I was like, ‘This is fuuun. This is awesome.’

 
0


BTS-video från Jennifer Lawrence's plåtning med Vanity Fair

Här är en video från Jennifers plåtning med Vanity Fair. Läckert med New York's skyline i bakgrunden!

0


Stills från TVD ep. 11 - "Catch me if you can"

1


Sneak Seak på nästa avsnitt av TVD - "Catch me if you can"

Nu har jag äntligen sett senaste avsnittet av Vampite Diaries! Visst var det bra?!

Här kommer promo och sneak peak till nästa veckas avsnitt "Catch me if you can":



0


BTS-bilder, Jennifer i Saturday Night Live

Idag kommer Saturday Night Live sändas då Jennifer är gästvärd! Här är några BTS-bilder från det! Avsnittet kommer upp här imorgon om jag kan hitta det någonstans! :)

2


Jennifer Lawrence photoshoot med LA Times

0


Jennifer Lawrence outtakes i Vanity Fair

0


Dagens bild - JENNIFER LAWRENCE



Idag tar jag en liten paus från bloggen för jag ska bort och kommer inte hem förrän inatt.
Hoppas ni får en fin fredag!♥
0


TVD castet åker till mystisk ö

The group on The Vampire Diaries has left Mystic Falls before, but I don't think they've ever quite gone somewhere like this. In an early February episode, several characters will be taking a journey to a strange island.

In "Into the Wild", "Shane (guest star David Alpay) leads an expedition to a desolate island off the coast of Nova Scotia, where he believes the secret of the cure lies hidden. On the trek to the island’s interior, Rebekah (Claire Holt) and Elena (Nina Dobrev) continue their bitter rivalry, Stefan (Paul Wesley) does his best to keep the peace, and Damon (Ian Somerhalder) accuses Shane of leading them into a trap. Bonnie (Kat Graham) and Jeremy (Steven R. McQueen) try to figure out the message of the Hunter’s mark, while Shane reveals more of the legend of Silas and the witch Qetsiyah, along with his own personal history. Back in Mystic Falls, Tyler (Michael Trevino) confronts Klaus (Joseph Morgan), and Caroline (Candice Accola) is caught up in the violence that follows."

It looks like they're all getting closer and closer to the cure...but will they find it before season's end? And if they do, how much would that change the show? I'm kind of dying to find out.

Don't miss this episode of The Vampire Diaries on February 7th on The CW.


Read more at http://www.tvovermind.com/the-vampire-diaries/the-vampire-diaries-spoilers-season-4-episode-13-into-the-wild#c0BvzL5Ag2uZSM9F.99

0


Dagens bild - EMMA WATSON



beauty♥
0


Jennifer Lawrence och Bradley Cooper svarar på ryktena

Det har gått väldigt mycket rykten om att Jennifer och Bradley Cooper dejtar, men nu har båda under en intervju på Golden Globe försäkrat fansen om att så är det verkligen inte. "Vi har spelat in två filmer tillsammans, och om det inte har hänt ännu så kommer det inte att hända" sa Bradley om saken, och la sedan till lite skämtsamt "att jag är gammal nog att vara hennes pappa"om deras åldersskillnad på 15 år. Dock är det fortfarande inte bekräftat om det är slut mellan Jennifer och brittiska skådespelaren Nicholas Hoult. Bara att vänta och se alltså. :)

0


Jennifer Lawrence gästar David Letterman Show

Igår gästade Jennifer David Letterman, här har ni videon från det:)

0


Jennifer ute i New York, igår 15 januari

Jennifer Lawrence heads out and about to do some promo work on Tuesday (January 15) in New York City.

The 22-year-old actress headed to the Big Apple fresh off of her 2013 Golden Globe win this past weekend for her work in Silver Linings Playbook!

At the award show, Jennifer was the most talked about female on the red carpet, according to the InStyle & Facebook Red Carpet Talk Meter.

Over the next several weeks, Jennifer will make appearances at the 2013 SAG Awards and 2013 Oscars, where she is nominated for Silver Linings Playbook – good luck, Jennifer!

Källa: Justjared.com

1


Nya promobilder till Vampire Diaries säsong 4


Nya promobilder på våran favorit-trio i TVD har kommit ut. Grymt snygga är dom också!;)

1


Dagens bild - EMMA WATSON



0


Josh Hutcherson festar med Justin Bieber's ex

Igår festade Josh loss på Golden Globe's efterfest tillsammans med ingen mindre än den mörka skönheten Selena Gomez. Selena har nyligen gjort slut med Justin Bieber som hon har haft ett on-off förhållande med under en längre tid. Så här skriver Perezhilton.com om saken (observera att detta är en känd skvallersida, så ta detta med en nypa salt!).


"Det verkar som att Selena nu när hon är singel kände för att flörta lite med Hunger Games-stjärnan Josh Hutcherson!

Ögonvittnen berättar att Selena och Josh dansade tillsammans hela natten lång och att Vanessa Hudgens (Josh's ex) såg allt hända mitt framför näsan på henne!

Som om inte det var nog så verkar det som att Bieber's ex sågs lämna Beverly Hilton tillsammans med Josh - notera hur de håller händerna!!!"

Vad skulle ni tycka om Josh och Selena i ett förållande? Söta tycker jag! och Josh brukar ju prata om att han är svag för mörkhåriga tjejer med mörka ögon. En fullträff alltså! ;)

källa
 
0


Behind the scenes + bilder med Nina Dobrev för Femina Magazine, Kina




0


Officiella Catching Fire Facebook Cover Photo och Twitter Skin

Lionsgate har uppdaterat sina omslagsfoton både på twitter och facebook. Här har ni dom!


Facebook




Twitter


NI HITTAR ALLA BILDER I STÖRRE STORLEK HÄR!
0


Jennifer Lawrence intervju med Popsugar från People's

En rolig intervju med Jennifer från People's Choice Awards! :)


0


Jennifer's tacktal på Critic's Choice Awards

Här är Jennifer's tacktal från Critic's Choice Awards då hon vann priset för Bästa skådespelerska i en Actionfilm för sin roll i The Hunger Games!

0


Intervjuer med Jennifer Lawrence från röda mattan, Golden Globe

Jennifer hann med några intervjuer under sin Golden Globe vistelse. Hon pratar bland annat om sin klänning, om hur det känns att vinna en Golden Globe, och berättar slutligen att hon har influensan och går på mediciner så hon kan tyvärr inte ta en drink. haha söta Jen, alltid ärligt, rak och bjuder på ett skratt! :)



Ni kan se när Jennifer skjuter pilbåge på röda mattan HÄÄÄÄR! ;)
0


Smygtitt på TVD's "After School Special"

På fredag kan vi äntligen se ett nytt avsnitt av Vampire Diaries igen! Här nedan får ni ett litet smakprov av "After School Special".

0


Scans av Jennifer Lawrence i W Magazine

Två scans från Jennifer's plåtning med W Magazine har kommit ut. Visst är hon superfin på första bilden?! :)) Ett kort reportage finns också med!

källa
0


Dagens bild - SKÖNHET



Jennifer såg helt fantastisk ut i sin Christian Dior-klänning på Golden Globes!
0


Lionsgate slöpper första officiella Catching Fire Teaser Poster

Vi har fått se många fejk-posters till Catching Fire cirkulera på nätet, men nu har äntligen Lionsgate släppt den första officiella postern till filmen. Här har ni den! :D

0


Ny promo till TVD's "After School Special", fredagens avsnitt!

0


Nina Dobrev på Golden Globes efterfest!

Nina och Claire Holt gick tillsammans på gårdagens Golden Globe efterfest. De var supefina, och hängde med bland andra Miranda Kerr och hennes man Orlando Bloom ;)


0


Jennifer Lawrence på Golden Globes igår

Igår kväll var det dags för Golden Globes och Jennifer var där och tog emot pris för  Best Performance by an Actress in a Motion Picture – Musical or Comedy för hennes roll i Silver Linings Playbook.

Nedan kan ni se videos från hennes tacktal, samt bilder från galan på henne. Den vackra kläningen hon bar kommer från Christian Dior Haute Couture, Skorna är frånBrian Atw
ood, smycken från Chopard, och en Ferragamo clutch.
 
 


Haha sriöst, hur söt är hon inte i bärjan när honninte vet vad hon ska göra haha? :))



spola fram till ca 5.00


ni kan se fler bilder HÄR
0


Dagens bild - JENNIFER LAWRENCE



Vackra Jennifer♥
0


GRATTIS LIAM!

Idag fyller Liam Hemsworth 23 år! Stort grattis till denna talangfulla kille! :))

0


Dagens video - Reaktioner på Delena's "lovemaking" ;)

En humorvideo på reaktionerna efter Damon och Elena's minst sagt heta stunder tillsammans. Skrattar ihjäl mig för jag kan faktiskt tänka mig att jag såg ut så när jag såg avsnitten! haha någon mer som känner igen sig? ;p

0


Nina Dobrev på omslaget av Femina Magazine, Kina

1


MTV Intervju med Jennifer från röda mattan på Critics’ Choice Awards

MTV Intervju med Jennifer från röda mattan på Critics’ Choice Awards. Hon pratar mest om Catching Fire, och även om sin Oscars-nominering! :)

Tydligen så är inte Catching Fire helt färdiginspelad än heller utan de sista scenerna ska spelas in någon gång i mars. Så här sa Jennifer i en intervju om saken: “We’re kind of on a little break, we’ll go back and finish principal photography in March sometime I think.”

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

0


Vampire Diaries SPOILERS i TVGuide

0


Jennifer på 2013 Los Angeles Film Critics Association Awards, 12 jan

Jennifer hade fullt upp även igår och hann med att närvara på 2013 Los Angeles Film Critics Association Awards som hölls på InterContinental Hotel i Century City.

Det blev oavgjort mellan Jennifer och Amour's  Emmanuelle Riva för priset av Best Actress award för Jen's insats i Silver Linings Playbook.

Jennifer såg hela fantastisk ut i en klänning från Valentino Couture matchat med clutch och skor från Roger Vivier. Och hallå hennes hår är ju helt galet fint och gör i princip hela jobbet tillsammans med den klänningen - SNYGGT!

0


Jennifer på BAFTA Los Angeles 2013 Awards Season Tea Party, 12 jan

Igår var Jennifer på  BAFTA Los Angeles 2013 Awards Season Tea Party som hölls på Four Seasons Hotel i Los Angeles. 

Jennifer's snygga klänning kommer från Altuzarra skorna är Jimmy Choo och väskan från Roger Vivier.



Ni kan se många fler bilder från eventet HÄR och HÄR!
0


Jennifer Lawrence leker i photobooth

På People's Choice följde Jennifer med en kvinnlig reporter in i en fotoautomat och knäppte av några roliga bilder! ;)

0


Sam Claflin pratar om sin roll som Finnick Odair

Sam pratar sockerbitar, minimala outfits och hårdträning inför rollen som Finnick Odair!:)



All this physical prepping so that he wouldn’t let Finnick’s fans down during the infamous sugar cube scene when the character teases Katniss while wearing a strategically placed bit of net. Just how much net he’ll have on remains to be seen. “They did have to tone it down from what it is in the book because they can’t make it too graphic if you know what I’m saying,” he pauses with a sheepish smile. “Because it was just a knot covering his, basically, you know what I’m saying! I was definitely prepared to do anything. But the costumer said ‘Well we can’t have you in nothing’ so I’m kind of covered up.” Still the scene left Claflin feeling rather exposed. “It was the scariest moment of my life,” he says with a laugh. “I’m on Twitter and so many people have been like ‘Don’t mess this up, or we will kill you.’”

NI KAN LÄSA HELA INTERVJUN HÄR --> EW.COM
0


Jennife på W Magazine'z Best Performances Issue, 11 januari

Jennifer hann även med att närvara på W Magazine'z Best Performances Issueför Golden Globe Award-firandet med W Magazine, Cadillac och Dom Pérignon på Chateau Marmont i LA.

Jennifer's klänning kommer från Victoria Beckham pch skorna är Christian Louboutin. Grymt snygg färg på klänningen!

0


Jennfier Lawrence på AFI Awards Luncheon, igår 11 januari

Igår var Jennifer på AFI Awards Luncheon som hölls på Four Season Hotel Beverly Hills. Jennifer anlände tillsammans med Bradley Cooper och resten av Silver Linings castet!

Jen's snygga klänning kommer från Prabal Gurung, skorna är Prabal Gurung for Casadei, clutch från Jill Milan och en Graziela ring.

0


Jennifer's reaktion på sin Oscar-nominering!

Så här reagerade Jennifer när hon fick veta att hon var nominerad till en Oscar: Hon skickade en bild på President Obama ridandes på en Enhörning till sina kollegor från Silver Linings Playbook och skrev "Grattis". Som vanligt lite udda, men alltid roligt när Jennifer Lawrence är i görningen! ;)



“I thought I would wake up, but I didn’t. My parents spent the night at my house, and they came in and kissed me on the forehead and told me about all the nominations for Silver Linings,” Jennifer Lawrence tells THR. “I went into this because of David [O. Russell]. I’ve seen everything he’s ever done. And I was so blown away by Bradley [Cooper] and the rest of the cast.”

If all this sounds just a little too normal for the likes of Jennifer Lawrence, she told EW that when she heard her fellow Silver Linings Playbook actors were also nominated in the other three acting categories (first time this has happened in 31 years) she congratulated her co stars in a way only Jen would:

“When you’re hoping for something and you’re praying and we’re all getting so excited and then it’s even better than you imagined it’s unbelievable…. [The whole cast have] been texting. I just sent them a picture of Obama on a unicorn with a rainbow saying ‘Congratulations.’”

Ni kan läsa resten av Jen's intervju HÄR!
 
0


Jennifer och Nicholas har gjort slut?

 
Enligt flera källor på internet har Jennifer och hennes pojkvän sedan två år tillbaka - Nicholas Hoult gjort slut. Så här säger "källan": "They’re young and grew apart. But they remain friends."

Om det ligger någon sanning i det här är ganska oklart, speciellt eftersom det bara är skvallersidor som perezhilton.com som skrivit om det, och den sidan är ju ganska känd för att skriva en massa skit. Det återstå att se helt enkelt, väldigt tråkigt om det är sant för dom verkade passa så bra ihop!

Jennifer och Nicholas ska spela in X-men: Days of Future Past tillsammans i år, så kanske de hittar tillbaks till varandra då!

källa källa
0


Dagens bild - LIAM JENNIFER JOSH



Tripp, Trapp, Trull. Bästa trion!^^
0


Det kan bli en Spin-off på Vampire Diaries!

The Cw håller just nu på att utveckla en potentiell spinn-off på Vampire Diaries med fokus på The Originals! Denna spin-Off skA visa Joseph Morgan som Klaus. Pilotavsnittet (första avsnittet av spin-offen) kommer att vara ett avsnitt av The Vampire Diaries den här säsongen och kommer att sändas den 25 april. I denna episod återvänder Klaus till New Orleans (en  stad han hjälpte till att bygga för århundraden sen) och återförenas med någon från hans förflutna: en före detta skyddsling vid namn Marcel. Phoebe Tonkin som spelar varulven Hayley i TVD kommer också vara med.

Julie Plec kommer att skriva manuset till avsnittet och kommer leda detta nya projekt om det leder till en helt ny serie. Ibland fungerar en spin-off och går i flera säsonger, medan andra inte ens får chansen till en säsong. Hur det går får vi veta senare i år efter att avsnitt 25 av TVD sänts.


Men hallå hur grymt låter inte det här då?! Joseph har ju alltid skämtat och pratat om en spin-off med "The Originals", och nu kan det helt plötsligt bli verklighet! Skulle vara awesome om det blev så! Vi får hålla alla tummar och hoppas på att avsnitt 25 av TVD's fjärde säsong bjuder på något extra som vi vill se mer av! :D

Vad tycker ni, Är ni lika excited som jag över denna nyhet? :))

LÄS MER OM DETTA HÄR!
0


Sneak Peak på The Vampire Diaries "After School Special"

0


Australiensk promo till TVD 4x11

0


Bilder & video på Nina, Critics' Choice Awards

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
0


Jennifer Lawrence på Q&A för Silver Linings Playbook

Igår kväll han Jennifer även med en Q&A (fråga och svara) tillsammans med sina kollegor från Silver Linings Playbook. Här är några bilder från det:



Last night, The Weinstein Company presented a SAG screening of Silver Linings Playbook (Oscar nominated for Best Picture, Actor in a Leading Role, Actress in a Leading Role, Actor in a Supporting Role, Actress in a Supporting Role, Directing, Film Editing and Writing – Adapted Screenplay). The event took place at the Wadsworth Theatre in Los Angeles and the cast, including Jennifer Lawrence, were also present for a question and answer session. Mockingjay.net reader Tiffany was in attendance and was lucky enough to speak to Bradley Cooper and shared a few images of Jennifer with us.

0


ClevverTV recap på People's Choice

ClevverTV har gjort en kort recap på People's Choice-vinnarna. Kika nedan för att få en bra överblick om vilka stjärnor som fick gå hem med priser! :)

0


Nina Dobrev med fans, på väg till middag hos Dior

Nina i bilen på väg till Dior-middagen på hennes födelsedag. Hon är så himla gullig och tar sig tid att prata och fotas med sina fans! :)

 


Ser ni ringen på Nina's vänstra ringfinger? Det spekuleras vilt i om det är en förlovningsring eller inte. Man kan ju alltid hoppas att det är det! :) källa
0


Porträtt på Jennifer Lawrence från PCA





Jennifer var väldigt glad över sin vinst på PCA!
källa
 
0


Jennifer Lawrnce på röda mattan, Chritics Choice Awards

Här är en intervju med Jennifer från röda mattan igår kväll. Hon pratar om hur hon reagerade på sin Oscar-nominering, och på slutet nämner hon att det går jättebra med Catching Fire och att de ha drygt en vecka kvar med inspelningar och fix av filmen. Troligen menar hon studioinspelningar, röstgrejer och sånt.

0


Paul och Ian tillsammans med Eva Longoria!

Eva Longoria sprang på två snygga vampyrer igår på Critics' Choice Awards! ;)



Eva Longoria on WhoSay/>

Eva Longoria: Look what I found at Critic Choice Awards! Two vampires! @iansomerhalder and Paul Wesley!
0


Nina Dobrev på Critics Choice Awards igår

Nina såg helt fantastisk ut i en turkosgrön dröm från Monique LhuillierBrian Atwood skor och en clutch från Jimmy Choo. Hon gick röda mattan tillsammans med Ian och Paul, alla tre hade priser att presentera på galan.


0


Jennifer Lawrence på Critics Choice Awards igår

Igår hölls ännu ett event och den här gången var det dags för Critics Choice Movie Awards som hölls vid The Baker Hanger i Santa Monica, 10 januari. Jennifer fick pris i kategorin Best Actress In A Comedy för sin insats i Silver Linings Playbook. Filmen och castet vann även i kategorierna Best Acting Ensemble, Best Actor in a Comedy (Bradley Cooper) och Best Comedy Movie. GRATTIS! :)


Jennifer bar en grymt snygg klänning från Prabal GurungJimmy Choo skor, väska från Roger Vivier, och smycken från Chopard.



Ni kan se fler bilder HÄR!


0


Nytt klipp från Breaking Dawn part 1

Entertainment Weekly har släppt ett klipp från Breaking Dawn part 1, som kommer finnas med på den nya DVDn närden släpps. Det är en konversation mellan Bella och Edward "dagen efter" ;)

Klicka på bilden nedan för att komma till videon!

0


Intervju med Jennifer och Josh från People's Choice

Entertainment Tonight var på plats igår och intervjuade Jennifer och Josh backstage på PCA. Det blev en väldigt underhållande intervju, som vanligt när det handlar om Jen och Josh ;)


EDIT: Videon går tyvärr inte att bädda in för tillfället, men klicka HÄR för att komma till den! :D

0


Nina och ian på San Diego's flygplats idag

0


Karaktärer som inte kommer med i Catching Fire

Entertainment Weekly har tagit reda på lite mer om Catching Fire, och de har fått regissören Francis Lawrence att avslöja vilka tre karaktärer från boken som inte kommer att finnas med i filmen. Bonnie och Twill (de som Katniss möter i skogen och som är på flykt till distrikt 13) är inte med i filmen. Även peacekeepern Darius som försöker hjälpa Gale är struken från filmen. Så här säger Francis Lawrence om saken:



När det kom på tal att det inte fanns med någon Bonnie eller Twill listade på IMDB's sida avslöjade han (Francis) det. "Ah just det." sa han med ett skratt. Om hur filmen nu kommer introducera distrikt 13 var Lawrence hemlighetsfull och sa endast att "det var kul att komma på nya saker för att få ihop saker och ting, och att hitta nya sätt att göra det på." Bonnie och Twill är alltså borta, och det är även scenen med Katniss som klättrar i ett träd över det elektriska staketet i distrikt 12 efter att hon blivit fast i skogen. Och Darius, distrikt 12's yngsta peacekeeper som försöker ingripa vid piskningen av Gale och sen blir dömd till ett liv som Avox, är en annan scen som inte kom med från boken till filmen.

Om förlusten av Darius gör dig ledsen (och det ska det!) bör du ändå veta att filmskaparna känner din smärta. "Det är lika plågsamt för oss att förlora saker från böckerna som det är för ett fan" säger producent Nina Jacobson. "Jag vill ha med allt som finns i boken. Men vet du vad? Om du måste ge upp någonting för att kunna ge mer tid för Katniss och Gale, eller Effie när hon börjar känna sitt samvete, så gör du uppoffringar för att  tjäna de karaktärer och teman som är mer väsentliga. "

 

källa
0


Officiell synopsis för TVD s4 episod 12 "A View To A Kill"



FARLIGT BEGÄR - När Rebekah tackade nej till Klau's plan att stoppa Kol och skydda Jeremy vänder sig Klaus till Stefan för hjälp. Efter en argsint konfrontation med sin pappa, Mayor Hopkins, angående hans okonventionella metod att få slut på våldet i Mystic Falls har Bonnie ett skrämmande möte med Kol, följt av en oväntad besökare. Klaus komplicerar de redan spända känslorna mellan Stefan och Damon genom att avslöja en del av Stefan's privatliv, sen överraskar han Damon genom att fråga om ett personligt råd. Elena berättar för Stefan om sin farliga plan för Jeremy, vilket lämnar Stefan i en jobbig situation. När skolans 1980's Decade Dance ställs in av Mayor Hopkins hittar Stefan på ett charmigt sätt att gottgöra det åt en beviken Rebekah.
källa
0


Nina, Ian, Nikki Reed, and Anna Kendrick firar Nina's BDay!

Som ni säkert märkt så var inte Nina med på People's Choice igår, hon valde att stanna hemma och fira med familjen. Senare på kvällen sågs hon dock festa med Ian, Nikki Reed och Anna Kendrick på Dior's Dinner Party. Hoppas hon hade en riktigt fin födelsedag! :)

källa
0


Breaking Dawn part 2 släpps på DVD i vår

Den 20 mars i år släpps äntligen sista delen av Twilight på DVD och Blu-Ray! Breaking Dawn part 2 går att förhandsbeställa HÄR!

0


Backstagebild från Catching Fire

BTS-bild från Catching Fire med Liam, Francis och Jennifer.

0


Nya bilder från Catching Fire!!

Ännu fler nya bilder från Catching Fire har dykt upp! Alla är från Entertainment Weekly.




”Pressure, pressure, the pressure is on,” says good-natured Sam Claflin about stepping into the net of District 4′s charismatic golden boy. ”I’m on Twitter and so many people are like, ‘Don’t mess this up, or we will kill you.’ People are just worried that I’m not going to be as sex god enough as Finnick should be. I’ve literally had four months of eating nothing but chicken and asparagus. I just want a burger and a beer.”
0


Jennifer Lawrence är nominerad för en Oscar!

Jennifer är ännu en gång nominerad för en Oscar! Denna gång för sin roll i filmen Silver Linings Playbook. Jäklar så roligt, hoppas hon får gå hem med en oscarstatyett den här gången! :D

0


Nya bilder från Catching Fire!!

Ännu två bilder från Catching Fire har släppts. Den här gången på Katniss och Peeta, troligen från deras Victory Tour! och Gale som är i trubbel med The Peacekeepers!



''These are kids growing up in war who physically, emotionally can't love somebody,'' says Jennifer Lawrence about the uncomfortable triangle between District 12's battle-weary Katniss, Peeta, and her childhood friend Gale that began in The Hunger Games. ''Katniss thinks she can't have a crush on a boy because she's worried about survival every single day. And she can't be a normal 16-year-old meeting her friend out in the woods and practicing kissing because that's not the world that they live in.''

''Jen and Liam have amazing chemistry,'' says director Francis Lawrence of his young stars. ''They have a nice moment right before Katniss is reaped that is the very first thing we shot. And then when Gale has been brought in from the whipping, that's another really nice moment they have alone.'' ''This is the book where you have to understand the pull Katniss feels to both Peeta and Gale,'' say producer Nina Jacobson.
0


Jennifer, Liam och Josh tar emot sina pris

0


Emma Watson vinner priser på People's Choice Awards 2013!

Som jag skrev tidigare så var det Twihards som vann Favorite Movie Fan Following, jättekul att dom fick ett bra avslut på sin Twilight-resa (även fast jag hoppades lite i smyg på "Potterheads";))!

Tyvärr fick varken Vampire Diaries, Nina, Ian eller Paul pris inom deras kategorier, men det tar vi hem nästa gång!;)

En tjej som däremot fick pris för sin fina insats i Perks of Being a Wallflower var Emma Watson! Hon fick pris i kategorierna Favorite Dramatic Movie Actress och Favorite Dramatic Mocie för "Perks". Så himla roligt, Emma är ju så jäkla bra på det hon gör och förtjänade verkligen dessa priser!



Emma's coola klänning kommer från Peter Pilotto.


Ni kan se fler bilder på Emma från nattens event HÄR!
 
0


Jennifer Lawrence Storvinnare på People's Choice 2013!

Jennifer och The Hunger Games tog hem priser i alla sina kategorier förutom i Favorite Movie Fan Following där Twihards tog hem vinsten. Så himla kul! och jätteroligt att se Jen, Josh och Liam tillsammans igen!

Jennifer's snygga klänning kommer från Valentino Couture, skorna från Nicholas Kirkwood, Clutch från Valention och smycken frånCartier.




Ni kan se många fler bilder på Josh, Liam och Jen HÄR!


Jennifer och The Hunger Games var storvinnarna igår och tog hem priser inom dessa kategorier:

Favorite Movie: The Hunger Games
Favorite Movie Actress: Jennifer Lawrence
Favorite Action Movie: The Hunger Games
Favorite Face of Heroism: Jennifer Lawrence The Hunger Games
Favorite Movi Franchise: The Hunger Games
Favorite On ScreenChemistry: Jennifer/Josh/Liam The Hunger Games
 
0


Här kan ni se hela people'c Choice

En vide med hela People's Choice Awards, från röda mattan till själva eventet:


Video streaming by Ustream
0


Se People's Choice LIVE inatt

Jag har hittat några länkar som förhoppningsvis kommer fungera inatt när People's Choice sänds för er som vill kolla live! :) Röda mattan ska börja runt klockan 2 inatt, sen följer galan efter det.

LÄNK1
LÄNK2
LÄNK3
LÄNK4
LÄNK5

Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence, Emma Watson och Nina Dobrev är bara några av kändisarna som ska dit! Jag lägger upp klipp och bilder från galan imorgon för er som inte orkar titta inatt! :)
0


Grattis på födelsedagen Nina



Ett stort grattis på födelsedagen önskar jag Nina på hennes 24-årsdag!♥
0


Bilder från Catching Fire i Entertainment Weekly!



After spending the day outrunning death in a nearby jungle, the 22-year-old actress ordered herself a Budweiser and kicked back in the Trump balcony lounge to discuss the sequel, her life now as a blockbuster star, and her willful inability to behave like the nice sound-bite machine Hollywood might expect her to be. “It’s almost like I subconsciously don’t want to work anymore so I’m trying to ruin my career,” she says with a laugh at one point, before leaning in close to the reporter’s tape recorder. “I’m pregnant!” she joked.

Ni kan läsa mer om intervjun HÄR! Tidningen kommer finnas i butik från och med 11 januari.

Vad tycker ni om bilderna?! Jag älskar dom!! :D
0


Josh Hutcherson åker motorcykel i LA

Josh har färgat tillbaka sitt naturliga bruna hår och sågs igår åka runt på sin motorcykel i LA. Några bilder finns från det nedan:

 
0


Jennifer Lawrence's sittplats på People's Choice ikväll

0


Idag släpper EW en bild från Catching Fire!



Enligt Entertainment Weekly's facebooksida kommer EW att släppa ett allra första omslag av Catching Fire senare idag!!! Så här skrev de igår på sin fb-sida: "Get ready to catch fire with Katniss and EW’s The Hunger Games: ‘Catching Fire’ cover tomorrow!"

Wihi, roligt att få se en riktig bild från filmen! :D
källa
0


TVGuide Spoiler till TVD - Stefan och en snygg blondin?



Hur kommer Stafan hantera sitt uppbrott med Elena när The Vampire Diaries kommer tillbaks?

NATALIE
: det beror på hur du ser på det. Stefan blir definitivt lite chockad när han inser hur djupa känslor Elena egentligen har för Damon. Men han dränker sina sorger med hjälp av en het blondin. Men vilken het blondin?

källa
0


The Vampire Diaries Episode 4×10 “After School Special” Promo Stills

källa
0


Dagens bild



Kristen och Taylor♥
0


Imorgon är det dags för People's Choice Awards 2013!



Imorgon är det äntligen dags för People's Choice Awards!! Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence och Nina Dobrev kommer att närvara på galan som kommer sändas live från Nokia Theatre i Los Angeles. Jag ska försöka hitta en livestream för er som vill kolla. Galan sänds dock inte förrän ca kl 2-3 på natten svensk tid.
The Hunger Games är nominerade i hela 7 kategorier, så förhoppningsvis blir de kvällens storvinnare! Jag kommer självklart att uppdatera med bilder och info från galan på fredagen morgonen efter! :)

0


Tänkvärda Citat



Josh Hutcherson: I'm so sick of using the words gay and lesbian. Like, we're just people. You know, I'm so tired of that. 
One day I want my son to come home from school and be like 'I found this guy and I love him!' and I'm gonna be like 'Yes, you do and that's okay!' I so want that.
 
"Always be you, that's all." 





Jennifer Lawrence: “I’m never going to starve myself for a part… I don’t want little girls to be like, ‘Oh, I want to look like Katniss, so I’m going to skip dinner. That’s something I was really conscious of during training, when you’re trying to get your body to look exactly right. I was trying to get my body to look fit and
strong- not thin and underfed.”
 
“I don’t really diet or anything. I’m miserable when I’m dieting and I like the way I look. I’m really sick of all these actresses looking like birds… I’d rather look a little chubby on camera and look like a person in real life, than look great on screen and look like a scarecrow in real life.”
0


Jennifer Lawrence ute i Los Angeles igår, 7 januari



 
källa

0


Kristen Stewart i In Style USA, februari 2013



Ni kan se bilden i större storlek HÄR!
0


Nina Dobrev on set för Fashion Magazine plåtning, 2012


källa
0


Dagens bild



snygga Jen!♥
0


Det släpps en ny Breaking Dawn part 1 DVD

Den 2 mars kommer det att släppas en "Extended Edition" (förlängd version) av Breaking Dawn part 1 på DVD (ni kan förhandsbeställa DVD'n redan den 14 januari (USA)). Filmen kommer innehålla 8 minuter helt nytt material. Ni kan se trailern till DVD'n nedan där några nya scener finns med.

Är det bara jag som tycker att det känns drygt att man nu måste köpa filmen igen om man vill ha den fulla versionen?! Varför inkluderade de inte bara de borttagna scenerna på första DVD'ns extramaterial? Vad tycker ni, kommer ni köpa den nya versionen av Breaking Dawn part 1?




0


Vilken film ser du mest fram emot i år - 2013?

MTV ställer oss nu frågan: Vilken film ser du mest fram emot i år - 2013?

Gå in HÄR och rösta på den film du längtar efter att få se i år!

Min röst lägger jag utan tvekan på Catching Fire! Längtar ihjäl mig!


Get More: Movie Trailers, Movies Blog

0


Jennifer Lawrence fikar med en vän i LA

Igår (sön 6 januari) var Jen tillsammans med en kompis på caféet  King’s Road Cafe.

Enligt JustJared.com ska Jennifer medverka vid flera events den här veckan tack vare hennes senaste film Silver Linings Playbook. På torsdag är det Critics Choice Movie Awards och på Söndag Golden Globes! Om Jen går hem med något pris återstår att se!
 
 
0


Jennifer Lawrence girl's night out!

I lördags (5 januari) var Jennifer ute i Hollywood tillsammans med några tjejkompisar. De gick till Chateau Marmont och hade en riktig tjejkväll! Bilder från kvällen ser ni nedan:


 
källa
 
0


Dagens bild - TAYLOR SWIFT



Vackra Taylor♥
0


Kristen Stewart för V Magazine, HQ-bilder och intervju

Ny bild och intervjun från Kristen's plåtning för V Magazine! :)

(Klicka på inetrvjubilden för att få den i HQ. ALLA bilder från plåtningen kan ni se i HQ HÄR!)


1


Kan ni gissa vilken film jag ska se på nu? ;)




0


Emma Watson på Marie Claire UK's omslag, februari 2013



Emma...

On working hard: “My parents have very strong work ethics and have instilled that in me; a love and respect for what you do and taking pride in it. And then – and this is sort of irritating at times – I’m a bit OCD about perfectionism. I’m my own worst critic. I think that’s really hard, but it also spurs me on. I always want to do better. I’m always striving towards the next thing.”

On being more secure with herself: “Now I feel a lot more settled in who I am and what I think and how I want to do things. And because I feel good about what I am doing, I don’t need anyone else to say whether they think it’s good or not. I think that comes with age, which is nice.”

On her love for France: “I always have the same New Year’s resolution: to speak French fluently. I get a huge wave of nostalgia when I come into the Gare du Nord. There’s such an emphasis on culture, art and music? And I’ll do anything for a warm baguette.

källa
0


Dagens video

Emma Watson pratar om Nina Dobrev's Harry Potter obsession. Skönt att veta att jag inte är den enda som toknördar Harry Potter trots min ålder..;)



källa
0


Dagens gif - TOGETHER?



0


Kristen och Robert i London på Nyårsafton

0


Jennifer Lawrence plåtning Vanity Fair BTS och Intervju

Här är en kort behind the scenes-video från Jennifer's plåtning för Vanity Fair (börjar efter ungefär halva videon).




Här är scans från intervjun med Jen som finns inuti tidningen. Klicka på bilderna för större storlek!


0


Jennifer och Josh kommer tilll People's Choice Awards!



Gör er redo för roligheter på röda mattan då både Josh Hutcherson och Jennifer Lawrence är bekräftade att närvara på årets People's Choice Awards! The Hunger Games har hela 7 nomineringar, inklusive favoritfilm, och det finns fortfarande tid kvar att rösta på PeoplesChoice.com i kategorin Favorite Movie Fan Following. Så kom igen Tributes, börja rösta och ge Twihards, Potterheads och Ringers lite utmaning!

2013 års People's Choice Awards kommer sändas live från Noka Theatre på CBS nästa onsdag den 9 januari kl 21 amerikansk tid.

källa


 
0


Dagens gif


Söta♥
0


The Hunger Games har TV-premiär ikväll i USA

I den här viden pratar Wes Bentley (som spelar gamemaker Senca Crane i Hunger Games) om sitt favoritögonblick i filmen och hur det var att jobba med de andra i castet. Wes är värd för The Hunger Games TV-premiär som är nu ikväll på den amerikanska kanalen EPIX.


0


Kristen Stewart intervju med V Magazine

Här har ni ett utdrag ur Kristen's intervju hon gjorde med V Magazine i samband med plåtningen. Ni kan läsa resten av intervjun HÄR!



Wild at heart
HAVING CONQUERED THE BOX OFFICE AND THE TABLOIDS, KRISTEN STEWART RETURNS TO THE SMALL SCREEN IN WALTER SALLES'S BEWITCHIG ADAPTATION OF ON THE ROAD. AS IT TURNS OUT, THE EPIC TALE OF LOVE, WANDERLUST, AND SOUL-SEARCHING DOVETAILS PERFECTLY WITH THE ACTRESS'S POST-TWILIGHT STATE OF MIND

Kristen Stewart is nothing short of gracious. Upon walking into this interview a few minutes behind schedule, she proffers a hug and an offer to “stay until you get everything you need.” There are no publicists, handlers, ringleaders, or beefcake bodyguards hanging around, and she is dressed in 7 for All Mankind jeans and Converse kicks. For the world’s highest-earning actress—last year she dethroned Sarah Jessica Parker and Angelina Jolie at the top of the Forbes list, to the tune of $34.5 million—the lack of pretense is really quite remarkable…not that this is her favorite part of the job. “I really love people,” she says as she hops into a chair and folds her tiny frame like origami. “You can’t not as an actor. It’s just strange meeting someone and going, Okay, you start at square one and I will try and make up for what you already think you know about me.”
källa
0


Nina och Ian i Thailand



Nina och Ian turistar i Thiland! :)
0


Dagens bild



Snygga Jen!♥
0


Kristen Stewart plåtning för V Magazine

Kristen har gjort en plåtning för V Magazine och resultatet är minst sagt grymt!!



0


Officiell synopsis för TVD s4 ep. 11 "Catch Me If You Can"

Vampire Diaries börjar igen den 17 januari (vi i Sverige kan se det den 18e). Det har släppts en synopsis till avsnitt 11, alltså det avsnitt som kommer att sändas den 24 januari, här har ni den:

The Vampire Diaries Season 4 Cast Promotional Photo

EN NY FARA - Jeremy är rasande när Klaus försöker kontrollera honom genom att sätta Matt's liv i fara. Damon  coachar Jeremy när han förbereder sig för att ta sig an Klaus, men de får reda på att Kol har kommit före dom. Kol gör det klart för dom att han kommer gör allt i sin makt för att övertala alla om att ge upp sökandet efter botemedlet. Rebecka letar efter en vän och påminner Stefan om att de en gång stod nära varandra. När Sheriff Forbes och borgmästare Hopkins ifrågasätter Shan om hans motiv i inblandningen med dödsfallen av'The Founders Council' kommer Bonnie också med några egna frågor, och Shane's svar tvingar Bonnie till höjdpunkten av sina krafter. Elena förhandlar med Klaus för att hålla Jeremy i säkerhet, men när fara plötsligt uppstår från en helt oväntad fiende kommer Elena på en helt egen vågad plan för Jeremy.

0


Josh Hutcherson i MTV's 'Sensitive Guys 101'

En jätterolig intervju med Josh när han medverkar i MTV's "Sensitive Guys 101"! Se videon nedan och få dig ett gott skratt!;)


Get More: Movie Trailers, Movies Blog

0


Jennifer LAwrence's moderesa



Kolla in Jennifer's moderesa från ung tjej till vacker kvinna!

NI KAN SE HELA BILDSPELET HÄR!
0


Dagens bild


Galet vackra Nina!♥
0


Intervju med Jennifer i Vanity Fair



Jennifer gav en väldigt rolig intervju till plåtningen som ni nu kan LÄSA HÄR!! Nedan ser ni ett kort utdrag:

“One time I actually used it for defense. I pulled into my garage and I heard men in my house. And I was like, 'I'm not letting them take my stuff. I had just gotten back from training, so I had the bow and arrows in the back of my car. I went to my car and I put this quiver on me and I had my bow and I loaded it and I'm walking up the stairs. And I look, and my patio doors were open, and there were guys working right there, and I was like, 'Heyyy, how you doin'?'" Lawrence's friends were disappointed by the anticlimactic outcome of the event, the actress tells Windolf: "They were like, 'We've got to stage someone to break into your house and you can kill them!' That would be the funniest news ever. Katniss Everdeen actually kills someone with a bow and arrow!"
0


Dagens fråga - Har ni några nyårslöften?

När klockan slog midnatt på nyårsafton stod jag och tänkte mitt nyårslöfte tyst för mig själv. Jag gissar att fler av er gjorde samma sak, och jag hoppas att vi lyckas uppnå det vi önskade för. :)

Mitt nyårslöfte: Att våga.
Skriv gärna era löften i kommentarerna, så får jag något roligt att läsa när jag kommer hem från jobbet ikväll! :)

Har du något nyårslöfte?
Har du något nyårslöfte för 2013?
Ja, ett
Ja, flera stycken..
Nej
Create your own poll
4


Dagens bild - JENNIFER & JOSH


0


The Cw's höjdpunkter från 2012

The CW har gjort en liten video med höjdpunkterna i deras serier från 2012. Vampire Diaries är självklart med! :)

1


Jennifer Lawrence i Vanity Fair, februari issue 2013

Jennifer pryder omslaget av Vanity Fair's februarinummer! Hon ser fantastisk ut, och inuti tidningen finner ni även en bildserie med henne!

 
 
2


Ett nytt kapitel.



Jag hoppas att ni alla har haft en rolig och bra nyårsafton tillsammans med dom ni gillar bäst! :) Visst är det härligt med ett nytt år, nya möjligheter och när det känns som att ett nytt kapitel i livet påbörjas? Jag älskar verkligen den känslan och det känns som att hela världen ligger framför ens fötter! Jag hoppas att era nyårsönskningar slår in, och att ni fortsätter att kika in här när ni behöver inspiration eller bara vill kolla läget på era favoritkändisa även detta år!

Stor kram till er!♥
0









RSS 2.0