Jennifer ute med exet Nicholas Hoult igår, 29 april

Igår var Jennifer och Nicholas i Hollywood och åt middag tillsammans på en restaurang. Det forna paret jobbar tillsammans med uppföljaren till deras film X-Men: First Class. Kanske är det därför de hänger tillsammans, bara som vänner. Eller så kanske det är en romantisk återförening på G. Det återstår att se helt enkelt. Fina är dom i alla fall! :)

 
källa
0


Dagens bild - JENNIFER OCH JOSH


0


Nina njuter av ännu en dag i soliga Miami

I söndags tog Nina ännu en dag på stranden i härliga Miami tillsammans med sina vänner! Hon åkte sedan till Los Angeles igår tillsammans med vännen Julianne Hough.

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

LAX flygplats:
Klicka för att stänga bilden

källa
0


Nina i Miami, 27 april

Nina är fortfarande i Miami tillsammans med sina vänner. Hon sågs kliva in i en bil tilsammans med dom i lördags.

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
1


Jennifer shoppar på Vera Wang i Hollywood

Igår var Jennifer och en väninna i en av Vera Wang's butiker i West Hollywood. Jag älskar verkligen Jen's vardagsstil, grymt snyggt!


Fler bilder hittar ni HÄR!
0


En gammal plåtning med Jennifer Lawrence

Den här plåtningen med fotografen Chris Kaufman gjordes när Jen endast var 12 år gammal. Hon ser ju knappt ut att ha åldrats en dag sen dess!
 




0


Dagens video - DELENA

Jättefin Delena-video som jag hittade på denna grymma blogg --> vampirediariesblog.webblogg.se

Glöm inte att kolla in mina Affiliates lite längre ner på vänster sida i bloggen. Några nya har dykt upp! :)

0


Nina på stranden med vänner i Miami

Nu i veckan belv inspelningarna av Vampire Diaries fjärde säsong klara, efter 10 långa månader för skådespelarna. Nu har de ledigt i ca två månader innan säsong fem drar igång, och just nu befinner sig Nina i Miami där hon igår (26 april) sågs på stranden tillsammans med vännerna Julianne Hough och Riawna Capri.

Här nedan får ni en härlig bildbomb från det, och HÄR kan ni hitta många fler bilder!:)

0


The Originals blir egen serie!

Nu är det bekräftat att The CW gör en egen show av The Originals nästa säsong! Så himla kul, jag ser verkligen fram emot det! :)


0


Synopsis till TVD ep. 23 "Graduation"

Här har ni synopsin till säsong 4 sista avsnitt - Graduation. STORA SPOILERS FÖR ER SOM VILL BLI ÖVERRASKADE I FINALAVSNITTET!




VEM KOMMER TA BOTEMEDLET? -
På avslutningen är Mystic Falls fyllt med spöken ocm har siktet inställt på att uppfylla deras övernaturliga öden. Famons liv är i fara efter ett spöklikt möte, medan Matt och Rebekah tar hjälp av varandra för att köämpa emot ett spöke som är fast besluten att hitta botemedlet. När alla samlas för avslutningscermonin och spökena slår sig samman kommer hjälp från en osannolik hjälte. Caroline får en rörande och oväntad examenspresent, och Bonnies plan leder till stängningen av slöjan (troligen öppningen till "andra sidan"). Elena fattar ett beslut om Salvatorebröderna, och möter en storslagen konfrontation med Katherine. Slutligen upptäcker Stefan en hemsk ledtråd till mysteriet rörande Silas.


WHO WILL TAKE THE CURE? — 
On Graduation Day, Mystic Falls is overrun with ghosts intent on settling old scores and fulfilling their supernatural destinies. Damon’s (Ian Somerhalder) life is in danger after a ghostly encounter, while Matt (Zach Roerig) and Rebekah (Claire Holt) join forces to battle a ghost determined to find the cure. As everyone gathers for the graduation ceremony and the ghosts converge, help comes from an unlikely hero. Caroline (Candice Accola) receives a touching and unexpected graduation present, and Bonnie’s (Kat Graham) plan leads to the closing of the veil. Elena (Nina Dobrev) makes a decision about the Salvatore brothers and faces an epic confrontation with Katherine (Nina Dobrev). Finally, Stefan (Paul Wesley) discovers a horrifying clue to the mystery surrounding Silas.
0


Promo till TVD ep. 21 "She's Come Undone"

Elena vägrar att känna någonting, men Damon och Stefan verkar inte ge upp hoppet om hennes mänsklighet!

0


Ny poster till Vampire Diaries - Elena Gilbert

Jättefin ny poster till TVD's fjärde säsong! Feeling no pain and it's torture.


0


Intervjuer med skådisarna från TVD "The Originals"

Korta intervjuer med bla. Joseph Morgan från deras inspelning av The Originals!

0


Se Vampire Diaries avsnitt 20 "The Originals"

Jag älskade det här avsnittet, riktigt bra! Hoppas nu att det blir en Spin Off med The Originals!^^

0


Fangjord poster - Katniss Everdeen i Catching Fire


källa
0


Jennifer på People's Most Beautiful- lista!

Jennifer  är utsedd till en av världens vackraste människor utav tidningen People. I can see why! ;)



Av alla de saker som har fått oss att älska Oscarsvinnaren är en av egenskaperna som toppar listan hennes hälsosamma kroppsinställning. När Jennifer pratade med tidningen ELLE om hennes nästan nakna roll i filmen X-Men: First Class sade hon så här: " Jag visste att om jag skulle vara naken inför hela världen så ville jag se ut som en kvinna och inte som en 13-årig pojke i början av puberteten. Jag är sjukt trött på att människor tror att det är så kvinnor ska se ut." källa

Jag kan inte annat än hålla med Jennifer i vartenda ord! Alla ser vi olika ut och vi är vackra oavsätt längt, tjocklek och bröststorlek. Var er själva, det är det vackraste som finns!
0


Sneak Peak på The Vampire Diaries 4x20 "The Originals"

0


Dagens gif - The Spark

0


Nina Dobrev i Mexico

I helgen var Nina i Cabo San Lucas,  Mexico där hon var var g'ät på en väns bröllop! Hennes vänner har postat bilder på Instagam därifrån, och Nina är med på några av dom. De ser ut att ha haft väldigt kul! :)

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

Källa
0


Still från TVD episod 21 "She's Come Undone"

Ny bild från avsnittet som sänds nästa vecka!  Klarolline Action! ;)

0


Stills från TVD ep. 20 "The Originals"

En hel hög med stills från nästa avsnitt av TVD - The Originals har nu släppts av Entertainment Weekly.  Jag ser jättemycket fram emot avsnittet och tycker det känns skönt att vi lämnar Mystic Falls för en liten stund!

bilderna är tagna från TVD's sida på facebook.
0


Jennifer på väg till brunch tillsammans med vänner, 21 april

I söndags var Jennifer med några vänner som njöt av solen och åt brunch i Brentwood, Kalifornien. Bilder på det ser ni nedan, och Jen's nya frisyr är dagen till ära plattad! Hon hade en upersnygg och enkel outfit med vit långkjol och grå t-shirt. Kopiera den till i sommar! :)

 
0


Videon på Jennifer från Glaad Awards

Här är videon från helgens Glaad Awards där Jennifer presenterar ett pris. Som vanligt är hon väldigt rolig!:)

0


Sneak Peak på The Vampire Diaries 4x20 "The Originals"

Klaus och Elijah i New Orleans.



Klaus: What an entirely unwelcome surprise.
Elijah: Yeah, What an entirely unsurprising welcome.
^^
0


Behind the Scenes - The hunger Games

En BTS-video från inspelningarna av The Hunger Games!


0


Angående uppdateringen på bloggen.

Ni har röstat om mitt förslag om vad jag ska skriva om på bloggen, och de alra flesta ville att jag skulle fortsätta skriva om alla tre tjejer som jag gjort hela tiden. Jag fortsätter så ett tag till! Om inspirationen inte infinner sig kan det bli lite ändringar här. Men det återstår att se! Tack för att ni delade med er av era åsikter!:)

0


Nina Dobrev @ Mitch Stone Essentials photoshoot

0


Gillar ni Jennifers nya frisyr?



Igår visade Jennifer upp sin nya kortare frisyr på 24th annual GLAAD Media Awards. Jag tycker hon ser helt fantastisk ut! Vad tycker ni om Jen's nya frisyr?^^



källa
0


Liam, Elizabeth och Francis presenterar Catching Fire

Igår 18 april, var Liam Hemsworth, Elizabeth Banks och regissören Francis LawrenceCinemaCon i Las Vegas där de presenterade trailern till Catching Fire. Det var första gången som trailern visades på "The Big Screen" (stora bioduken ungefär) och nedan kan ni se några bilder från det:

källa
0


Jennifer på i Time - 100 most influential people in the world

1


Stills från TVD episod 21 "She's Come Undone"





In the episode "She's Come Undone": "Damon and Stefan  try a brutal new approach to provoke Elena into turning her humanity back on, and Caroline is frustrated when her attempt to intervene backfires. When Elena figures out a way to call the Salvatore brothers’ bluff, they call for backup from a surprising source. Matt gives Rebekah some unsolicited advice on her life choices, and she tries to help him in return. Caroline has a confusing and dangerous encounter with Klaus, and Katherine is suspicious when Bonnie makes her an offer that she promises will benefit them both."
källa
0


Sneak Peak på The Vampire Diaries 4x20 "The Originals"



Ni kan läsa mer om avsnittet HÄR!
0


Se TVD 4x19 "Pictures of You"

 
0


Jennifer på omslaget av Time cover 100 most influential people in the world

0


Jennifer hemma i Kentucky, idag 17 april

Dessa bilder sägs vara från idag (eller eventuellt i helgen/tidigare denna vecka). Jennifer är hemma i Kentucky och hälsar på sin familj. De här bilderna är tagna på ett café där Jen var och fikade, då hon blev ombedd att fotas tillsammans med bl.a. ägarens bebis. Gulligt^^



Så här skrev barnet pappa på twitter: That's right. #JenniferLawrence came to my coffee shop and held my son. @ Vint Coffee http://instagram.com/p/YLikTXkwkg/
0


Alan Ritchson på MTV Movie Awards pratar om Catching Fire

Alan Ritchson som spelar Gloss i Catching Fire pratade med MTV på röda mattan under söndagens event och berättade vilka scener han ser fram emot att se i den färdiga filmen, och om hur det var att komma in som ny skådespelare i en redan sammansvetsad rollbesättning.

Get More: 2013 MTV Movie Awards, Latest Movie News

0


Funderingar och hjälp till bloggen!

Hej på er!

Jag tänkte ta och berätta att jag har tröttnat lite på bloggen och funderar på att byta lite inriktning på den. Som jag känner nu har jag ingen direkt inspiration till att skriva om alla tre tjejerna (Jennifer, Nina och Kristen) utan funderar på att endast skriva om Jennifer och The hunger Games istället (alltså även om Liam, Josh och de som ingår i THG, men med fokus på Jen). Det känns som att det är därifrån jag får min inspiration just nu, och tror att jag skulle kunna göra något bra av det.

Jag vill självklart höra era åsikter om det här!! Rösta nedan och snälla ge mig tips i kommentarerna och säg vad ni tycker!

Vill ni ha kvar bloggen som den är, eller skulle det funka med en Jennifer/The Hunger Games-blogg?


Hur vill ni ha min blogg?
Behåll den som den är (skriv om alla tre tjejer)
Skriv bara om Jennifer/The Hunger Games
Skriv bara om Nina
Skriv bara om Kristen
www.poll-maker.com
0


Sneak Peak på The Vampire Diaries 4x19 "Pictures of you"

0


Gifs från Catching Fire trailern!

Det kommer hur många grymma gifs som helst nu, så jag kommer lägga upp dom jag gillar mest under de kommande dagarna. Hoppas ni gillar det! :)

0


Dagens gifs - CATCHING FIRE

0


Biopremiär Catching Fire i sverige

Det är nu bekräftat att Catching Fire får biopremiär den 20 november i Sverige! Alltså hela två dagar före USA! Härligt! :D

0


Liam Hemsworth presnterar trailern till CF på MTV Movie Awards

Liam fick äran att presentera Teaser Trailern till Catching Fire igår, och han stod på scen med en enorm brinnande härmskrika bakom sig - maffigt! Han hade även uppdaterat sin look med skägg. Hot eller not? ;)





Get More: 2013 MTV Movie Awards, Latest Movie News

0


Vinnarna i MTV Movie Awards

Om ni vill se vilka som vann i alla kategorier kan ni kolla in det HÄR!

Jennife Lawrence fick pris för Bästa skådespelerska och Bästa kyss tillsammans med Bradley Cooper, Emma Watson fick också pris som Bästa unga talang! ^^





Emma har på sig en klänning från Maxime Simoens, skor från Proenza Schouler och ringar från Jennifer Meyer.
0


Första trailern till Catching Fire!!

Nu är första trailern till Catching Fire här!! :D Den innehåller ju hur mycket som helst, och en hel del nyckelscener från boken! Jag tycker den är grym! Vad tycker ni, bra trailer eller var det något ni saknade? :)


0


Påminnelse MTV Movie Awards

Inatt går MTV Movie Awards av stapeln och vi kan förvänta oss en hel del överraskningar från våra favoritfilmer och serier! Den största grejen som händer är ju förstås att vi kommer få se en första trailer till Catching Fire!

Ni nattugglor (eller extremt morgonpigga) kan se allting live på MTV klockan 04.00.

0


Bild från Catching Fire! SPOILER SPOILER SPOILER

Sista bilden är äntligen här, och den föreställer Katniss, Effie och Peeta!♥

källa
0


Kristen och Rob på Coachella-festivalen igår, 13 april

Ni kan se fler bilder från Coachella HÄR.


0


Dagens bild - JOSH HUTCHERSON / PEETA MELLARK


0


Promoposter för TVD "The Originals"

0


Sneak Peak på The Vampire Diaries 4x19 "Pictures of you"

0


Bild från Catching Fire!

Senaste bilden som släppts till Carching Fire är på president Snow och nya spelledaren Plutarch Havensbee!

0


Dagens gif - PEETA MELLARK



Första gången Peeta ser huvudstaden♥
källa
0


Bild från Catching Fire! SPOILER SPOILER SPOILER

Den tredje bilden vi fått från The Hunger Games Explorer är en som vi redan sett, men som är lika grym för det - Gale som blir tillfångatagen av Peacekeepers!



The heart of a rebel..
0


Bild från Catching Fire! SPOILER SPOILER SPOILER

Ännu en bild har nu släppts från Catching Fire, och även denna gång på Katniss. Vad tror ni det kan vara för scen? Hon ser väldigt tagen ut, och tårögd nästan. Kanske är det från deras Victory Tour?

0


Nina och Ian hos veterinären med sin katt

Nina och Ian åkte in med sin katt till veterinären i natt. Den  verkar ha svalt något som de fick operera bort, men nu mår han bra igen! Kolla in de söta bilderna nedan! :)

0


Dagens fråga/bild - JOSH HUTCHERSON




Vilken hårfärg gillar ni böst på Josh, Blond eller Brun?;)

Vilken hårfärg gillar ni bäst på Josh?
Blond
Brun
Båda är lika snygga!
www.poll-maker.com
0


MTV gif på Katniss och Peeta, Catching Fire

Denna gif släpptes igår kväll av MTV och är bara någon sekund längre än scenen vi fick se i teaser trailern som de släppte som reklam inför MTV Movie Awrds. Effie föser ut Katniss och Peeta på scenen. Gah jag längtar ihjäl mig efter filmen!:D

källa
0


Bild från Catching Fire! SPOILER SPOILER SPOILER

TheHungerGamesExplorer.com har släppt en stillbild från Catching FireKatniss och Prim. Det första jag la märke till var Katniss sår på kinden. Kan det vara en bild från efter det att Gale blivit piskad kanske? 
Fler bilder kommer komma upp på sidan!:)

0


Nya stillbilder TVD "Pictures of you" 4x19



Fantastiskt fina Claire Holt i rollen som Rebekah♥
0


Jennifer filmar i Boston, igår och i måndags (8-9 april)

Det finns nu en hel del bilder från Jennifer's filminspelning med regisssören David O' Russel. Ni kan se några av dom nedan. FLER HITTAR NI HÄR OCH HÄR!


 
0


Grattis Kristen!



Idag fyller Kristen 23 år. Stort grattis till henne!♥
0


Dagens bild - CATCHING FIRE

0


Söndagshumor




Och så en favorit i repris..;)
0


Dagens gif - THE HUNGER GAMES

0


Josh Hutcherson på inspelningen av Paradise Lost

Josh håller på att spelar in en ny film som heter Paradise Lost. Här har ni bilder från filmens set.




bilderna är tagna från Tumblr.
0


Stills från TVD ep. 20 "The Originals"

0


Kort Sneak Peak till TVD ep. 19 "Pictures of You"

0


Dagens bild - CATCHING FIRE



0


Dagens gif - Hunger Games vs. Catching Fire



0


Dagens bild - KRISTEN STEWART



0


Josh Hutcherson för No H8



No H8 arbetar aktivt för homosexuellas rättigheter i samhället. Alla är lika värda.♥
0


Dagens bild - CATCHING FIRE


Galet fin fanposter till Catching Fire! ♥

Härifrån
0


Teaser Trailer till Catching Fire!!!

Den 14 april kommer MTV släppa en första trailer till Catching FireMTV Movie Awards! Tjohooo! :D Ni kan redan nu se några korta glimtar från filmen i videon nedan!^^

 

Get More: 2013 MTV Movie Awards, Latest Movie News, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks

0


Re#ash Vampir Diaries ep.18 - "American Gotic"

0


Dagens bild - JENNIFER LAWRENCE/KATNISS EVERDEEN



She has no idea. The effect she can have.”
-Peeta Mellark
0


Jennifer och Bradley på filminspelningen

Dessa bilder är fr¨n idag i Boston där Jennifer och Bradley Cooper spelar in en film tillsammans med regissören David O' Russel. Älskar deras frisyrer!^^

0


Dagens bild - KRISTEN STEWART



0


Nina och Ian på väg hem från Toronto

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
1


Josh Hutcherson i Hawaii i början av mars

I början av mars fortsatte inspelningarna av Catching Fire i Hawaii. Nu finns det bilder på Josh tillsammans med fans därifrån. Några bidler är även från när han surfar och från hans balkong på hotellet. Enjoy Josh's hotness nedan! ;)

 
0


Nina Dovbrev hos sjukt fan i Kanada

Just nu är Nina i Toronto, Kanada och firar påsk med sin familj och Ian. I lördags passade de båda på att hälsa på ett fan av TVD som ska genomgå en lungoperation. Så gulligt av dom, och här har ni bilder från deras möte! :)


Happy Easter @kayla_0507 !!!! Thinking of you today - sending you positive vibes ! We had so much fun hanging out with you yesterday! :)
Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden


Ohhhhh Canada!!!
0









RSS 2.0