Nina och Ian önskar Happy Halloween!

Nina och Ian önskar en glad Halloween och skänker en tanke till de som drabbats av orkanen Sandy.

Nina Dobrev on WhoSay
0


Stillbilder från avsnitt 6 av TVD säsong 4

 
0


Dagens gifs - JOSEPH MORGAN


Joseph är verkligen grym som Klaus!♥
1


Ny scen från Breaking Dawn part 2!

En till scen till Breaking Dawn part 2 har släppts. Det är när Bella får se sitt nya hus. STOR SPOILER FÖR ER SOM INTE VILL SE NÅGOT AV FILMEN I FÖRVÄG. Jag har själv inte kollat då jag vill bli lite övrraskad när jag ser hela filmen sen! ;)

1


GREEN DAY - "The Forgotten" musikvideo

Greenday har gjort en musikvideo till deras låt "The Forgotten" där klipp från Breaking Dawn part 2 är med! Vad tycker ni om videon? Låten är ju superfin, som alltid när Green Day gör något♥

0


Maria och Woody på Catching Fire's set

Maria Howell som spelar en av distrikt elvas tributes lade ut en bild på sin facebook där hon står tillsammans med Woody Harrelson. Bilden är tagen på Catching Fire's set i Atlanta! :)


0


Humor ;)
@NinaDobrev Near our dressing rooms on set...
0


Dagens bildBella och Edward på väg till sitt nya hus!^^
0


Jennifer Lawrence på Netherworld Haunted House i Atlanta

Jag har tidiare skrivit om att Josh Hutcherson besökte Netherworld Haunted House i Atlanta (ett skräckhus), och nu finns en bild med Jennifer ute från samma plats. Det finns ingen info om när bilden är tagen, men troligtvis var hon där samtidigt som Josh. :)

källa
2


Nya bilder från Catching Fire's set

Det finna nu två nya bilder fran Catching Fire's set! Den första bilden är på den plats (Atlanta Motor Speedway) där de kommer spela in invigningscermonin dvs Tribute-paraden.

Bild nummer två är från "The Beach" i Clayton County International Park. På denna location kommer troligtvis öppningscenen vid Cornucopia att spelas in. Det ryktas om att inspelningarna på "The Beach" kommer börja nu i oktober och fortsätta in i november. Kankse har de redan börjat eftersom oktober snart är slut? :)0


Silver Linings Playbook kommer på bio i Sverige!

Nu är det äntligen bekräftat att Silver Linings Playbook kommer på bio i Sverige! Jennifer Lawrence spelar mot Bradley Cooper i denna hyllade film. Den har svensk premiär den 21 december. Är det någon av er som ska kolla på den då? Jag tänker definitivt göra det! :)
 

Nedan kan ni se trailern på SF's hemsida:källa

0


Cirque du Soleil TOTEM Premiere in Atlanta

I fredags var både en del från Catching Fire's -och Vampire Diaries cast på  Cirque du Soleil TOTEM Premiere som hölls i Atlanta (där både TVD och CF för närvarande spelas in). Några bilder finns då skådisarna fick träffa Cirque de Soleil-teamet backstage som ni kan se nedan! :)


0


TV Spot trailer till Breaking Dawn part 2

TV Spot har släppt en  trailer till Breaking Dawn part 2 och videon innehåller lite nytt material! :) Imorgon är det bara två veckor kvar till premiären - GALET! :D


0


Silver Linings Playbook på TV Spot

Jennifers senaste film är hyllad av kritikerna. Så himla kul, hoppas hon får pris för sin roll! :)

0


Dagens video

Dagens video är en Behind the Scenes från Nina, Ian och Paul's plåtning med Entertainment Weekly. Ni minns väl dom omtalade omslagsbilderna med Team Delena vs. Team Stelena? ;)


0


Liam Hemsworth och Josh Hutcherson intervjuer

Innan Hunger Games ens hade gått upp på bio var filmen (och böckerna) extremt populära, och flera intervjuer gjordes med skådisarna.

Två korta men väldigt bra intervjuer gjordes med Liam och Josh för Seventeen Magazine i september förra året, och mycket har förändrats sen dess. Liam är numera förlovad med dåvarande exet Miley Cyrus och Josh är singel igen efter en kort romans med Vanessa Hudgens. Läs intervjuerna nedan och klicka på bilderna för full storlek! :)
 
0


Dagens gifs - JOSH HUTCHERSONFina Josh♥

Någon som vet vilken film det här är från?:)
3


Dagens gifs - DREAM TEAM ;)

0


Sneak Peak Vampire Diaries ep. 04 - "The Five"

En ny sneak pek finns nu ute till nästa avsnitt av TVD! Damon och Stefan pratar om hur de ska gå vidare med vampyrjägaren som härjar  i Mystic Falls.

0


Josh Hutcherson twittrar

Det är dåligt med nyheter om både Jennifer och Josh just nu eftersom de båda är i full gång med att spela in Catching Fire. Jag kollar runt efter det varje dag men det dyker inte upp mycket nytt, men när det gör det så lovar jag att lägga upp det här! :)

Jag hittade i alla fall ett tweet som Josh skrev igår. Det är en bild på några vattenpistoler och typ kaos i vad som verkar vara ett bagageutrymme(?). Vad som har hänt där har jag dock ingen aning om. Har ni några gissningar? ;p


0


Dagens video(Förlåt om ni hatar alla mina Delena-videos, men dom är ju så fina haha^^)
5


Julie Plec twittrar om TVD-SPOILERS

Enligt Julie Plec är det många spoilers om nästa avsnitt av TVD som inte alls stämmer. Vilka det är avslöjar hon så klart inte, det får vi se på fredag ;)

0


Paul Wesley och Ian Somerhalder på Eye Con

Igår var Paul och Ian på Eye Con, här är videos från det! :)

0


Dagens bildSnygging!
0


Outtakes på Jennifer från en plåtning med Flare Magazine

Här är några snygga outtakes på Jennifer från en plåtning med Flare Magazine för ganska länge sen. Dom i den gröna klänningen är ju helt underbara. Så himla snygg plåtning! 
Ni kan se ännu fler bilder HÄR.0


Nina och Ian på bröllop!

Nina och Ian är på bröllop, och enligt Nina's tweet så var det Ian som förrättade vigseln. Ganska coolt om ni frågar mig. Hoppas bilder på paret dyker upp! :)


0


Dagens gifs - DELENA (Spoiler för er som inte sett "Memorial")

SPOILER FÖR ER SOM INTE SETT SENASTE AVSNITTET AV TVD!!!


fina♥
0


Taylor Swift i en dröm från Elie Saab

Herregud vad jag är svag för röda klänningar! Det är så himla fint och jag vill ha varenda en som jag ser i butikerna. Igår hittade jag en bild på Taylor Swift i en grymtasfinunderbar röd spetsdröm från Elie Saab.

Någon mer än jag som vill ha denna skönhet (klänningen alltså;)) i sin garderob? 

0


Nya stills till TVD ep. 05 - "The Killer"

Det verkar som att Caroline och Hayley äntligen möts i det femte avsnittet ;)

0


Dagens video

Här är en fin Delena-video med den fina låten Perfect, framförd av Hedley♥


0


Outtakes fån Nina Dobrev's shoot med Seventeen

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

källa
0


Klaus och Damon - Perfect match ;)


0


Dagens gif - TVD The Rager SPOILER

SPOILER FÖR ER SOM INTE SETT SENASTE AVSNITTET AV TVD!!!

0


Sneak Peak Vampire Diaries ep. 05 - "The Five"

En sneak peak finns nu från nästa avsnitt av TVD. Bonnie, Damon och Elena besöker ett college.

0


Intervju med Ian, Nina och Paul

Tv-kanalen E! har intervjuat Ian, Nina och Paul om TVD's kärlekstriangel och hur den kommer att utvecklas under säsong 4.

0


Trailers till TVD - "The Five"

0


Avsnitt 3 TVD, The Rager

Här är avsnitt tre för er som ännu inte sett det! Klaus is back och Hayley kommer till Mystic Falls! 


0


Gifs från "The Rager" SPOILER!!

SPOILER OM NI ÄNNU INTE SETT DET SENASTE AVSNITTET AV TVD!!!

Var det någon mer än jag som gillade den här scenen lite extra? ;) haha
0


Julie Plec ger oss en liten teaser inför nästa veckas TVD

Enligt Julie Plec kommer nästa avsnitt "The Five" bjuda på lite naket, och en hel del av säsongens handling och plan komme att visas!

Jag älskar flashback-avsnitten! Och jag längtar efter ett blodigt Halloween-avsnitt! :)


0


Ny scen från Breaking Dawn part 2!

Swt har kommit ut en ny scen från Breaking Dawn part 2! Det är scenen där Bella ryter arm med Emmet. Själv har jag inte sett den för jag vill bli överraskad sen när filmen äntligen kommer. Men för er som är nyfikna så kan ni kolla nedan! :)

1


Damon's nya wingman

Damon och Klaus bildar ett team. Låter ju effing awesome om ni frågar mig! :D


0


Kristen's snygga stil!Kristen's snygga jumpsuit kommer från Louis Vitton.
0


Promo Stills TVD ep. 05 - "The Killer"

Nya promo stills till TVD's femte episod "The Killer".källa
0


Nya stills från TVD ep. 04 - "The Five"

Några fler bilder från TVD's avsnitt "The Five" har kommit ut. Damon och Elena är på Halloweenfest på ett college. Undrar om blodet på Damon är från en människa? Ser så ut eftersom han inte har något blod på sig på ena bilden, så det tillhör nog inte kostymen. ;)


0


Porträtt på Nina Dobrev, Comic Con 2012

Här är några nya porträtt på vackra Nina från årets Comic Con i San Diego! :)

 
0


Robert Pattinsn om sexscenen i BD part 2

Ett väldigt roligt klipp från en intervju som Robert gjorde nu i veckan. Han pratar om vilka scener som varit svårast att spela in i Twilight-serien, och den berömda sexcenen (som kommer visas i BD part 2) kommer på tal. 

0


Synopsis för TVD episod 6 - "We all go a little Mad Sometimes"ELENAS NYA MARDRÖM - Skrämmande hallucinationer lämnar Elena skakad och förvirrad vilket driver henne till att begå ett farligt misstag. Efter att ha gett Stefan några väldigt störande nyheter om Elena tar Klaus saker och ting i sina egna händer. Professor Shane avslöjar en historia om forntida häxkraft för Damon och Bonnie. Med hjälp av Klaus och Stefan påbörjar Jeremy ett nytt kapitel i sitt liv. Slutligen gör Elena ett smärtsamt bekännande för Stefan, och Matt ger Damon häpnadsväckande ny information om Professor Shane.ELENA’S NEW NIGHTMARE — Terrifying hallucinations leave Elena shaken and confused, causing her to make a dangerous mistake. After giving Stefan some very disturbing news about Elena, Klaus takes matters into his own hands. Professor Shane reveals a story of ancient witchcraft to Damon and Bonnie. With help from Klaus and Stefan, Jeremy begins a new chapter in his life. Finally, Elena makes a painful personal confession to Stefan, and Matt gives Damon startling new information about Professor Shane.”

Spännande! Har ni några tankar om vad det kan vara som Elena avslöjar för Stefan? :)
0


Hayley kommer till Mystic Falls

Här är första bilden på Phoebe Tonkin i Vampire Diaries. Hon kommer medverka för första gången i nattens avsnitt. Ska bli kul att se vad hon medför för drama! ;)

0


Poster till Silver Linings Playbok

0


Klipp från sista Breaking Dawn-delen

Klipp från sista Breaking Dawn-delen. Lite behind the scenes och intervjuer med castet! :)

0


Kristen Stewart promotar Breaking Dawn i Japan

Kristen Stewart på photocall för Breaking Dawn part 2 i Tokyo, Japan.

 
0


Nytt klipp till TVD - The Rager

Nytt webbklipp från nästa avsnitt av TVD - The Rager. Stefan och Damon fortsätter sin lilla fight ;)

0


Dagens bildJag älskar den här fangjorda postern till Catching Fire. Katniss och Peeta, så fina♥
0


Nya bilder från Catching Fire's set

Ännu fler nya bilder från Catching Fire's set! Det verkar vara från tribute-paraden, och en enorm green screen är uppsatt.

0


Kristen och Rob i 15 a 20 Magazine

Ny intervju med Kristen och Robert! Dock på spanska men ni kanske har läst det i skolan? ;p Klicka på bilderna för full storlek! :)

0


Kristen Stewart i Japan

Kristen gör en intervju i Japan med TV showen Sukkiri. Detta är en del av promotingen av Breaking Dawn part 2.

0


Nomineringar på First Annual 2012 Fright Night Awards

Cancer Bites är en nationell medvetenhets och utbildningskampanj för blodcancer som lanserars inför Halloween, Igår släppte de nomineringarna inför deras första årliga 2012 Fright Night Awards.
Nina Dobrev är nominerad i kategorin 
Fright Night Favorite Female TV or Movie Vampire tillsammans med Kristen Stewart och Ashley Green (Twilight).

Jenifer
Lawrence är med i kategorin  Fright Night Favorite Actress in a Horror Film (2011-2012) där hon är nominerad för sin medverkan i filmen House at the end of the Street.

Ian Somerhalder har fått en plats i kategorin Fright Night Favorite Male TV or Movie Vampire tillsammans med bland annat Robert Pattinson och Johnny Depp.

Joseph Morgan, Michael Trevino och Taylor Lautner står mot varandra i Fright Night Favorite Movie or TV Werewolf. 

The Vampire Diaries är nominerad i kategorin 
Fright Night Favorite Supernatural TV Show, tillsammans med bland annat Teen Wolf och True Blood.

The Twilight Saga är nominerad i kategorin  Fright Night Favorite Vampire Movie of the Year 

Vinnarna kommer att presenteras tisdagen den 30 Oktober. För att rösta går ni in 
HÄR! Där ser ni också alla kategorier med nomineringarna. Man måste vara medlem på sidan för att kunna rösta.

källa
1


Spinoff på Twilightsagan?Det har länge ryktats om att det ska bli en spinoff av Twilightsagan (antingen som tv-serie eller film), och nu verkar det som att det faktiskt ligger sanning i ryktena.

I en intervju som Robert Pattinson gjorde nyligen så ska han ha bekräftat att Breaking Dawn troligen inte är slutet på Twilightsagan.

När Robert under intervjun fick frågan om den påstådda spinoffen svarade han så här: "I don't say definitley not to anything. Just in case." ("Jag säger inte definitivt nej till någonting. För säkerhets skull."). 

Enligt flera källor så borde det här svaret innebära att det definitivt är nånting på gång. Rob lär inte säga eller göra något innan han vet att manuset är riktigt bra. Så om någon skriver ett helt nytt awesome kapitel till Bella och Edward's kärlikshistoria så kanske han är med. (Troligen lär vi dock få se andra skådisar i rollerna).

Källa
 
0


Vinnarna av tävlingen!

Nu är min tävling avslutad och vinnarna kontaktade!

Stort grattis till Sandra, Alice och Rajan! (kolla er mejl tjejer så skickar jag sakerna så fort jag kan!:))Tack alla ni andra som deltog! Fler tävlingar kommer dyka upp på bloggen, så då kommer ni få en ny chans att vinna :)

Kramar
0


Dagens gifOkeeej.. jag börjar få lite Hunger Games-abstinens...!
0


Breaking Dawn part 2 - klipp från TV Spot

Här är ett nytt klipp med några nya scener från Breaking Dawn part 2! 

0


Dagens snygging ;)

Det dyker inte upp mycket nytt om Hunger Games-gänget för tillfället. Tråkigt, men ganska självklart eftersom att dom är i full gång med att spela in Catching Fire. Här får ni en fin bild på Josh, så att ni har något kul att titta på i alla fall ;))

0


Kristen Stewart i Tokyo idag

Idag landade Kristen i Tokyo där hon ska börja promotningen inför Breaking Dawn part 2! Deras promoturné är alltså i full gång och Robert Pattinson befinner sig just ny i Sydney där han har närvarat vid ett photo call för senaste Twilightfilmen!

 
0


Joseph Morgan intervju med TV Guide

Joseph svarar på TV Guide's frågor. Han pratar bland annat om vad som håller honom kvar i Mystic Falls och hur relationen mellan honom och Rebekah kommer att utvecklas under säsongen. :)

0


Dagens bildSnygga Candice Accola i tidningen Fault Magazine.
0


Jennifer och Josh tillsammans med ett fan!


Fina Jennifer och snyggingen Josh ställer upp på bild med ett fan på Catching Fire's set! :)
0


Sista chansen att vara med och tävla!

Idag är det sista chansen att vara med och tävla om första boken i Vampire Diaries-serien samt om två iPhoneskal med Delena-motiv!

Ni som vill tävla gör det HÄR. Tävlingen avslutas ikväll klockan tolv och sedan presenterar jag vinnarna imorgon. Lycka till! :)

0


Nina twittrar om sin söndag

Nina verkar ha haft en väldigt effektiv söndag! Själv är jag inte speciellt förtjust i den dagen - får söndagsångest fastän jag inte ens har skolan att gå till på måndagarna längre. Men det sitter kvar ändå :p


0


Nina Dobrev på ELLE Women In Hollywood Celebration

Nina dobrev på röda mattan. Det verkar verkligen så himla jobbigt med alla som skriker åt en vart man ska titta och hur man ska stå. Men man vänjer sig väl? Nina såg fantastisk ut i alla fall! :)

0


Dagens gifs - DELENA (Spoiler för er som inte sett "Memorial")Gud så fina Delena-scener det var i "Memorial". Finaste♥
0


Mörka läppar är höstens trend

Nu är hösten verkligen här och nya roliga trender syns överallt på Hollywood's röda mattor! Färgen på allas läppar är med ett ord mörk. Om ni vågar så går ni all in med ett lila/burgundy-stift som drar mot svart. Om ni vill köra på en diskretare variant men ändå följa trenden så kan ni göra som Jennifer Lawrence och Emma Watson och måla läpparna i mörka vinfärger. Kika nedan för lite inspiration!


Jen matchade sin snygga Dior-klänning med läckra läppar i en mörk röd/lila färg!Emma gick på premiären av "Perks" i ett mörkrött läppstift. Grymt snyggt!

Make up Store har många fina stift. Mina favoriter har jag valt ut nedan. Matcha med en enkel look i övrigt. Och testa alltid läppstiftet på fingertoppen innan du köper det, eftersom att stiften varierar mycket i pigment så vissa kan vara heltäckande medan andra mer fungerar som ett färgat glans. :)1- STAGE. 2- TIDY. 3- ENDLESS TIME. 4- MAGIC SPELL

Ni kommer till Make up Store's hemsida här!
 
0


Nya bilder från Catching Fire's setKan det möjligen vara distrikt elva?
0


Dagens bilderNina i olika yoga-poser inför ett reportage med Seventeen Magazine. Jag ska faktiskt iväg på ett pass själv nu. Skönt tidsfördriv av en annars så tråkig söndag!

Håller ni på med någon rolig sport? :)
5


Tweets från Nina, Ian och Joseph

Det twittras ganska flitigt mellan tagningarna av Vampire Diaries. Här är tre från veckan som jag gillar!


Nina sprider glädje över internet. Är det bara jag som blir glad av sånt?! :))
Ian teasar oss om en shirtless Damon i ett kommande avsnitt. Låter trevligt ;)
Josep skvallrar om att vi har en galen säsong framför oss. Det ser jag fram emot!

 
0


TVD bästa programmet på TV i år!

EW's "Must List" toppas av inget mindre än The Vampire Diaries! Serien hamnade även på denna åtråvärda första plats av bästa TV-serie år 2010. Jag kan inte annat än hålla med EW!

Denna bild twittrade Julie Plec nyss:

0


Ni glömmer väl inte bort tävlingen?

Hej!

Jag ville bara påminna er om min TÄVLING som pågår fram till på tisdag (23 oktober). Jag lottar ut två iPhoneskal som passar till 4 och 4s, samt första boken i Vampire Diaries-serien!

Perfekt julkapp till någon du tycker om, eller kanske en i förväg till dig själv! ;)

0


Catching Fire Propaganda Billboard

Här är en ny bild från Catching Fire's set. En bilboard med propaganda, antagligen för distrikt 12 eftersom det är gruvarbetare på bilden!

0


Scans med Nina Dobrev Self Magazine

Nu finns hela reportaget om Nina i Self Magazine att läsa! :)1


Live Chat med Kristen Stewart om Balenciaga

Kristen svarar på fansens frågor!

0


Kristen och Rob tillsammans i LA

Det råder ingen tvekna om att Kristen och Robert är tillsammans igen (om dom nu någonsin gjorde slut?). Nytagna bilder på dom i deras nya hem i Los Angeles talar sitt tydliga språk. :)Så här skriver Popsugar om bilderna:

Robert Pattinson and Kristen Stewart kissed while hanging out at her new house in LA yesterday. The couple showed PDA while embracing each other and sharing a few laughs on a patio. Kristen later emerged in her swimwear for a dip. It's the latest romantic rendezvous for the reunited duo, who were first spotted back together in public at Ye Olde Rustic Inn in Los Feliz over the weekend. Rob and Kristen cuddled outside the bar and chatted with friends before leaving together for the night.

They have yet to make an official appearance together since rekindling their relationship in the wake of Kristen's Summer cheating scandal, but they'll be back in the spotlight soon since press for Breaking Dawn Part 2 kicks off next week. Rob and Kristen are expected to travel overseas for multiple stops and will both be on the red carpet at the big LA premiere on Nov. 12. Kristen was solo, though, to participate in a live online chat for Balenciaga this afternoon.

 
0


Lyckligt fan tillsammans med Liam och Josh

Ett fan träffade Liam och Josh i Atlanta i torsdags!

0


Sneak Peak på The Vampire Diaries "The Rager"

Här är en sneak peak till nästa avsnitt av TVD. Där får vi se hur Rebekah försöker be om ursätk till MAtt. Är det bara jag som tycker att det är synd om henne? :p

0


Förlängd promo för TVD "The Rager"

haha älskar Damon's kommentar om vad han ska göra med vampyrjägaren! ;)

0


Ny promo för Vampire Diaries!

0


Official Featurette Inside Look of Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

Några nya scener och kommentarer av skådisarna! :)

1


Trailers till TVD ep 03 - The Rager

Åhh jag såg nyss det senaste avsnitted av Vampire Diaries! Hur fin var inte slutscenen då?! Aw fint fint!♥

Här är trailers till nästa avsnitt då blir det äntligen lite Klaus-action! Jag gillar inte den där vampyrjägaren alltså ;)

0


Kort intervju med Nina Dobrev

Kort intervju med Nina från Comic Con 2012. Hon berättar bl.a hur hon reagerade när hon fick veta att Elena mötte Damon först (och inte Stefan).What are you looking forward to this season for your character?
To go on the journey with her and sort of see how she deals with things, and it’s sad though. She never wanted this at all and now she has no choice. Not just for today, but forever. And she’s stuck with this lifestyle, but who knows. Everything happens for a reason, and maybe one day she’ll be really thankful and really happy that she gets to live through different eras and different times. Maybe she will leave all these boys behind and try to find a cure for cancer or make some good of it.

What kind of vampire do you see Elena becoming?
At first, sad and because all of your emotions are heightened she’s probably gonna be hormonal. Like you’re going through puberty in a way. She’s going to be completely upset at times and then happy at times. It’s a rollercoaster ride. Luckily the audience gets to watch and go on the ride with her.


Were you surprised when you found out that she met Damon first?I was. Oh my God. When I read that episode, I was like (shocked gasp) “No!”. And it almost made me love Damon more for not telling her. That was his act of selflessness as well. Just like Elena, he kind of did what she always wanted him to do and he didn’t just say that so she would choose him. He wanted her to choose him for who he was.

 
0


SPOILER för The Vampire Diaries säsong 4

Michael Trevino ger oss en hel del spoilers om trangeldramat klaus-Caroline-Tyler. ;)


When we were on set, the cast was shooting Episode 7 — and we can confirm that Klaus was still stubbornly pursuing Caroline… and she may have been starting to crack. Unlike Stefan and Damon, Tyler isn’t too keen on being stuck in a drawn-out love triangle situation. He’s certainly not going to let it go on for three or four seasons. “It’s kind of like, ‘Are we prolonging this, or when is it going to end?’ Now is the time where I can honestly say, this season — and probably the first half of the season — she needs to make a choice, really,” says Trevino. “Is she going to choose Klaus? Is she intrigued by that? Because she definitely is, he can offer a lot.”

And while he may not be regularly trying to murder Caroline’s friends, Tyler isn’t perfect. A teeny tiny bit of his Season 1 self may come to the surface when we learn that he’s been keeping a secret from Caroline… a really gorgeous secret. “So then in comes Hayley, which might stir up the pot a bit between Caroline and Tyler,” he teases, referring to Phoebe Tonkin‘s character, a werewolf who helped Tyler break his sire bond to Klaus while Tyler was MIA last season.

“There’s a lot of history there and a strong bond with how far back they go. And, of course, Tyler hasn’t mentioned this to Caroline at all. He forgot to mention that toward the end of Season 3, when he’s back and he broke the sire bond, he forgot to mention that he had the help of this gorgeous female werewolf in Hayley. He must have forgot! He’s an honest guy. He must have just forgot,” he laughs.

We’ll hear more about how Hayley factored in to Tyler’s time in the Appalachian mountains and just how she helped him through that difficult time as the story develops.

Trevino won’t exactly spill as to whether Hayley is a love interest for Tyler, but he does tell us one piece of news that probably won’t thrill the Forwood fans: While Klaus is trying to woo Caroline at the Miss Mystic Falls event, Tyler is preoccupied. Because Hayley is his date. Uh-oh.

0


Dagens bild

Fanmade poster till TVD's nya säsong!

0


Joseph Morgan tillsammans med fans på TVD's inspelning

Joseph ställer upp för fansen! Haha söt^^

0


Spoiler för TVD avsnitt 2 - MemorialStefan’s Animal Diet.  What’s a man to do when the woman he loves gets turned into a vampire?  Stefan wants to bypass the nearly endless years of torment for Elena if she drinks human blood and starts her off on a purely animal blood diet.  At first, the experience of hunting is a foreign to Elena, but the pair get into it when Elena appreciates how much her newfound abilities turns Stefan on.  Unfortunately, their romp in the woods quickly becomes soured (in a very literal way) when Elena can’t hold down the deer blood she just drank.  Stefan suggests they try again and again, but they always get the same result.  What’s a girl to do?

LÄS HELA SPOILERN HÄR!
0


TVD's "The Five" i TV Guide Magazine

0


Scans med Nina Dobrev Self Magazine

Bilder och lite från intervjun med Nina i Self Magazine.

0


Dagens bildFina Joseph och Candice"^^
0


BLOGGEN FYLLER 6 MÅNADER IDAG! :D

Oj vad tiden flyger fram! Idag fyller min blogg 6 månader och det tänkte jag fira med er genom att dra igång Favoritecelebs första tävling! 

Det ni tävlar om är två stycken mobilskal till iPhone 4 och 4s (de ska passa till båda) med ett snyggt "Stelena-motiv", samt boken Uppvaknandet: Kampen som är de två första delarna av Vampire Diaries serien! Observera att det bara är en bok ni tävlar om, men som innehåller de två första delarna. Boken är på svenska.

Reglrena är enkla. Först och främst så kommenterar ni vilket av priserna som ni vill ha, sedan skriver ni ner erat bästa tips på något roligt man kan hitta på en grå och trist höstdag.


Jag kommer sedan välja ut tre vinnare som jag tycker gav det bästa/roligaste tipset!

Ni får bara skriva en gång per person så att det blir rättvist. Har du flera tips så kan du skriva det i samma kommentar. Tävlingen avslutas på tisdag nästa vecka (23 oktober).

Hoppas ni tycker det här är roligt och att många är med och tävlar nu! Tipsa era vänner om ni vet att de skulle gilla något av priserna. Lycka till! :)10


Australiensk promo till Vampire Diaries - Halloween (ep4)t

0


Promobild för TVD säsong 4

Klaus, Caroline och Tyler promo utan tags.

0


Nya outtakes från Nina's plåtning med Self Magazine

Två nya bilder från Nina's plåtning med Self Magazine. Fina!

0


Nya stills från TVD episod 4 - The Five

Två nya bilder från TVD's avsnitt "The Five". Vampyrjägaren Alexander i en tillbakablick.

0


Bilder på Jennifer Laerence, inspelningen av Catching Fire


0


TVD spelar in en jul-episod

Äntligen kan man tycka! Det blir en julepisod i Vampire Diaries! Bild från inspelningen ser ni nedan :)

0


Dagens gif

0


Nytt klipp till TVD Memorial-avsnitt!

Elena ber Damon om hjälp.

0


Kristen och Rob tillsammans igen?

Kristen och Robert har synts ute i LA tillsammans de senaste dagarna, och allt verkar vara bra mellan dom. Vad som har hänt och inte har hänt lär vi nog inte få veta, men de verkar umgås med varandra och ha kul! :) Nedan är några bilder på dem tillsammans från de senaster dagarna. Klicka på länken HÄR för att se en video av dom två tillsammans med några vänner.

 
0


Emma Watson på ELLE Women In Hollywood Celebration

Även vackra Emma var på ELLE Women In Hollywood Celebration igår där hon tilldelades priset för "Calvin Klein Collection Emerging Star Spotlight Award".  Hon bar en enkel men väldigt snygg klänning från Calvin Klein och coola skor från samma designer. Snyggt matchat med nude läppar, sparsamt med smink och utan smycken. Supersnyggt och så enkelt!

 
0


Jennifer och Josh på bio tillsammans i Atlanta

Jennifer och Josh var på bio tillsammans i Atlanta för någon dag sedan, och de träffade på några fans där som de tog bilder med. Här är dom! :)

1


Nina Dobrev på ELLE Women In Hollywood Celebration

Igår var Nina på Elle's årliga ELLE Women In Hollywood Celebration som hölls på Four Seasons Hotel i Beverly Hills. Nina snygga klänning kommer från Vera Wang och de läckra skorna från Jimmy Choo. Smyckena är  från Monika Chang

0


Fan Art - The Hunger Games

En jättefin Fan Art från Hunger Games. Klicka på bilden för att få den i full storlek!


"I wonder what he makes of all this kissing"
0


Intervju med Jennifer Lawrence i VOGUE

Nu har intervjun som Jennifer gjorde med VOGUE kommit ut. Ni kan läsa den nedan, bara att klicka på de små bilderna!
källa
 
0


Sugen på en cool Halloweenkostym?

Snart är det dags för Halloween, och jag tycker det är svårt att varje år komma på något roligt och annorlunda att klä ut sig till! Teen.com ger fördlag på kostymer på deras hemsida, och en version av Katniss Everdeen finns med som ni kan se på bilden nedan. För mer tips och inspiration, gå in på Teen.com


Har ni några tips på bra Halloweenkostymer så får ni gärna dela med er av det i kommentarerna, skicka länkar på bilder, videos eller så. Skulle vara jättekul med lite nya tips! :)


0


Dagens bilder - Vackra Emma Watson

Som ni säkert har förstått vid det här laget så är skönheten Emma Watson en av mina favoritskådespelerskor. Jag tycker hon är en fantastisk skådespelerska och jag är även en riktig Harry Potter -nörd.

Den här underbara tylldrömmen från Oscar de la Renta bar Emma under Harry Potter ant the Deathly Hallows part 2's världspremiär i London. Så himla fint! 

Är det någon av er här som också gillar Emma och Harry Potter's värld? :)

 
0


Kristen Stewart i Instyle USA, November 2012


Kristen Stewart tillsammans med Garret Hedlund och  Kristen Dunst.
0


Breaking Dawn part 2 poster

0


Josh Hutcherson tackar för gratulationerna

För några dagar sen fyllde Josh 20 år. Han passade på att tacka för alla gratulationer via sin twitter:


 
0


Dagens bildKlaroline♥
1


Bilder från Catching Fire's set i Atlanta, 11 oktober

För några dagar sen togs foton på Jennifer och Josh när de befann sig på Catching Fire's inspelningsplats i Atlanta. Jennifer har på sig en snygg kostym och den obligatoriska Katniss-flätan. Josh kan man se på bild två i svarta kläder. Även en peacekeeper finns med (nedersta bilden).


0


Nina Dobrev och Candice Accola på möhippa

I helgen var Nina och Candice på en väns möhippa. En bild på dem i rosa peruker lades upp på twitter och Nina twittrade också detta:

"My first bachelor/bachelorette party ever.. Scavenger hunt: guy vs. girls. Let the best group win!!!!!Watch out boys-we're wearing pink wigs."

Dom verkar ha haft en rolig kväll!
0


Nytt klipp från TVD s4 ep 02 - Memorial

Et nytt klipp från nästa avsnittet av TVD har släppts! Här är det: 

0


Nya bilder från Breaking Dawn part 2

Det har släppts lite nya bilder (scans) från Breaking Dawn part 2. Ni kan se några nedan, resten hittar ni HÄR!


0


Bilder från Catching Fire's set i AtlantaKul att det kommer ut lite nytt hela tiden!:)
0


Daniel Gillies och Nina Dobrev

Daniel Gillies har twittrat en bild på honom och Nina Dobrev från inspelningen av Vampire Diaries. Söta!^^

0


Dagens gif - StelenaMysigt "Stelena"-moment i första avsnittet av TVD :)
0


Joseph Morgan Twittrar

Jag tolkar det här som att Joseph hade en blodig dag på jobbet igår. Vad tror ni? ;)0


Nya stills från Breaking Dawn part 2

1


Stillbilder från TVD s4 ep02 - Memorial

Det verkar gå hett till ute i skogen mellan Stefan och Elena. Elena verkar även få sig en lektion i hur  man jagar för att kunna överleva på djurblod.

0


Bilder från inspelningen av Catching Fire

Det har nyligen dykt upp några nya bilder från inspelningarna av Catching Fire. 
Den föesta bilden ska vara från en scen frå "The Victory Tour" och antagligen bara en repetition eftersom Jennifer har sin rock på sig.

De två andra ska vara precis färska och tagna vid flygplatsen i Atlanta. Det verkar vara någon "eaping" scen eller liknande. Kul att se vad osm händer där borta! :)


Josh, Jennifer och Woody


0


Delena gif från TVD's "Gowing Pains"

0


Delena gif från TVD's "Gowing Pains"

0


Josh Hutcherson fyllde 20 år igår!

Igår den 12 oktober fyllde Josh Hutcherson 20 år! Grattis till honom!

Här är två bya bilder från en liten utflukt Josh gjorde nu i veckan tillsammans med några andra från Catching Fire-castet. Han passade på att besöka ett skräckhus och ett akvarium där han hälsade på en delfin!

0


The Vampire Diaries Scoop!David: Any TVD scoop you can share?

While Caroline will be there for Elena, expect to see a major change in their friendship when the blond vamp doesn’t like the way the new bloodsucker is acting. Hint: It may or may not have to do with a steamy moment Elena shares with the older Salvatore brother in episode four.
0


TVD-castet ger oss lite skvaller om säsong 4

TVD-castet skvallrar lite om vad vi har att vänta oss av deras fjärde säsong! :)

0


Nya stills från TVD ep 04 - The Five

0


Mina tankar om TVD's Growing Pains-avsnitt

The Vampire Diaries

Vilket härligt avsnitt det var med en hel blandning av lverraskningar och känslosamma stunder! Vi har ju väntat länge på det här och förväntningarna var skyhöga, och jag tycker faktiskt att det första avsnittet levde upp till en hel del av mina förväntningar. 

För det första så gillade jag verkligen hur de hade lyckats göra Elena's övergång till vampyr så bra med det höga ljudet, den starka solen osv. Man fick verkligen en helt ny inblick i hur förvandlingen går till och hur mycket kaos det blir i kroppen. Det kändes nästan som att man själv var i Elenas kropp för en sekund.

En av de finaste scenerna och den som många Delena-fans har väntat länge på var den när Elena fick tillbaka sina minnen som Damon hade "tvingat" henne att glömma. Scenen där han berättar att han älskar henne och Elena står utanför och ser hela scenen spelas upp framför sina ögon gav mig lite gåshud. Fint, och bra gjort!
Även Elena's snack med Damon i slutet av episoden gillade jag, då hon sa att hon hade börjat minnas igen. Men hon ville bara prata om minnet av deras första möte och hur det inte hade någon påverkan på hennes beslut mellan Salvatore-bröderna. Dock så ville hon inte prata om Damon's kärleksförklaring, troligen för att det fick henne att känna någonting som hon inte är redo att ta itu med än. Jag älskade när Damon berättade varför han skulle låtit Matt dö istället - för att han ville ge Elena ett livslång liv, med barn och en chans att bli gammal. Så himla fint! Ska bli spännande att se vart detta leder!


Elena hade även några fina stunder tillsammans med Stefan (trots att hon var döende och inburad). I cellen när de berättar hur mycket de älskar varandra var en riktigt fin scen och man förstår verkligen hur djupt deras kärlek går. Scenen på taket i slutet mellan dom två var också härlig. Det kändes lite som en nystart för dom två (ganska symbolikt med ringen Stefan trädde på Elena's finger), så vi får se hur länge det håller i sig den här gången. Riktigt fina scener, men personligen så gillar jag Ripper-Stefan bäst! ;)

Bonnie är ute på djupt vatten när det gäller den mörka magin. Tack och lov att Klaus kom tillbaka så fort till sin egen kropp ändå tycker jag. Jag tycker det är kul att se allt galet han hittar på och är vekligen ett Klaus-fan! Hoppas även att få se lite mer "Klaroline" framöver, gillar de små triangeldramerna som de har med i serien.

Slutet när den galna prästen spränger sig själv och delar ur "the consuil" gjorde mig verkligen chockad. Jag hade inte räknat med det! Jag förstod dock inte helt och hållet varför han gjorde det. Kanske för att han misslyckats så totalt med att utrota vampyrerna ur staden, så att han helt enkelt inte ville leva där längre. Men det verkar ju ganska så sjukt så vi får väl se vad det leder till. Kanske fortsätter dom sin jakt från "den andra sidan"? ;)

Vad tyckte ni om avsnittet, levde det upp till era förväntiningar?! Berätta i kommentarerna! :)
0


Trailer till The Vampire Diaries ep 02- Memorial

En längre trailer till nästa avsnittet av TVD har nu kommit ut. :)

0


Trailer till The Vampire Diaries ep 02- "Memorial"

Vad tyckte ni om första avsnittet av Vampire Diaries!? :D Riktigt bra tyckte jag (förutom allt tråkiga "Stelena" haha;)) Jag funderar på att skriva en sammanfattning lite senare idag/kväll. Är det något ni skulle gilla att jag gjorde efter varje avsnitt? 

Här är trailern till nästa avsnitt som sänds torsdag natt i USA. Verkar minst sagt spännande!

0


LÄNKAR TILL VAMPIRE DIARIES SÄSONG 4

Nu finns länkarna uppe till senaste avsnittet av Vampire Diaries! Klicka på länken nedan för att komma till TVD's länksida. Klicka sedan på avsnittet "Growing Pains" och välj en av de länkar som kommer upp. Gorillavid brukar funka bäst för mig, men jag tror att alla fungerar mer eller mindre bra :)

LÄNK

0


Livelänk till Vampire Diaries säsong 4 ep 01 "Growing Pains"

Kolla in den här snygga nya postern som speglar det senaste triangheltramat i TVD. Nedan har jag även hittat en länk som kommer att visa första avsnittet av Vampire Diaries säsong 4 LIVE! Avsnittet börjar klockan två inatt och ni som vill kan förhoppningsvis se det på denna LÄNK.


0


Nya promobilder för TVD säsong 4

Nu är dom sista (antar jag) promobilderna till TVD's fjärde säsong släppta. Elena och Damon!TENETUR PER SANGUINEM - Bound by BloodSANGUINIS EST REATUS - Blood Is Guilt
0


Jennifer Lawrence blir ansikte utåt för Dior

Vackra och begåvade Jennifer Lawrence blir Dior's nya ansikte utåt för handväskor!

Jennifer Lawrence has been named the new face of Miss Dior handbags and will begin appearing in ads next summer.

“It’s such a dream to represent an iconic brand that is synonymous with high fashion,” the actress said in a statement. “I’m so excited to be working with the fashion house and wear the new creations by Raf Simons.”

0


Två nya promobilder till Breaking Dawn pt 2 - Bella & Edward

0


Ian Somerhalder teasar om TVD's fjärde säsong

För oss Delena-fans så låter ju det här minst sagt intressant ;p

 

“There is some stuff that is going to come up this season that I think fans will get a little bit of joy out of,” said Ian Somerhalder, who explained that the love triangle still has a ways to go. “There is a scene [where] Damon pushes [Elena's] buttons a little bit and kind of starts undressing in front of her [and] that throws her for a loop. It was pretty cute.”

Though Somerhalder wouldn’t reveal what happens after Damon finishes undressing, he would say that the scene was so cute that even the crew guys were caught off guard. (Ok, now we’re really curious to see this).

As for how Damon’s going to handle Elena becoming a vampire, Somerhalder says that ultimately, it won’t affect the way he feels about her. “It doesn’t really matter whether she’s a vampire or human being,” he says. “He loves her either way.” Let the swooning commence.

0


Intervju med TVD-castet, Comic Con 2012

Intervju med TVD-castet. Från i somras då TV Guide gjorde intervjuer med skådisarna som var på Comic Con. :)

0


Officiell promobild till The Vampire Diaries säsong 4

0


Synopsis för TVD säsong 4 avsnitt - The Five

Vi kan se fram emot en flashback och en liten roadtrip till ett College med Damon, Elena och Bonnie i avsnitt 4 av TVD.

En bild från avsnittet. Flasback med Klaus och Elijah - Härligt! ;)

 


“A FRAT PARTY AND A FLASHBACK TO 12TH CENTURY ITALY — Damon goes with Elena and Bonnie to visit Whitmore College, where Professor Shane is taking over the Occult Studies classes formerly taught by Bonnie’s grandmother. At a fraternity costume party, Damon takes advantage of the wild scene to give Elena a lesson in choosing a victim. Rebekah’s attempt to buy Matt’s forgiveness falls flat, but she is intrigued by unexpected news from Klaus. When Stefan questions Klaus about Connor’s (guest star Todd Williams) motives, Klaus reveals a long-ago encounter with a powerful group of vampire hunters, but it’s Rebekah who delivers the information that stuns Stefan.”

The episode was written by Brett Matthews and Rebecca Sonnenshine and directed by Joshua Butler.

0


Promobild för TVD säsong 4

Gaah vilken lång jobbdag jag har haft idag, därav min frånvaro här. Superkul men nu är jag helt slut i huvudet!

Ännu en snygg promobild har kommit ut till TVD som ju har premiär inatt i USA! :D Äntligen - som vi har väntat! Jag ska försöka hitta en länk till livestream inatt, om det är någon här som vill se det live via webben? Själv kommer jag se det imorgon, då lägger jag även upp länkar till avsnittet :)


A VENIT HONOS SALUTEM - From Honor comes Salvation
0


Nya promobilder för TVD säsong 4


SANGUS EST FATUM - Blood is DestinyOSCULUM PRODITIONE MORTIFERUM EST -   Betrayal kiss is deadly.
LIBERA NOS A MALO - Release us From Evil.
SANGUS EST IN AETERNUM -  Blood is For Ever.VULNERA SAPIENTIA - Wounds to Wisdom.
0


Ny promobild för TVD säsong 4

0


Stillbild på Jeremy och Connor från TVD s4

0


Bilder från Catching Fire's set i Atlanta

0


Dagens videos

Jag har nyligen (typ tre månader sen) börjat lyssna på Taylor Swift. Jag tycker hennes musik är så jäkla bra och hennes texter är fantastiskt fina och alltid mitt i prick!

Här är två Delena-videos med låtar från just Taylor Swift. Superfina♥

Är det någon mer här som är ett riktigt Taylor-fan? :)


0


Ny Breaking Dawn banner!

0


Ny intervju med Nina Dobrev om Elena

0


Promobilder för TVD säsong 4

Supersnygga promoposters har kommit ut till Vampire Diaries säsong 4. Grymt snygga är dom, och speglar triangeldramat, men inte den kärlekstriangel som vi är vana vid. ;)


AMOR HABET ME - Love posesses Me

AMOR EST IMMORALE - Love is Sacrifice

 SANGUIS POTESTAS EST - Blood is Power
0


Perks of Being a Wallflower får Svensk biopremiär!

Nu har SF Bio satt ett officiellt biodatum för Nina Dobrev's senaste film ''The Perks of Being a Wallflower''. Ni kan se filmen på  tisdagen den 1 januari 2013 d¨den has Sverige-premiär!

Ska bli så kul att se den! Både Emma Watson och Nina Dobrev i samma film - härligt! :D


källa
0


Ny poster till Breaking Dawn part 2 !

0


Nina Dobrev intervju med TV Guide

TV Guide har intervjuat Nina där hon pratar om hur Elena kommer att vara som vampyr och hur hennes syn gentemot Stefan och Damon kommer att förändras. Bra intervju! :)

0


Trailer till The Vampire Diaries säsong 4!!!!

Senaste trailern till första avsnittet av TVD's fjärde säsong. "Growing Pains".

0


Dagens gif

0


Ingen bloggning idag

Hej!
Jag tänke bara säga att det inte blir någon bloggning idag! Jag ska iväg hela dagen, men imorgon blir det som vanligt igen! Hoppas ni får en fin dag! :)♥

 
1


Josh Hutcherson twittrar gammal bild

"Wow that was a while ago"

1


Outtake på Nina Dobrev från Filfestivalen i Toronto

En ny outtake på Nina Dobrev från Filfestivalen i Toronto. Så vacker tjej alltså! :)


källa
 
 
0


Nina Dobrev i Self Magazine

Nina har gjort en photoshoot för tidningen Self Magazine och resultatet finns nu ute! Nina pryder omslaget av deras novembernumer och i tidningen finns en ny intervju med henne. Två scans har kommit ut än så länge som ni kan se nedan!

0


Jennifer Lawrence i brttiska VOGUE November Issue

0


Lenny och Woody återförenade inför Catching Fire!

Lenny Kravitz twittrade en bild på sig själv och Hunger Games-kollegan Woody Harrelson:"Woody and I...Reunited (and it feels so food)! Love, LK"

0


Jennifer Lawrence för Seventeen Magazine

Tidigare i år gjorde Jennifer en plåtning för Seventeen. Nedan kan ni se alla outtakes från det :)


 
0


Jennifer Lawrence i VOGUE November issue

Här är en liten smygtitt på Jennifer i det senaste numret av VOGUE. Fler bilder kommer när tidningen släppts, men visste ser det fint ut? Jen är lika vacker som vanligt :)

0


SPOILER - En bild från inspelningen av Catching Fire

Igår postade någon en bild på Instagram där man ser en del av inspelningarna av Catching Fire. Bilden ska vara tagen igår, och det verkar som att de spelade in vid "the Justice Building" då.


källa
0


Ny promobild för TVD säsong 4

En supersnygg promobild för Vampire Diaries har kommit ut. Hela castet är med och dom ser riktigt heta ut allihopa! ;)

Klicka på bilden för att få den i full storlek (det blir så mycket snyggare då)!

0


Det här kommer vi få se i TVD's fjärde säsong

Elena får en mycket svår tid. Vi kommer sätte en "uppenbar" klisterlapp på den här spoilern. Elenas övergång till odöda kommer inte att vara lätt för henne, varken före och efter hon faktiskt har ätit. Hennes behov att ta hand om alla och visa upp en stark utsida kommer att göra henne ännu mer sårbar med tanke på hennes ökade känslomässiga tillstånd. Det kommer få Stefan att blir mer inriktad på att  hindra henne från att döda någon, så att hon aldrig känner behov av att stänga sin mänsklighet av pågrund av skuldkänslor. Damon, ja, han kommer bara att vara arg.

Bonnie är en bad ass. Vi visste redan att Bonnie skulle göra allt hon kunde för att stoppa Elenas övergång till vampyr, men hur långt hon är villig att gå är häpnadsväckande. Flickan ger bokstavligen allt hon har att hjälpa sin vän, oavsett följderna av att använda mörk magi. Tyvärr kommer hon yttligare en gång att bli tvingad att hjälpa Klaus, denna gång för att komma tillbaka i sin egna kropp. Det kommer att minska hennes självkänsla som en häxa.

Tyler är ännu hetare/mer fantastiskt som Klaus. Vi trodde inte att det var möjligt, men på något sätt har Trevino gjort Tyler ännu hetare när han bytte kropp med Klaus. Han spelade sitt "A-game" i dessa scener. Hans manér och ansiktsuttryck var av absolut perfektion och det var trevligt att se honom agera på ett sådant mörkt och dramatisk sätt. Oavsett om han spelar Klaus eller Tyler, så är vi sjukt imponerad av hans prestation.

Är det varmt här inne eller är det bara vi? De första två avsnitten har inte bara en utan tre heta scener mellan några av våra huvudpersoner. Som vi redan har fått sett på stillbilderna från säsongspremiären, kommer Tyler/Klaus och Caroline ha ett glatt återförenande "Growing Pains." Caroline är dock för smart för Klaus och saker avslutas innan det går för långt. Paret har också en scen i "Memorial" det är inte bara hett utan också sött och roligt.

Nu när Elenas känslor förstärks, är kemin mellan henne och Stefan utan kontroll och du kommer se det på skärmen i de första två avsnitten. Även deras första vampsex avbryts tyvärr av Elenas svårigheter. (Damn!)

Det kommer att finnas några oväntade överraskningar. Du kommer att se några bekanta människor i dessa avsnitt men vi kan inte berätta vilka som kommer att dyka upp. Vi kan dock säga att du inte kommer bli besviken av deras framträdanden.


Elena minns och Damon surar. En del utav vampyrövergången är att du kommer ihåg alla de saker som du tvingades att glömma och Elena gör detta på ett sätt som fick oss att le och gråta. Nu minns hon inte bara att hon träffade Damon först utan också den gången han sa till henne att han älskade henne (repris av en hjärtskärande scen, så ha massa näsdukar!). Genom avsnitten kommer Damon fortsätta att försöka komma till rätta med det faktum att livet han ville ha för Elena är över och han gör detta främst genom att vara arg. Han kommer också hjälpa henne på ett sätt som Stefan inte kommer att gilla i "Memorial".


Se upp för rådet och den nya jägaren i stan. Nu när alla i rådet vet vad bla Caroline och Tyler är, är faran för våra favoritinvånre i Mystic Falls på en all time high. Saker och ting blir ännu mer osäkra när Connor Jordanien (gäst stjärna Todd Williams) rullar in Mystic Falls.


OK, det är allt vi kan berätta och vi har inte ens nämnt Matt, Jeremy eller Rebecka. Var redo för action i rasande fart när säsong 4 drar igång och dina egna känslor när du får se Elena gå igenom sin "växtvärk".

källa och svensk översättning
 
0


The Vampire Diaries s4 ep03 - "The Rager"

Bilder och en beskrivning till TVD's tredje avsnitt av den fjärde säsongen finns nu ute! Episoden kommer att sändas den 25 oktober i USA. Det verkar spännande! Undrar om Klaus kan vara Damon's nyfunna "drinking-friend". Kanske inte så troligt men jag skulle gilla det ;)Damon and Klaus team up once again for the common good in an upcoming episode of The Vampire Diaries. 

What brings these two vampires together is fairly simple: Connor continues to dig into the secrets of Mystic Falls, including its supernatural elements, and also sets his sights on Jeremy as a potential ally.  Damon and Klaus team up with Dr. Fell in order to interrogate Connor about his plans, but that whole situation turns bad very quickly.

Meanwhile, Elena decides that she wants to continue living a normal life, despite becoming a vampire, so she heads back to Mystic Falls High for her final year of high school.   Her friends support her, but Rebekah's presence at the school makes Elena give in to her nearly uncontrollable anger.  Rebekah, meanwhile, seeks some help from April (guest star Grace Phillips).

Phoebe Tonkin from The Secret Circle will be making a guest appearance in this episode as Hayley, a werewolf who helped Tyler when he was trying to break his sire-bond with Klaus.

The CW has released a few photos for the episode, although we don't yet have our first look of Phoebe as Hayley.
källa
0


Nya stillbilder från Breaking Dawn part 2

Tidningen People har publicerat lite nya stills från Breaking Dawn part 2. Här nedan är dom, snart är det premiär! :))

 
0


Catshing Fire's set

Bygget på Catching Fire's set fortsätter! undrar vad det här ska bli:

0


Officiell synopsis för TVD s4 episod 3 "Born to be Wild"BORN TO BE WILD — Connor (gäststjärnan Todd Williams) fortsätter sökandet efter att 
få fram hemligheterna om Mystic Falls och försöker övertala Jeremy  att jobba med honom.
Med Dr. Fells hjälp konfronterar Damon and Klaus Connor, men konforntionen tar en dödlig sväng.
För att försöka att hålla hennes liv så normalt som möjligt är Elena fast besluten att fortsätta sista året på
Mystic Falls High med stöd från Matt och Caroline. 
Rebekahs ankomst till skolan gör det svårt för Elena att kontrollera sin ilska, men hon lär sig att det kan vara väldigt frligt att konfrontera Rebekah. Senare kommer Rebekah underfund med hur ensam hon är, och når ut till April. Stefan tar Elena på en spännande motorcykeltur med syfte att visa att livet fortfarande kan vara kul.
Tyler får ett överraskande besök av Hayley, en varulv som hjälpt honom bryta hans sire-bond till Klaus.  Oroad över Elena och även över sina egna känslor så känner Stefan sympati till Caroline för hennes råd.
0


Nina Dobrev intervju med Rayascoop

0


Outtakes fån Nina Dobrev's shoot med Glamour USSå himla vacker tjej!♥
0


Ny poster till Breaking Dawn part 2

Precis som igår så har jag en lång jobbdag idag, så inlägg kommer upp ikväll :) Här får ni en ny poster och några nya stills från Breaking Dawn part 2 i alla fall! :)

 
0


Till er Teen Wolf-fans...

.. kommer här trailern till Dylan O'brien's senaste film The First Time där han bland annat spelar mot Britt Robertson från The Secret Circle. Jag tycker filmen verkar bra, jag gillar verkligen Dylan, han verkar så rolig! ;)

Skulle ni gå och se filmen om den kommer på bio i Sverige? :)

2


Lenny Kravitz testar smink inför Catching Fire

Själv skulle jag typ döda för att få göra Cinna's makeup. Jäklar så kul! Ska bli spännande att se vad dom kommer fram till för snyggt! :)
0


Vampire Diaries- klipp inför säsongspremiären

The CW har släppt ännu ett klipp inför premiäravsnittet av The Vampire Diaries. Bara 8 dagar kvar nu!!


0


Nina Dobrev för Glamour US

Superfina Nina är med i novembernumret av tidningen Glamour US Hair Issue! I tidningen finns det nya bilder på henne från plåtningen hon gjorde för tidningen, samt en kort intervju som ni kan se nedan!
Så himla fina bilder, och Nina's hår är ju verkligen to die for. Njut av snyggingen nedan alltså! ;)


Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
0


Dagens gif

Lite humor så här på en onsdag^^ Grön text är Katniss och blå text är Peeta's tankar haha ;)
Jag har förresten en väldigt lång jobbdag idag, så nya inlägg kommer ikväll när jag är hemma igen! :)
Hoppas ni får en fin dag!♥
0


TWILIGHT PR-TURNÉ FÖR "BREAKING DAWN: DEL 2"

 


October 6 – Spain: Chaske Spencer to appear at Sitges Film Festival for fan event and press.

October 14 - United States: U.S. press tour in select regional markets to be announced.

October 21 – United States: U.S. press tour in select regional markets to be announced.

October 21 – October 28 - Australia, Japan, Brazil, South Africa, Scotland, Ireland: Robert Pattinson visits Australia, Kristin Stewart visits Japan, Taylor Lautner visits Brazil, Ashley Grene visits South Africa, Kellan Lutz and Nikki Reed visit Scotland and Ireland.

October 28 – November 3 – Los Angeles, California: Worldwide press junket in Los Angeles with Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Michael Sheen, director Bill Condon, author Stephenie Meyer, and screenwriter Melissa Rosenberg.

November 3 – November 4 – Burbank, California: The Twilight Saga Official Convention in Burbank featuring Peter Facinelli, Gil Birmingham, Charlie Bewley, Alex Meraz, Booboo Stewart, Tinsel Korey, Casey LaBow, Julia Jones, and Bronson Pelletier. (Details here.)

November 4 – November 11 – Various Cities, U.S.: The cast will do national press and talk shows.

November 12 – Los Angeles, California: World Premiere of The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 at Nokia Theater at LA LIVE featuring Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner and the cast along with Bill Condon and Stephenie Meyer.

November 14 – November 16 – England, Spain, Germany: Premiere Tour in London, Madrid, and Berlin featuring Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Bill Condon, and Wyck Godfrey
0


Dagens videoDelena♥

Superfin video med Damon och Elena. Snart är det äntlgen dags för TVD igen! :D
0


SPOILER för The Vampire Diaries säsong 4

En Flashback-episod kommer att finnas med i TVD säsong 4. Där kommer vi få se ingen mindre än Stefan Salvatore delta i Andra Världskriget. Så här skriver Zap2it om det:


Zap2it has the scoop on two flashback episodes that involve Stefan Salvatore and the actor who will be playing Alexander (The Vampire Hunter).

“The Vampire Diaries”: We’ve seen the Salvatore brothers during the Civil War, and now we’re heading back in time once again — to World War II. This time, it’s Stefan who goes into battle … and yes, we will see him in uniform. And yes, he looks as good as you’d imagine. Speaking of flashbacks, we’ve confirmed exclusively that Scottish actor Paul Telfer will play Alexander, a vampire hunter in the 1100s whose encounter with Rebekah reveals quite a bit about her character.

 
0


Dagens bildKatniss Everdeen♥
0


Peeta Mellark finns nu som docka

Det har nu kommit ut en Peeta-docka, som en barbie typ. Det finns ju en med Katniss innan, men nu är alltså Peeta här.  Inte den vackraste dockan jag har sett direkt :p Vad tycker ni om Peeta-dockan?


1


Ny stillbild från Breaking Dawn part 2

1


Bilder från Catching Fire's set i Atlanta

Fler bilder finns nu från catching Fire's set i Atlanta. De här två nedan är på "The hall of justice" som snart är färdigbyggd. Snyggt!:)

 
1


Dagens gif - The Pretty Boys from TVD ;)Fina killar♥
0

RSS 2.0