Det kan bli en Spin-off på Vampire Diaries!

The Cw håller just nu på att utveckla en potentiell spinn-off på Vampire Diaries med fokus på The Originals! Denna spin-Off skA visa Joseph Morgan som Klaus. Pilotavsnittet (första avsnittet av spin-offen) kommer att vara ett avsnitt av The Vampire Diaries den här säsongen och kommer att sändas den 25 april. I denna episod återvänder Klaus till New Orleans (en  stad han hjälpte till att bygga för århundraden sen) och återförenas med någon från hans förflutna: en före detta skyddsling vid namn Marcel. Phoebe Tonkin som spelar varulven Hayley i TVD kommer också vara med.

Julie Plec kommer att skriva manuset till avsnittet och kommer leda detta nya projekt om det leder till en helt ny serie. Ibland fungerar en spin-off och går i flera säsonger, medan andra inte ens får chansen till en säsong. Hur det går får vi veta senare i år efter att avsnitt 25 av TVD sänts.


Men hallå hur grymt låter inte det här då?! Joseph har ju alltid skämtat och pratat om en spin-off med "The Originals", och nu kan det helt plötsligt bli verklighet! Skulle vara awesome om det blev så! Vi får hålla alla tummar och hoppas på att avsnitt 25 av TVD's fjärde säsong bjuder på något extra som vi vill se mer av! :D

Vad tycker ni, Är ni lika excited som jag över denna nyhet? :))

LÄS MER OM DETTA HÄR!
0


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0