Jag åker på semester!

Hej!

Idag åker jag på semester i en vecka så det blir ingen mer uppdatering här på ett tag. Jag ska njuta av sol och bad, hoppas att ni kan göra det samma i Sverige! Kram♥


0


Snart får vi se Emma i en ny fantasy franchise!

Emma har fått huvudrollen i en ny produktion som Warner Bros finansierar. Producenten David Heyman från Harry Potter-filmerna kommer att medverka i produktionen. Filmerna kommer vara baserade på bokserien Queen of the Tearling som handlar om den 19-åriga prinsessan Kelsea Glynn (som spelas av Emma) som försöker ta tillbaka sin avlidne mors kungadöme "The Tearling" från klorna av en elak häxa som kallas "Red Queen". Böckerna beskrivs som ett kvinnligt "Game of Thrones", och jag som är ett stort fan av den serien tycker att det verkar lovande!

Den första av novellerna, som utspelar sig tre århundraden efter en miljökatastrof kommer publiceras 2014 (det finns alltså inga böcker ur serien utgivna än). 

Filmstudion har köpt rättigheterna till bokserien, men ännu är inte manusförfattare eller regissör tillsatta. Filmen befinner sig fortfarande i utvecklingsfasen.

 
Jag längtar ihjäl mig efter att få se Emma i ännu en fantasyserie! Ser ni fram emot henne i en ännu en stark kvinnlig huvudroll? :)

källa
0


Nina på semester med vänner

Förra helgen sågs Nina i Cabo san Lucas i Mexico där hon fotades tillsammans med ett fan. Bara dagen efter sågs hon på flygplatsen i Maui, Hawaii. Nina har twittrat en del bilder från sin resa, och hon ser ut att ha det jätteskönt! 


WhoSay - Photo from Nina Dobrev
Tillsammans med ett fan:
0


Jennifer och The Hunger Games nominerade i Pop Culture Awards

Jennifer och The Hunger Games är nominerade i iVillage’s Pop Culture Awards: Class of 2013. Röstningen är öppen till och med 26 juni. KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA!

Nomineringar:

Favorite Movie Clique - The Hunger Games
Girl you Want to Have Over for a Slumber Party – Jennifer Lawrence 
Best Dressed Fashionista- Jennifer Lawrence 

 
källa
0


Ny bild på Cinna från Copitol Couture

 
0


Ny bild på Jennifer från shoot med Vanity Fair

Den här bilden är från i februari i år, från en plåtning som Jennifer gjorde med Vanity Fair.

källa
0


Glöm inte bort vad Nina har lärt oss i sommar! ;)

0


Glad midsommar!

Hoppas ni får en fin midsommarafton tillsammans med era nära och kära!♥ Själv har jag åkt på influensan, så jag firar från soffan;) Hoppas ni får en fantastisk kväll, och glöm inte att plocka sju sorters blommor att lägga under kudden ikväll. Då drömmer ni om er framtida kärlek;) Kram♥

0


Dagens bild - KRISTEN STEWART & TAYLOR LAUTNER


 
0


Josh Hutcherson pratar med Ryan Seacrest

Imorse ringde Josh till Ryan Seacrest (showen) och pratade lite om Catching Fire bland annat! :) Ni kan lyssna nedan!


 
0


Inspireas av Jennifer's favoritplagg!

Ett av Jennifer's favoritplagg är utan tvekan långkjolen! Allt som oftast när hon går på stan eller träffar vänner så bär hon detta sköna plagg tillsammans med en enkel t-shirt, platta skor och någon snygg accessoar. 

Kolla nedan för att få inspiration! Jag har letat fram några snygga kjolar så att ni också kan lufta benen snyggt i sommar.;) Dom hittar ni längst ner i inlägget. Klicka på bilderna för att komma direkt till produkten.





Kjolar från H&M 149:- /st


Kjolar från Nelly.com 139:- / 399:-



Kjolar från Bubbleroom.se 319:- / 229:-


Kjolar från asos.com 397:- / 340:-




Kjolar från asos.com 318:- / 397:-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0


Dagens bild - JOSH HUTCHERSON

 
Eyes
0


Jennifer regisserar och spelar i film

 
0


"So what should we do with our last few days?" -Katniss Everdeen



"I just want to spend every possible minute of the rest of my life with you."
- Peeta Mellark, Catching Fire
 
0


Dagens gif - I AM / NOT

 
 
 
 
0


Dagens Bilder - WELCOME TO THE CAPITOL

 
1


Snygga Emma Watson på premiären av This is the End

Den tredje juni var Emma Watson på premiären av sin senaste film This is the End i Westwood, Kalifornien.

Emma's läckra outfit består av en bustier från Roland Mouret, byxor från Phillip Lim, skor från Salvatore Ferragamo,  clutch från Chanel och örh'ngen från Karma El Khalil. Snyggt!!


 
 
0


Ni har väl inte missat....

...att Liam Hemsworth har skaffat en twitter!? HÄR HITTAR NI DEN------> @LiamHemsworth

 

Även Josh har en twitter som ni hittar HÄR---> @jhutch1992
0


Kristen Stewart har två nya projekt på gång

Det har varit ganska dåligt med nyheter om Kristen sen sista filmen i Twilightserien släpptes. Nu kan jag glädja er med att vi snart kommer få se mer av henne! Hon har nämlgen två nya filmer på gång! Det är inte sagt när inspelningarna börjar ännu, men det bode bli i år. Kristen är tillbaka i sitt rätta element - Indiefilmerna, där hon brukar vara hur grym som helst! Läs mer om de två filmerna under bilden.



Det första projektet heter CAMP X-RAY. Filmen följer en tjej aom går med i militären för att komma i från sin hemstad, men hon inser snart att hennes plikttrogna resa inte är vad hon väntat sig när hon blir skickad till Guantanamo.

Den andra filmen heter SILS MARIA. Filmen följer en medelålders kvinna som tittar tillbaka på det liv hon haft och på de val hon gjort. Juliette Binoche kommer att spela kvinnan som med besatthet går igenom alla de val hon gjort, och Kristen kommer att spela hennes assistent.

källa
 
 
0


Ett fan intervjuar Kristen Stewart

När Kristen spelade in Snow White and the Huntsman fick ett lyckligt fan komma dit och intervjua henne. Intervjun kan ni se nedan, och man får verkligen se Kristen's härliga personlighet komma fram i den! Hoppas vi får veta något om uppföljaren till filmen snart! :)

0


Nina med vänner i Atlanta, i tisdags

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
0


Ny/gammal intervju med Jennifer och Josh i Berlin



Här är frågorna som ställs:

Question 1: Why do you think the movie “The Hunger Games” captivates audiences, especially young people, so much?

Question 2: Josh, if you could influence Katniss on her decision, would you advise her to choose Peeta, or Gale?

Question 3: Are there Hunger Games in real life– in a figurative sense?

Question 4: Josh, what would be your personal strategy to survive in the Hunger Games?

Question 5: Jennifer, are you as much of a fighter in real life as you are in the film?

0


Till alla er som tar studenten i år, tips från TVD och The CW.. ;)

0


Jennifer i sin blå kostym på inspelningen av X-Men, 6 juni

Ni kan se många fler bilder HÄR!

 
0


Jennifer och Nicholas på HBO event i lördags

I lördags, 8 juni, var Jennifer och Nicholas på HBO's boxningsevent tillsammans. Det såg ut att ha kul ihop! :)

 
0


Video på Josh från inspelningen av "Paradise Lost"

Som ni vet har Josh varit i Panama och spelat in filmen Paradise Lost under några månader. Nu verkar filmen vara klar, och lite BTS-material finns i klippet nedan. Äntligen lite nyheter om Josh! Hoppas bi får se honom snart gen tillsammans med castet från Catching Fire!

0


Dagens bild - JOSH HUTCHERSON / PEETA MELLARK



0


Intervjuer om om Catching Fire från filmfestivalen i Cannes

 
0


Catching Fire i Empire Magazine, scans

Reportage och bilder från Catching Fire i Empire Magazine. 

0


Nina twittrar bilder från inspelningen av Let's Be Cops

Sandwiched btwn @mrjakejohnson + @wayansjr .Jake wanted me to assure everyone that he likes girls,despite what u may think based on his pose.


Neeeed sleeeeeep. At this point.. We'll settle for any surface @mrjakejohnson #letsbecops #nightshooting #sunPLScomeup so we can go home.




Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
källa
0


Jennifer på Kanadensiska Grand Prix idag

Bilder från idag, 9 juni, finns nu att se med Jennifer tillsammans med skådiskollegorna James McAvoy och Nicholas Hoult på Kanadensiska Grand Prix. Troligen har de en ledig dag från X.Men och bestämde sig för att göra en liten utflykt! :)

0


Officiell Trailer till Liam Hemsworth's nya film Paranoia

Liam är på gång med en ny fil som heter Paranoia. Den verkar hur bra som helst och ni kan se trailer och synopsis nedan:)



The high stakes thriller Paranoia takes us deep behind the scenes of global success to a deadly world of greed and deception. The two most powerful tech billionaires in the world (Harrison Ford and Gary Oldman) are bitter rivals with a complicated past who will stop at nothing to destroy each other. A young superstar (Liam Hemsworth), seduced by unlimited wealth and power falls between them, and becomes trapped in the middle of the twists and turns of their life-and-death game of corporate espionage. By the time he realizes his life is in danger, he is in far too deep and knows far too much for them to let him walk away.
0


Jennifer och Nicholas tillsammans med Jen's bror i Montreal

Som jag skrivit om tidigare har Jennifer och Nicholas börjat umgås igen eftersom att de spelar in X-Men tillsammans. Här är de på stan i Montreal den 2 juni tillsammans med Jennifer's bror.

0


Jennifer på inspelningen av X-Men: Days of Future Past, 4 juni

Jag jobbar hur mcket som helst just nu, så det är därför uppdateringen är så dålig, samt att det inte händer speciellt mycket för någon av tjejerna just nu. Det blir mer uppdatering när jobbet har ugnat ner sig lite! :)

0


Sveriges Nationaldag

Hoppas ni har en jättefin Nationaldag!♥ Det har jag:)

0


HQ-bild av Effie och Peeta♥

0


Dagens video - DELENA

Vi får hålla TVD-abstinensen borta med en fin Delena video♥ Låten heter Haunted och är en av mina favoriter av Taylor Swift.

0


Återförening på G mellan Jennifer och Nicholas?

Enligt perezhilton.com kan det vara en potentioell återförening på gång mellan Jennifer Lawrence och exet Nicholas Hoult. Paret gjorde slut i Januari efter två år tillsammans. Nu har de påbörjat inspelningen av deras gemensamma film X Men: Days of Future Past, och de har setts umgås tillsammans påfritiden, öven tillsammans med Jennifer's familj.

Det kan ju lika gärna vara en stark vänskap de har, om det utvecklars till något mer får vi vänta och se. Jag är väldigt glad fö bådas skull att de kan vara så bra vänner, och om det finns kärlek kvar så är väl det helt underbart! Finnas ju inget finare!♥

jennifer lawrence nicholas hoult family date x men
0


Dagens bild - LIAM HEMSWORTH



Yum♥
0


Dagens bild - EMMA WATSON



Rainy Day♥
0


Effie Trinket i Capital Coutoure




CapitolCoutoure har öppnat igen, och nu väljer de att lähha fokus på det fantastiska modet som kommer visas i Catching Fire.Först ut är Effie Trinket med läcker design från Trish Summerville. designern berättar bland annat vad som inspirerade henne till att arbeta med Effie's look. In och kika på sidan! :)
0


Jennifer på inspelningen av X-Men: Days of Future Past, igår 31 maj



Ni kan hitta fler bilder HÄR
0


Nina's svar på twitter-intervjun



What inspired you to pursue a career in acting?

I was such a good liar as a kid… It seemed like no brainer to try to capitalize on that to make $ Joking!!!! Haha I just loved playing pretend. Making up characters. Being different people. It’s fun! And honestly… I watched a lot of films, people like Meryl Streep, Rachel Mcadams inspired me.

What is the best gift you’ve ever received?
Hmmm… I’m not a material girl. My love can’t be purchased.. Best gifts have been well thought out surprises.

What’s the best advice that anyone has ever given to you?
To know your worth and never let anyone negotiate you down. Don’t settle for less than what you deserve.

What’s on your workout playlist? 
I run to: “Lights”-Elie Goulding, “Try”-Pink, “I Love It”- Iconapop, “I Don’t Feel Like Dancing”- Scissor Sisters. Thrift Shop, “Paralyzer” -Finger Eleven, Florence Against the Machine, “Rebellion Lies”- Arcade Fire... And many more.

Do you have a favorite episode of TVD?
”Lost girls” is my all time favorite.

What’s the challenge in playing Elena & Katherine at the same time?
Staying sane. Trying to not develop a split personality disorder.

You are genetically blessed, but do you have a beauty routine you can share?
Sleep is my #1 priority ! Smiling. Yoga. Sunshine. Cheat days(Chocolate!) surrounding myself w/ ppl who make me laugh until I cry.

What’s your fav item from your closet that u love to wear?
Yesterday I got these amazing comfy home pants that I’m obsessed with. From “Ragdoll”.

Is there any person of note you want to meet but haven’t?
Angelina Jolie... She is such a force... I aspire to be as good an actress/activist/strong woman as her.

What do you like to do in ur free time?
I recently went salsa dancing ! That was fun!

If you weren’t an actress, what would you be?
A beach bum? Gypsy? Yoga instructor? Director. A little of everything / whatever makes me happy /excited to wake up that morning.

What the best part of your job?
Being surprised and challenged every day. Stunts, emotional scenes, great dialogue.

The Vampire Diaries is a huge success, however what else do u hope 2 achieve in your career?
I’d like to try different genres, comedy, period drama, rom-com, action. Work w/ directors I admire.

källa

0


Nina på omslaget av Company, samt ny intervju

Tidningen innehåller bilder från en plåtning som Nina gjorde med tidningen Fashion Magazine förra året. En smygtitt på intervjun kan ni läsa nedan resten (behind the scenes bilder där Nina berättar om några av sina favoritställen i Los Angeles) kan ni se här. :)



On her other career options: 
“I was a rhythmic and athletic gymnast for a little while. Then, when I quit gymnastics, I fell in love with yoga. So sometimes I think I’d like to open up a yoga studio.”

On her mixed feelings about Hollywood: 
“It’s exciting because it’s so sunny and beautiful there, but at the same time there’s something a bit distant about Los Angeles. It’s hard to make good friends. Everyone’s in their car, with their sunglasses on, and disconnected. But Hollywood is work – then Venice by the beach is play.” 

On working with Emma Watson:
 
“I got to work with Emma Watson last year [on Perks of Being A Wall Flower]. She’s a dream. A sharp, young woman who’s going to have a fantastic career. And such style – I remember seeing her on a Burberry billboard and she looked beautiful. I’ve always dreamed of being a ‘Burberry Girl’, but know it’ll never happen, because I’m not British. Still, you can’t stop a girl from dreaming. And owning way too many Burberry coats!”

källa
0









RSS 2.0