KLAROLINE SPOILER, TVD s4

vampire-diaries-caroline-tyler-klaus-dance.jpg


Det är ingen tvekan om att om Klaus och Caroline låg med varandra medan Caroline fortfarande tror att han är Tyler så skulle det vara en oförlåtlig förolämpning som skulle vara stötande på flera nivåer. Lyckligtvis kan vi bekräfta att det inte kommer att gå  långt innan Tyler får tillbaks sin kropp.

"Nej, det kommer inte att gå så långt" försäkrar Julie Plec och lovar att det Klaus gör med Tyler's kropp är mer roligt än elakt. "Ja, det är lite styggt, det är lite skruvat, det är ganska roligt - det beror på ditt perspektiv och hur du difinerar skruvat och roligt. Det är över innan det börjar, så ni kan alla få ut ett gott skratt av det."

Det kommer inte att traumatisera Caroline, men eftersom att hon inte är en vissnande blomma så kommer hon inte att ta lätt på Klaus spel. "Caroline kommer bli väldigt rättmätig och lämpligt upprörd över det," säger Plec, "men hon kommer inte behöva någon terapi eller stödgrupper."

Det här borde komma som en god nyhet för alla Klaroline-fans, som kommer bli lättade över att veta att han inte kommer att överträda just den gränsen. (Han må begå mord ganska regelbundet, men han är inte intim med en dam utan hennes samtycke.) Kanske finns det fortfarande hopp för dom?

Läs mer här

0


Intervju med Josh Hutcherson

Okej, kände att det var dags för lite manligt här igen, och Josh verkar ju så charmig! Här är en intervju med honom från Teen Choice Cwards där han pratar om sitt nya hus och om Catching Fire.

Klicka på bilden för att komma till intervjun!

 
0


TVD säsong 4 får 23 episoder

De tidigare säsongerna av The Vampire Diaries har innehållit 22 episoder, Zap2it kan nu avslöja att seriens fjärde säsong kommer bestå av 23 episoder. så här skriver dom:

0


Nina Dobrev i Dive Life

Nina i senaste numret av Divie Life. Hon pratar om sitt nytagna dyksert.
0


Dagens gif


The Girl on Fire
0


Dagens bildTogether?
0


SPOILERS för The Vampire Diaries säsong 4

Det dyker upp spoilers var och varannan dag i TVD-världen. De flesta är dock väldigt lika varandra men jag läser dom gärna ändå. Här är några fler intervjuer med Julie Plec där hon avslöjar en hel del om den kommande säsongen!


Intervju med TV Guide
Now that The Vmpire Diaries' Elena Gilbert is turning into a vampire, there's one question on everyone's mind: How long will it be before she has some hot, vampy sex?

The short answer: You may have to wait a while. "I'm not going to say she's not having loads of vampire sex off camera that we're not showing, but we have not yet shot a complete sexual act this season between Elena and anybody," executive producer Julie Plec tells TVGuide.com. LÄNK TILL HELA INTERVJUN HÄR.

Intervju med Hollywoodreporter
THR: How do Damon (Ian Somerhalder) and Stefan’s (Paul Wesley) reactions to Elena’s new state of being affect their relationship?

Plec: They definitely are dealing with [Elena's change] in the same in that they are both traumatized by it but differently in that they both have different points of view as to how she should be living her life as a vampire, what kind of vampire could be or should be or that they want her to be. It’s going to put them at odds which is a shame because they’ve never been stronger than at the end of last season and I’m hoping that they can survive this new problem in their relationship. LÄNK TILL HELA INTERVJUN HÄR.


Intervju med EW
According to Plec, Elena will feel torn between each brother’s perspective and that will impact her relationships with each of them. Though the direction of those relationships remains to be seen, Plec made it clear that the love triangle is beginning a new chapter. Of course, that doesn’t necessarily mean Elena’s going to ditch Stefan — but she obviously still has some unfinished business with Damon. LÄNK TILL HELA INTERVJUN HÄR.

0


Jennifer Lawrence på lista över '100 Most Valuable Movie Stars'

Det har gått undan för våran superskådis Jennifer "Katniss" Lawrence. Nu platsar hon på Vulture's lista där de rankar världens 100 mest värdefulla kändisar. Jennifer hamnar på en grymt bra 16e plats! Hon slår därmed kändisar som Kristen Stewart (plats 38), Mila Kunis (plats 56) och Robert Pattinson (plats 59). Bra jobbat Jennifer!

Klicka HÄR för att se hela listan och läsa mer om Jennifer.

0


Rolig kändisvideo från Jimmy Kimmel Show

Det här är en superrolig video som visats på Jimmy Kimmel's Talk Show. Det är kändisar som läser upp några (ganska elaka) tweets som random personer har skrivit om dom. Kristen Stewart, Zooey Deschanel och Justin Bieber är några av dom som är med.:D

1


Dagens bild

0


Sno Stilen - Nina Dobrev's Waterfall Braid

Nina såg fantastisk ut på TCS's röda matta! Den fina Waterfall-flätan i håret fulländade looken. Här är en video på svenska om hur ni gör den. Sök annars på "Waterfall Braid" på Youtube.com för att få fram ännu fler videos.

0


Behind The Scenes Sneak Peak - Hunger Games

Nu har det kommit ut ett till klipp som ska finnas med på The Hunger Games DVD'n när den kommer ut den 18 augusti. Det är med Jennifer som berättar om hur skrämmande det var att tacka ja till rollen som Katniss Everdeen.

Tyvärr går inte videon att bädda in, men klicka på bilden nedan så kommer ni direkt till den!

1


TVD-skådisarna twittrar

Som vanligt är TVD-skådisana bäst på att twittra! Här är lite av det senaste:


Några ur TVD-castet är just nu på Vampire Diaries Con i San Francisco. De som är där är Ian somerhalder, Paul Wesley, Nathaniel Buzolic, Michael Trevino, Zach Roerig, Daniel Gillies, Steven R. McQueen och Torrey Devitto. Ni som vill veta mer om det här kan klicka på länken HÄR! De har paneler och autografskrivning bland annat!:)Nina är i The Hamptons (jag är inte alls avundsjuk) och verkar göra en plåtning. I vilket fall som helst verkar hon ha det hur bra som helst!
Julie Plec är lycklig (och en aning förvånad) över att de nu är klara med manuset till avsnitt fyra av TVD säsong 4, dessutom INNAN de ens har börjat med inspelningarna av avsnitt tre. Det verkar vara ganska ovanligt i TVD-världen så Julie är glad!;)
0


Kristen Stewart's otrohetsskandal

Alla pratar fortfarande om Kristen's påstådda snedsteg med SWATH regissören. Även i Sverige har nyheten uppmärksammats en hel del, och skvallertidningarna gottar sig som vanligt åt andras problem. På Aftonbladet.se finns flera artiklar om den påstådda otroheten. Klicka på länken nedan om ni vill läsa aftonbladets artiklar om händelsen.

KLICK!


0


Fanmade Posters season 4 The Vampire Diaries


2


Jennifer Lawrence poster till 'Hose at the end of the Street'

En ny poster har kommit ut till Jennfers nya film. Jag tycker den är riktigt snygg! (men läskig;))

0


Dagens bild


haha, I wish;)
1


Nina Dobrev omslag, Fashion Magazine

Fashion Magazine hade för någon månad sen en photoshoot med Nina Dobrev. Nu har moslagsbilden kommit ut!

0


Dagens gifÄlskar hennes humor^^
0


Dagens bild

0


The CW grattar TVD-skådisarna!

Nu blir det många videos på rad, men det har kommit ut ganska många som jag kände att jag ville visa, hoppas det är ok?:)

Det här är en video som The CW satt ihop för att gratulera The Vampire Diaries till deras sex priser från Teen choice Awards!

0


Behind The Scenes TV Guide - TVD photoshoot

TV Guide har släppt ett klipp där de visar lite 'Behind the Scenes' från deras plåtningar de gjort under förra året. The Vampire Diaries är med och det börjar ungeför vid 2:30. Kolla in det!:)

0


Candice Accola ger en krypterad spoiler på TCA

Intervju med Candice från röda (rosa) mattan på Teen Choice Awards. Hon ger en spoiler som är lite svår att hänga med i. Förstår ni vad hon menar?:P

0


Dagens video - twittrad av Julie Plec

Julie twittrade den här videon tidigt imorse. Den visar alla dödsfall som inträffat i Mystic Falls. Grymt snygg video!

0


TVD s4 e02 "Memorial"

Tack vare Julie Plec så har vi nu fått reda på namnet till andra avsnittet av TVD säsing 4! Det kommer heta "Memorial", och manuset är skrivet av Jose Molina och Julie Plec som ni kan se nedan. Längtar efter att få veta litre vad avsnitten kommer att handla om!:)

0


Dagens fråga

Jag har inte velat ta upp det här i bloggen förut, för jag tycker att det är elakt skvaller och sjukt hur media hänger ut folk och gör allt för att vara först med en nyhet. Jag pratar såklart om ryktena om att Kristen Stewart har varit otrogen mot Robert Pattinson, med ingen mindre än regissören för Snow White and the Huntsman - Rupert Sanders

Det har kommit ut flera bilder som sägs vara på Kristen och Rupert där de kysser varandra. Dock är det bara skvallertidningar i USA som dessa bilder syns i, känns inte som världens säkraste källor direkt och de har tidigare haft flera photoshopskandaler. Enligt tidningen People ska Kristen även ha gjort ett uttalande och bett om ursäkt till Rob och alla hon sårat med detta. Hm, Kristen är väl känd för att aldrig göra såna uttalanden, och dessutom aldrig om hennes prrivatliv, så varför bryta tystnaden nu?Som ni säkert märker så tror jag inte på det här ryktet. Det känns bara väldigt olikt Kristen att visa sig ute offentligt med en annan kille (hon visar sig ju inte ens ute med Rob) och sedan ge ett uttalande om det.

Om det dock skulle visa sig att det är sant så verkar det ju som att Rob och Kristen redan kar rett ut allting då de sett kärare ut än någonsin på de senaste bilderna vi ftt se av dom (Comic Con, TCA mm.).

Vad tror och tänker ni om det här? Ligger det någon sanning i ryktena? Robsten forever eller inte mer?

Ni kan läsa mer om ryktena HÄR


0


Promovideo inför hösten på The CW.

Som jag har skrivit om tidigare så kommer The CW att uppdatera sitt namn lite till The CW TV NOW. Här är en promo inför hösten med mycket TVD (och såklart reklam för uppgraderingen).

0


Intervju med Candice Accola

En rolig intervju med Candice Accola (Caroline i TVD). Hon är så söt!^^
 
0


Jennifer Lawrence som 'Tiffany'

Första bilden på Jennifer Lawrence i hennes roll som Tiffany i filmen "Silver Linings Playbook" har släppts:


Källa
0


Nina Dobrev plåtning med Fashion Magazine

Etalk har släppt ett behind the scenes video från Nina Dobrev's photoshoot för Fashion Magazine. Nina kommer pryda omslaget av tidningens septembernummer. Det ska bli så kul att få se resultatet, stylingen ser ju grym ut!

0


Dagens bild


Signering på Comic Con 2012.
0


Ian sover på inspelningen av TVD

Enligt Michael är det så här vampyrer sover på inspelningsplatsen. Trött Ian?:)

0


TV Guide avslöjar titeln till episod 1 säsong 4 av TVD

Tack vare TV Guide kan vi nu avslöja vad titeln till första episoden i säsong 4 av The Vampire Diaries kommer att heta! Titelnamnet är: "Growing Pains"

Så här har TV Guide skrivit om det:


The Vampire Diaries Elena Gilbert is about to go through some major changes, so it only makes sense that Season 4 premiere will be titled “Growing Pains,” TVGuide.com has learned.

When the CW series picks up, Elena will begin to transition into a vampire, during which she will no doubt endure both physical and emotional changes. And even though she chose Stefan over Damon, once memories from previous compulsion flood back, she’ll have even more to be confused about.

“Growing Pains” may also refer to the fact that our Mystic Falls gang is heading into their senior year. Although they’ve seen more death, devastation and destruction that most in their 18 years, they’re still plenty of “normal” high school struggles to go through as they reach a big milestone in their lives.

0


TV Guide Spoiler - The Vampire Diaries

TV Guide har en ny spoiler om Elena's "compulsion".

Nu när Elena blir vampyr, hur snart kommer hon minnas sakerna som hon blev "compelled" att glömma?

Svar: Vi alla älskar en bra flasback och turligt nog för er Delena-fans så kommer Elena att minnas ett viktigt ögonblick från säsong 2: när Damon berättade för henne att han älskar henne. Men till skillnad från tidigare flasbacks vi har sett så kommer inte Elena att förstå på en gång att hon ser ett minne från det förflutna, utan förväntar sig istället att det är ett ögonblick i nutid.

Now that Elena will transition, how soon before memories she was compelled to forget come back on The Vampire Diaries? — Maxine

NATALIE:
 We all love a good flashback and fortunately for Delena fans, in the premiere episode Elena will remember a very important moment from Season 2: when Damon told her he loved her. But unlike past flashbacks we’ve seen, Elena doesn’t realize right away that she’s watching a memory from the past rather than experiencing a moment in the present.
0


Nya outtakes The Vampire Diaries, TV Guide 2011

Nu har nya outtakes från TV Guide släppts på skådisarna från The vampire Diaries. Bilderna togs på förra årets Comic Con, augusti 2011.


Källa
0


The CW får nytt utseendeThe CW får en ny look. I början av augusti kommer CW tillägga en ny "tagline" som heter "TV NOW". Så här kommer det att se ut.
0


MTV intervju med nina Dobrev, Ian Somerhalder och Paul Wesley

Nina, Ian och Paul pratar om Elena's förvandling till vampyr och hur hon kommer att minnas all "compulsion" hon utsatts för.

Intervjun är för MTV och spelades in på Comic Con. Detta är bara en liten del av intervjun som MTV har valt att släppa. källa
 

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

0


Nya outtakes på Kristen stewart

0


Nina pussar sin nya kärlek

Det har kommet en liten (asmegasupersöt) zebra till inspelningen av TVD. Kanske en måltid för nyblivna vampyren Elena?

0


TVD SPOILER - Vem kommer Caroline välja?

Ännu en spoiler för TVD's nästa säsong har kommit ut, den här gången från Michael Trevino som har pratat med Zap2it, Läs nedan för att se vad han har att säga om Carolies val i höst."Det är ett avgjort läskigt koncept när man ser på det från Caroline's synvinkel i och med att hon kommer interagera med en kille som hon tror är hennes pojkvän - men som egentligen är en mordisk skurk."

"Man skulle kunna tro att nu när Klaus är i Tylers kropp så kommer han att dra full nytta av det, både på bra och dåliga sätt i att hantera Caroline", säger Trevino. "Det är riktigt äckligt!"

Vi kan förvänta oss att Klaus kommer att spela efter sin egen agenda - det vill säga att medan han är i Tyler's kropp kommer han att göra sitt bästa för att skapa en klyfta mellan Caroline och Tyler.

"Klaroline" fans, den där gnistan ni har sett mellan Klaus och Carolien är verklig, och den här säsongen kommer hon äntligen att bemöta sina känslor för Klaus och välja mellan hybriderna.

"Vi kan bara gå så långt utan att Caroline väljer en av dom, eftersom att det finns något i Klaus som hon älskar så måste hon ta sitt beslut. Hon bestämmer det [själv]. Det måste komma till en punkt då hon måste välja den ena eller den andra", säger han retsamt.


Källa

Vem tror ni hon väljer? Vem hoppas ni på? Berätta gärna i kommentarerna!:)
1


Dagens video

Humorvideos från The Vampire Diaries. Många roliga hopklipp!;)

0


Porträttbilder Nina Dobrev, Teen Choice Awards

på TCA togs det porträttbilder på kändisarna innan de gick in på galan. Här är Nina's foton!Så himla vacker!♥
0


Paul Wasley's ballonger


Paul Wesley blev överraskad med ballonger i sitt omklädningsrum igår då han fyllde 30 år. Grattis Paul!:)
0


Joseph twittrar om Teen Choice Awards

Tyvärr vann ju inte Joseph Morgan Choice Villain igår på TCA, men han verkar ta det hela med ro och bjuder på ett skämt;) Han är dock väldigt tacksam för alla röster han fått!0


Dagens bild


Nina och Ian på Teen Choice igår. Så söta ihop♥
0


SPOILERS för The Vampire Diaries säsong 4

Riktigt spännande spoilers har kommit ut till TVD säsong 4. Läs nedan om du vill veta vad vi har att vänta oss!
Tidigt i säsongen, kommer den nyblivna vampyren Elena att ha det som Julie Plec kallar för hennes "förstaheta vampyrsex" med antingen Damon, Stefan, Klaus, Matt eller Elijah. Någon ledtråd om vem den lyckliga killen är?"Elena räddade Matts liv, så han kommer att betala tillbaka det på ett mycket egendomligt sätt." Dobrevs reaktion:"Det är som att hon går igenom puberteten igen och vampyrsexet kommer att kännas som hennes första gång."


Stefan kommer att köra en ny motorcykel för att visa upp sin "bad" sida. "Jag åker motorcykel i mitt riktiga liv, så jag är glad över att få bränna lite gummi.", säger Wesley, som har kämpat för detta. "Jag åker en Triumph men jag hoppas att Stefan får något mer vintageaktigt."


Damon kommer att hitta en ny suparkompis, nämliga Tyler. "Jag tror att Tyler vill ta efter i baren där Alarikslutade", säger Trevino. Somerhalder tillägger: "Fiender blir allierade."


Det fjärde avsnittet blickar tillbaka 900 år för att sprida ytterligare ljus över Rebekah, som letar efter ett nytt ställeatt bo på. "Salvatorehuset är enormt.", föreslår Somerhalder. "Damons säng också!"


Räkna med en stor och spontan explosion av glädje och massa kyssar första gången Caroline får se Tyler, som hon trodde dog. "Tröjor flyger av i första avsnittet." retar Trevino.


Jeremy kommer eventuellt att hitta kärleken med den nya karaktären April, dotter till en pastor, som återvänder från internatskolan av tragiska omständigheter och återfår kontakten med sin barndomsvän. "Det ska bli intressant att se vart de leder." säger McQueen. "Men han och Bonnie har fortfarande lite ouppklarade affärer."

Källa 
Den svenska översättningen har jag tagit från vampirediariesblog.webblogg.se


0


Choice Liplock, TCA 2012

Choice Movie Liplock

Zac Efron and Taylor Schilling, The Lucky One
Jennifer Lawrence and Josh Hutcherson, The Hunger Games - WINNER!
Kristen Stewart and Robert Pattinson, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1
Emma Stone and Ryan Gosling, Crazy, Stupid, Love
Channing Tatum and Rachel McAdams, The Vow
0


Se hela Teen Choice Awards!

Missade du (precis som jag) galan inatt? Här kan du titta på hela Teen Choice Awards!

Fungerar inte videon? Klicka HÄR.
0


Candice Accola & Kat Graham Clevver TV intervju, TCA 2012

Candice pratar om vad vi kan förvänta oss av TVD säsong 4. Hon tycker att hennes karaktär 'Caroline' får mycket kärlek!


Kat Graham pratar om vänskapen med kollegorna, och hur mörk kommer Bonnie bli i säsong 4?
0


Clevver TV listar sina 5 favoritoutfits från TCA

Nina dobrev är med på Clevver TV's top 5 "best dressed"-lista!

0


Candice Accola's outfit på Teen Choice Awards

Candice Accola var smashing(!!!) i sin gula dröm från 3.1 Phillip Lim. Så kul att hon vann i sin kategori också!

0


Kristen's outfit på Teen Choice Awards

Kristen var dösnygg i läderbyxor matchat med en blazer från Cavalli och pumps från Louboutin.

0


Clevver TV gör en recap på nattens TCA-gala!

Här berättar de lite om vad som hände på galan: Här presenterar de kvällens vinnare:
0


Josh Hutcherson tar emot priser åt Hunger Games

Det verkade bara vara Josh av The Hunger Games-gänget som närvarade på galan. Här tar han emot sitt pris i kategorin Bästa manliga skådespelare sci-fi/fantasy.

0


Kristen, Robert och Taylor på Teen Choice Awards

0


Nina på röda mattan, TCANina bar en supersnygg smaragdgrön klänning från J Mendel och skor från Jimmy Choo. Detta matchade hon snyggt med en klocka från Kotur och smycken från Coomi.
0


TVD tackar fansen för sina vinster!
Jag snodde tweetsen härifrån
0


Bilder på TVD skådisarna från Teen Choice Awards

0


Dagens bild

'The Hunger Games' took home several awards at the 2012 Teen Choice Awards
Josh tar emot THG's priser på Teen Choice Awards!
0


Dagens bildThe Vampire Diaries på Teen choice Awards 2012!
0


Dagens bild


Taylor, Kristen och Robert på nattens TCA!

0


Nöjda med röstningen?

Så kul att det gick så bra för alla våra favoriter! Är ni nöjda med resultated av röstningen?:D

Nu sticker jag till jobbet. Mer info och massa bilder kommer upp när jag är hemma igen!:)♥
0


Breaking Dawn part 1 vinner priser på Teen Choice Awards!

Det gick även bra för Breaking Dawn part 1  på TCA. De fick totalt 4 priser: 

Ultimate Choice Award - The Twilight Saga
Choice Movie Romance - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Choice Movie Actress Romance- Kristen Stewart Breaking Dawn – Part I
Choice Movie Actress of the Summer - Kristen Stewart -Snow White and the Huntsman

Inte alls lika många priser som de brukar få, men det är bara roligt när andra skådisar får synas lite och belönas för det dom gör. Nu har The Twilight Saga totalt vunnit 41 Teen Choice Awards!! helt galet ju, och dom förtjänar varenda en!

Här tar dom emot sina priser!
0


Hunger Games vinner på Teen Choice Awards!

Det gick väldigt bra för The Hunger Games också! Jennifer Lawrence vann i kategorin Bästa kvinnliga skådespelerska film sci-fi/fantasy, Josh Hutcherson vann bästa manliga skådespelare film sci-fi/fantasy, The Hunger Games vann både bästa film sci-fi/fantasy och bästa bok. Bästa skurken vann Alexander Ludwig, och Liam Hemsworth vann i kategorin scene stealer movie. Josh och Jennifer vann även kategorin best liplock!


Totalt fick dom med sig 8 surfbrädor hem!:D

Josh tar emot sitt pris:
0


Nina Dobrev presenterar pris på TCA

Nina både vann och fick presentera ett pris på galan inatt. här är en video från det:

0


The Vampire Diaries vinner priser på Teen Choice Awards!

The vampire Diaries var storvinnaren under nattens Teen Choice Awards! De vann i alla kategorier de var nominerade i, totalt 5 stycken! Nina vann bästa skådespelerska sci-fi/fantasy, Ian vann bästa manliga skådespelare sci-fi/fantasy, Candice och Michael vann Favorite TV Scene Stealers & The Vampire Diaries vann Best Sci-fi/Fantasy 

Här nedan är en video där de tar emot priset för bästa sci-fi/fantasy-serie:


0


Info om Teen Choice Awards 2012

Nu har jag fyllt på med lite nya länkar till TCA som börjar sändas om ett par timmar (röda mattan). Ni hittar alla länkar och info om tider i det HÄR inlägget. Hoppas att någon av dom fungerar bra!

Imorgon kommer jag lägga upp bilder och videoklipp från galan (kommer inte se den själv ikväll så det blir ingen mer uppdatering om det förrän imorgon). Dock så jobbar jag ett tag imorgon, men jag ska försöka få upp så mycket som möjligt innan jag börjar, och så lägger jag ut resten när jag kommit hem.:)

Det ska bli kul att se vilka som får gå hem med en surfingbräda i år!

0


Dagens video

En av dom bästa fanvideosarna jag sett till TVD. Den handlar om Elena's övergång till livet som vampyr. Väldigt bra gjord och rolig för oss Delena-fans också;)

0


Kristen Stewart i Los Angeles, 19 juli

0


Nina, Ian och Candice på Teen Choice

Nina och Ian får sällskap av Candice på Teen Choice Awards ikväll. Förhoppningsvis dyker fler upp ur TVD-castet!:)

0


Teen Choice Awards 2012

Idag är det äntligen dags för Teen Choice Awards! Jag kommer försöka lägga upp länkar i det här inlägget så att ni som vill kan se livesändningen.

Tiderna för galan:
Röda mattan börjar ca 00.30-01.00
Galan börjar klockan 02.00

Live-Länkar:


Röda mattan
länk 1 länk 2 länk 3

Galan
länk 1 länk 2 länk 3 länk 4 länk 5 länk 6 länk 7

Jag kan inte garantera att länkarna kommer fungera.
Inlägget kommer att uppdateras med fler länkar under dagen.Vilka har ni röstat på?:)
0


Dagens gif


Damon Salvatore (med Elena's nalle;))
0


Ingen mer bloggning idag

Hej!

Jag tänkte bara säga att det inte blir någon mer bloggning idag. Jag har jobbat tills nu och snart ska jag åka iväg på grillkväll så bloggen får vila lite idag. Imorgon är jag tillbaks som vanligt!:)

Hoppas ni får en fin dag♥

Vampire Love
0


Dagens video

Här är hela trailern till The Vampire Diaries säsong 4 (den som släpptes på Comic Con). Några nya scener från säsong 4 hittar ni i slutet av klippet!:)

0


Dagens bild


Katniss♥
0


Ny TVD spoiler om nya karaktären Connor och ElenaTricia: Snälla, jag ber er, ge mig ett Vampire Diaries scoop som inte handlar om kärlekstriangeln.

Vad sägs om att vi ger dig ett scoop om en person ur den nämnda kärlekstriangeln? Som om att hennes "förändring" (Elena's förvandlig till vampyr) inte vore nog att hantera så har vi fått veta att Connor, den nya vampyrjägaren (spelad av Todd Williams) som kommer till Mystic Falls kommer att ställa in siktet på Elena. Kan inte en tjej få "förändras" i fred?!Tricia: Please, I beg of you, Vampire Diaries scoop that isn’t about the love triangle.

How about scoop that is about one person in said love triangle? As if her transition won’t be giving her enough to deal with, we’ve learned that Connor, the new vampire hunter (played by Todd Williams) coming to MysticFalls, will set his sights on Elena. Can’t a girl transition in peace?!
0


IVD-intervju med Just Jared på Comic Con 2012

HÄR är en intervju som TVD-skådisarna gjorde med Just jared på Comic Con förra helgen. Bra intervju där de ställer lite nya frågor!:)

0


IVD-intervju med Just Jared på Comic Con 2012

HÄR är en intervju som TVD-skådisarna gjorde med Just jared på Comic Con förra helgen. Bra intervju där de ställer lite nya frågor!:)

0


Porträtt Nina Dobrev

Just Jared gjorde intervjuer på röda mattan under årets Comic Con. De tog även exklusiva porträtt på kändisarna i deras photobooth. Här är bilderna på Nina!:)

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
 
0


Claire Holt's nya frisyr

Claire Holt (Rebeckah TVD) twittrade igår en bild på sin nya korta sommarfrisyr! Jag tycker det blev supersnyggt, och Julie Plec verkar hålla med!

0


Dagens bild


fina Nina♥
0


Promobild för TVD säsong 4

Vet inte om den är äkta eller en fanbild, men riktigt snygg är den!

Edit: Det här ska vara en promobild för TVD säsong 2. Den användes aldrig som pr-bild, och har släppts alldeles nyligen. Vi verkar få vänta liiite längre efter promobilder till säsong 4;) Men dom är ju på G som jag har skrivit tidigare!:)

0


Nytt klipp och ny trailer till 'House at the end of the Street'

Ett nytt filmklipp från Jennifer's senaste film "House at the End of the Street" släpptes under Comic Con förra helgen. Här är det:Här är den nya trailern som släppts i Storbritannien:


Personligen så kommer jag aldrig våga se den här filmen, den verkar ju sjukt läskig!;) Ska ni se den när den kommer ut?

0


Kristen och Taylor!


Så fina bilder♥
0


Rösta i Teen Choice Awards

Ni glömmer väl inte att fortsätta rösta i Teen Choice Awards?! På söndag kväll, den 22 juli sänds galan, så ni har fortfarande lite tid på er att rösta fram era favoriter!

The Hunger games och Breaking Dawn part 2 är med i filmkategorin. The Vampire Diaries är nominerad i seriekategorin (showen "leder" då de fått hela 6 nomineringar).

Nina Dobrev, Kristen Stewart och Jennifer Lawrence är alla tre nominerade som bästa kvinnliga skådespelare i sina kategorier. In och rösta!:)

Teen Choice Awards 2012 Nominees
0


Officiell trailer till 'Perks of Being a Wallflower'

Här är den officiella trailern till 'Perks of Being a Wallflower'. Nina Dobrev har en roll i filmen och spelar bland annat mot begåvade Emma WatsonTycker ni att den verkar bra?:)


1


Nina Dobrev och Ian avslöjar lite spoilers för TVD säsong 4

E!Online pratade nyligen med Nina Dobrev och Ian Somerhalder om vad vi kan förvänta oss av deras karaktärer under säsong fyra av the Vampire Diaries. De gav oss lite spoilers:Sorry, Delena fans, but don’t expect Damon to keep making moon eyes at Elena. Can you blame the guy? She did choose his brother in the finale.


“She chose Stefan (Paul Wesley), so I’m sure there’s some hot vamp sex there,” Ian jokes. “When she gets tired of Stefan, who knows? Maybe she’ll come to Damon?” (We bet that statement just launched a thousand Tumblr posts.)


“[Damon]‘s not going to be pining. This is the season of no pine…Seasons two and three, he did everything they wanted him to do. He tried to be the person they wanted him to be. Guess what? None of it worked,” Ian says.


“He’s basically saying now, ‘This is who I am. Like it or not, for lack of better words—there’s no studio executives around, right?—go f–k yourself. Seriously, if you don’t like who I am, you have no business being in my face so get out of it.’ This year he has this sense of self-worth and saying, ‘You know what? I’ve been around a long time and you guys are a bunch of morons. This is me.’”


As for Elena, who never wanted to be a vampire? Well, she’ll pretty much be the same old Elena, as Nina tells us, “I still play Elena as Elena. The only difference is that she has different dietary decisions. It’s like being gluten-free or on blood, but she’s still Elena. She’s just going to have a different approach to things.”


After Elena learns what she’s become, “She’s going to be grieving her life…She’s going to be devastated; all she wanted was a normal life,” Nina explains. “They were on their way to leave town and to leave that life behind. She had no idea vampire blood was in her system.”

0


Tweet från Candice Accola och Ian Somerhalder


Kat, Michael, Candice och Steven's stolar under inspelningarna av TVD.
Julie och Kevin tröttnade på Ian's twittrande s de lämnade honom på en bensinmack på vägen hem från Comic Con^^
0


Dagens bild0


Dagens gif


Klaus♥
0


Nytt TVD scoop från TV GuideTV Guide got the scoop from The Vampir Diaries EP Julie Plecabout whether Elena will still be with Stefan in season 4.

Even though Elena chose Stefan in The Vampire Diaries finale, does Damon stand a chance next season? —Jenna 
NATALIE: 
Lest we forget, Damon compelled Elena to forget key moments, including the fact that he was the first Salvatore brother she met. Unfortunately, this revelation won’t suddenly make her change her mind,executive producer Julie Plec says, noting that Damon will be on the outs with both Elena and Stefan in the premiere. “He’s actually feeling alone and how he starts to fill that void will be part of his journey as we go forward this season,” Plec says. “He needs a new drinking buddy.”

Källa
0


Claire twittrar bild på TVD tjejerna

Tjejerna från TVD bevisar att "Blondes have more fun" ;)

0


On the Road i TV4 play

 
0


Intervju med Kristen Stewart, Taylor Lautner och Robert Pattinson

Intervju med Taylor, Kristen och Robert för Etalk Kanada

0


Dagens bild(er)

*
Nina och Ian, tagna på årets Comic Con. fina♥
0


Intervju med Nina Dobrev, Comic Con 2012

Intervju med Nina från röda mattan på Comic Con. Hon pratar om hur hon ska skilja på karaktärerna Katherine och Elena nu när båda är vampyrer.


0


Glimma som guld - Sno Stilen av Nina Dobrev

Den underbara guldiga klänningen som Nina Dobrev bar under FX and Fox Home Entertainment Comic-Con party kommer från Farah Khan's vårkollektion 2012. Klänningen matchades (skit)snyggt med blåa "Carla" peeptoe pumps från Brian Atwood. Nedan har jag valt ut mina favoriter. Sno stilen!


De här tre gulddrömmarna kommer från asos.com. Dom har hur mycket snygga guldiga klänningar som helst där, så skynda er in och kolla! Priser: klänning 1 - 776 kr, klänning 2 - 597 kr, klänning 3 - 656 krDessa två skönheter kommer från nelly.com. Den högra är lite mer bronsig än guld. Alla "metallfärger" så som guld, silver och brons är superpopulära både nu under sensommaren och i höst då dom dominerar ganska rejält. Värt att investera i alltså! Priser: klänning 1 - 499 kr, klänning 2 - 499 kr.Matcha guldet med ett par blå skor! Pris: 1 H&M - 99 kr, 2 Annabel - 399 kr, 3 Lipsi - 379 kr, 4 Carla - 399 kr, 5 Cit - 349

Jag letade fram skor i olika stilar, så detär bara att välja era favoriter!  Vilka skor skulle ni matcha med vilken klänning? :)
1


The Vampire Diaries Cast photoshoot TV Guide Magazine’s Comic-Con

0


Dagens bild


Vackra Jennifer i en underbar grön klänning!♥
0


The Vampire Diaries på Comic Con 2012!

TVovermind.com har nu skäppt en massa fina bilder på The Vampire Diaries-skådisarna från Comic Con's panel och autografsignering!


Härliga bilder!♥
0


Nya stills från "On the Road"

Nu har två nya bilder från Kristen's senaste film On The Road kommit ut. Ni kan läsa mer om filmen HÄR! Jag tycker den verkar jättebra och ska absolut se den när den kommer till Sverige! Är det någon av er som har planer på att se den?:)


0


Comic Con 2012: Fanbilder Robert och Kristen

Fanbilder på Robert och Kristen tagna under panelen på Comic Con.


Källa
0


Comic Con 2012: Kristen, Rob och Mackenzie lämnar panelen.

Här är några bilder på när Kristen, Robert och söta Mackenzie lämnar Comic Con, San Diego.


källa
0


Ian twittrar en gammal bild

Ian har twittrat en gammal bild på sig själ och en kompis. Bilden är tagen för 11(!) år sen! Själv tycker jag bara att Ian blir snyggare med åren! Vad tycker ni?:)

0


Dagens bild


Vackra Nina från helgens Comic Con♥
0


Comic con 2012: Hela Panelen + en sneak peak på TVD säsong 4

 


Först är det en trailer för vad som komma skall i säsong 4. Mest klipp från tredje säsongen, men nägra nya i slutet!:D Sen kommer resten av panelen!
0


Comic Con 2012: Steven R. McQueen med True Blood skådisar

Steven R. McQueen tillsammans med True Blood hunkarna Alexander Skarsgård och Stephen Moyer.Det måste vara så kul för alla skådisar att få träffa varandra under såna häe event! Många jobbar ju nära inom samma branch men har aldrik träffats. Bäst att passa på alltså!;)
0


Comic Con 2012: TVD intervju med Extra, 14 juli

Här är en till intervju med Extra från igår. Riktigt rolig, de berättar bland annat om vilka superkrafter de vill ha!:)


0


SPOILERS för The Vampire Diaries säsong 4

LÄS INTE OM DU INTE VILL VET NÅGOT OM TVD SÄSONG 4!!

The Rest of the Season.
  Plec hinted that there’s a lot of twists and turns planned for season 4 of The Vampire Diaries, particularly towards the end of the season.  “There’s a lot of intense moves this year.  We’re not really afraid to take chances and risks on Elena’s journey and for everyone, especially as they’re figuring out who they are and who they’re meant to be as they approach graduation and making decisions about what their life is going to be moving forward.”  As for the rest of the series, at its core The Vampire Diaries will always be a love triangle.  “The show is a love triangle that is made to run for a very long time.  We’ve got to keep it alive, honest and fluid.  I don’t think, necessarily, people who want it to happen understand that it’s a long marathon.”

Klicka HÄR för att läsa många fler spoilers av TVD säsong 4! (inget "superstort" avslöjas såklart, men mycket smått och gott):)

The Vampire Diaries - Comic-ConThe Vampire Diaries - Comic-Con
1


Jennifer Lawrence med sina vänner i Sydafrika

Jennifer Lawrence tillsammans med sina vänner i fredags, 13 juli. Just nu befinner de sig i Cape Town, Sydafrika.

01.jpg

källa
0


Comic Con 2012: People Photoshoot med Nina och Steven R. McQueen

Igår på Comic Con plåtades Nina Dobrev och Steven R. McQueen för tidningen People:

0


Comic Con 2012: EW Photoshoot med The Vampire Diaries

Igår hade Entertainment Weekly en photoshoot med gänget från TVD. Nu har de släppt en bild:

0


Nina Dobrev outfit på Comic Con panelen

Outfiten som Nina bar under TVD-panelen: Jumpsuit från Katherine Kidd och klackar från Dolce&Gabbana.

0


Comic Con 2012: Nina på Entertainment Weekly's fest

Efter panelen gick Nina tillsammans med de andra TVD-skådisarna på Entertainment Weekley's årliga Comic Con tillställning.

020.jpg

Ninas dödsläckra klänning kommer från Jenny Packham, clutchen och de snygga skorna från Jimmy Choo.

Källa
0


Comic Con 2012: Röda mattan Nina Dobrev

Innan panelen igår gick Nina Dobrev på röda mattan inför pressen och gjorde intervjuer och fotades. Förhoppningsvis kommer flera av intervjuerna ut snart (och hela panelen i bättre kvalité).

0


Comic Con 2012: Intervju med Nina Dobrev igår 14 juli

Nina prata bl.a om vad ELEna gillar hos Stefan och Damon.


0


Comic Con 2012: Intervju med TVD

 
0


Comic Con 2012: TVD intervju med Entertainment Weekly

Här är en intervju som TVD gjorde med Entertainment Weekly igår!


0


TVD tweets från Comic Con


Fina TVD-familjen♥Nina träffade "Gollum" och hängde med en cool snubbe;)


0


Cimic Con 2012: Panel The Vampire Diaries

0


Comic Con update.

Hej på er! Var det någon som kollade igår?! Min länk funkade inte va?;p

Jag har än så länge bara hittat klipp från panelen som är i väldigt dålig kvalité. Man hör i princip inte vad någon säger, och man ser knappt skådisarna. därför väntar jag med att lägga upp klipp tills det dyker upp något bättre!:)
0


Comic Con 2012: Spolers TVD från panelen

Tv Overmind har postat dom här Säsong 4 spolers från nattens panel:

 

 

Co-creator and executive producer Kevin Williamson moderated the panel with over 150 pages of questions he received on Twitter.


Here are some highlights from the sexy and often hilarious panel:


Talking about the fourth season, Plec says, “One of the greatest things that we discovered while putting stories together is that everything feels fresh. There’s this wonderful core of character. ” We can expect “a lot of deep emotional and twisted stuff” as they enter their senior year of high school.


Now that Elena is a vampire things are going to be a bit different for Dobrev. She says, “It’s going to be tricky and I’m going to be discovering it as I go along. She is going to be defined by her experiences.”


Paul enjoyed playing ‘bad’ Stefan. “When I got to play the ripper season 3, it was a relief in some way. He was so good to a flaw…” that he really felt that his personality couldn’t be real.


Plec says that Matt Davis does contractually have permission from his new show, Cult, to come back to The Vampire Diaries for some episodes and that obviously the whole cast would love to have him back.


Steven R. McQueen was hilarious throughout the panel cracking jokes in response to most questions. He told the crowd his favorite episode from last year was episode 10 because he got to use a crossbow and chop someone’s head off.


Dobrev loved the underwater scenes she shot for the finale saying “you feel like you’re in a big action movie” and remarked that she “felt like a badass doing it.”


Julie’s favorite scene to watch from last season was the candelight vigil for Alaric because “I loved it as a character goodbye but also loved what each of these guys brought into it.”


When asked to tell us one thing about each panelist that we don’t know about, Julie Plec gave the following descriptions: Steven is “a goofball with a heart of gold.” Zach has grown up into a “true man and a true, true soul and hunts turkeys” Paul is “the funniest person I’ve ever met.” Nina is “going to rule the universe.” Ian has done more things than any person ever joking that “I think at one point he sat down with Jesus Christ.” Michael is one of the most loyal people I’ve ever met.


As Elena and Katherine, Dobrev says she “feel like I’ve made out with everyone in the cast.” If she could choose someone she hasn’t yet kissed, she thinks that Katherine should make out with Elijah. Roering joked that he and Sherrif Forbes should get together.


It was hard for the cast member to figure out what the worst part of their job is but Michael Trevino went so far to say the best and worst part of it is the “cookies.” While they’re delicious, needing to take your shirt off all the time requires you to resist and how much does that suck?


The 4th season of The Vampire Diaries returns on October 11th on the CW at 8pm.

0


Cimic Con 2012: The Vampire Diaries Cast

0


Nina och Ian på LAX, 13 juli

Ian och Nina på LAX flygplats, Los Angeles i fredags, 13 juli.

0


Comic Con 2012: Torrey, Paul och MichaelTorrey Devitto, Paul Wesley och Michael Trevino på Comic Con!
0


Dagens bildVackra Nina, Comic Con 2012
0


Livestream till dagens Comic Con

Här är en livestream till dagens Comic Con! Den började för ca 20 minuter sen. Den ska hålla på i sju timmar framåt om jag har fattat rätt, men jag vet inte om The Vampire Diaries kommer att visas på den! Ni får hålla koll under kvällen (det ska jag också göra). Lägger upp en annan länk om jag hittar annars!:)

UPDATE: Jag hittar ingen annan livestream så jag hoppas att den här kommer funka hela kvällen för er som vill kolla! Nu ska jag iväg och kommer inte ha tillgång till internet. Om länken inte skulle funka senare ikväll kan ni kolla HÄR om ni hittar någon annan (bara att söka bland klippen). TVD's panel börjar kl. 00.30. Hoppas ni får en fin kväll!:)


Free desktop streaming application by Ustream
1


Ny poster/wallpaper till Breaking Dawn part 2


Klicka på bilden för att få den i full storlek. Den är ju supersnygg!^^
0


Comic Con 2012: Intervju med Kristen, Robert och Taylor, MTV

 

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

0


Comic Con 2012: TVD Cast fler bilder från 13 juli


Stiliga Paul Wesley på röda mattan!Paul med frun Torrey Devitto. Dom är så fina ihop!! Och väldigt lika?! eller är det bara jag som tycker det?^^Nina och Ian med Kevin Williamson (manusskrivare TVD).Vackra Nina tillsammans med vad som ser ut att vara Billy Burke (Bella's pappa Charlie i Twilight) men jag är inte helt hundra.Nina med söta Deborah Ann Woll (Jessica Hamby i True Blood). Det verkar ha varit en hel del "vampyrfolk" på festen. Undrar vad de pratade om;)
0


Comic Con 2012: Nina, Ian och Paul på 'the Hard Rock Café Party'

Igår, 13 juli, var Nina, Paul och Ian på 'the Hard Rock Café Party'. De verkar ha haft jättekul tillsammans och med sina fans!källa
1


Info om dagens Comic Con

Idag är det Vampire Diaries tur att ha panel på årets Comic Con. Skådisarna som är där är Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Michael Trevino, Zack Roerig, Steven R. McQueen, Julie Plec och Kevin Williamson. De kommer svara på frågor om TVD, skriva autografer och förhoppningsvis ge oss lite spoilers inför säsong 4  av TVD!;)

Panelen börjar klockan 00.30 - 01.15 svensk tid. Jag ska försöka hitta en livestream och lägga upp den här, så kan ni som vill kolla live inatt! Om ni (som jag) kommer att missa det så behöver ni inte orora er. Jag kommer lägga upp klipp och bilder från panelen och roliga intervjuer under söndagen.


0


Comic con 2012: Nina Dobrev anländer till sitt hotell

Nina anlände igår, 13 juli, till sitt hotell i San Diego

0


Comic Con 2012: Nina, Ian och Paul på event.

Redan igår, 13 juli, var Nina Dobrev, Ian Somerhalder och Paul Wesley på några event på Comic Con. Nu finns det några bilder ute med Nina och Ian tillsammans med Seth McFarlane, skaparen av Family Guy.

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Jäklar vilken läcker klänning hon hade på sig!! Snyggt med blåa skor till också, vill ha!

källa
0


Comic Con 2012: Poster för Hunger Games DVD/Blu-Ray Release

Här är en ny poster på Katniss som släpps i samband med The Hunger Games DVD/Blu-Ray release. Postern visades för första gången igår på Comic Con i San Diego.

0


Comic Con: Kristen Stewart intervju med Fandango och Popsugar

En väldigt bra intervju med Kristen där hon bl.a berättar om hur hon skulle reagera om Breaking dawn part 2 fick en uppföljare!
Ännu en superbra intervju med Kristen! Hon berättar vilken som är hennes favoritscen i Breaking Dawn part 2, och pratar om slutet på filme och helt Twilight sagan (dock inga spoilers);)


0


Dagens bild


Robert och Kristen i torsdags på Comic Con i San Diego♥
0


LIVESTREAM TILL COMIC CON!!

Hej hörrni!
Här är en livestream om ni vill se Comic Con live ikväll! Dom kör lite intervjuer och liknande:) Bara att trycka på play!♥Live stream by Ustream
1


TVD åker till Comic Con!0


Roliga tweets från TVD-skådisarClaire fick problem i säkerhetskontrollen på flygplatsen när hon hade fakeblod kvar på sig. haha! Joseph's dusch igår kväll såg ut som en scen tagen ur American Psyco på grund av allt fakeblod. Nu blir man ju jäkligt nyfiken på vad dom har spelat in!!!:D


Nathaniel (Kol i TVD) slänger ut en fråga i cybervälden;)
0


Comic Con: Kristen Stewart's outfit, 12 juli

Jag ÄLSKADE verkligen Kristens outfit hon bar på Comic Con igår. Den var enkel och avslappnad men ändå skitsnygg och passade bra för tillfället! Den snygga gula kjolen kommer från BCBGMAXAZRIA, T-shirt från Fluxus och coola lädersneakers från Barbara BuiVad tycker ni om Kristens klädval? Hiss eller diss?:)Källa
0


Kristen Stewart i Los Angeles, 11 juli

I onsdags, 11 juli syndes Kristen ute med sin mamma i Los Angeles. Tycker hon har så cool vardagsstil!


Källa
0


TVD Tweets!

TVD stjärnorna är flitiga twittrare. Här är det senaste!


Julie verkar väldigt nöjd med inspelningarna so far. Härligt!Paul undrar vilka som ska till Comic Con i helgen."The Originals" verkar dela på en flaska TVD-vin(?) haha;)


0


Comic Con 2012: Promo Poster TVD säsong 4

Den här bilden släpptes igår på årets Comic Con och är en ny promobild för TVD säsong 4. Vid första anblick ser den ju väldigt bekant ut, men om man kikar lite närmre så ser man ju att Klaus som brukade stå och lura i bakgrunden, nu är utbytt mot Taylor och Matt. Kan det vara en ledtråd till nästa säsong? Kommer Taylor och Matt ha stora roller i säsong 4? Frågorna är många, och kanske dyker några av svaren upp under helgen nu när Comic Con är i full gång!Källa
0


Comic Con 2012: Hela Presskonferensen med Breking Dawn teamet

Här är hela presskonferensen med Breaking Dawn-teamet från Comic Con igår, 12 juli.


Källa
0


Comic Con 2012: Kristen Stewart intervju med E!

Kristen pratar om hur upplevelserna på Cimic Con skiljer sig åt varje år. 


E! - Kristen Stewart Talks Final Film at the... by veronicaspuffy
0


Dagens bild


Comic Con 2012
0


Comic Con 2012: Behind the Scenes - The Hunger Games

Det har kommit ut ett Bihind the Scenes klipp från Hunger Games. Klippet har visats under en panel på Comic Con, och det visar hur dom spelade in när Katniss springer genom elden i skogen. Klicka på bilden för att komma till videon!

0


Comic Con 2012: Intervju med Kristen Stewart

Kristen pratar om fansen, varför hon älskar det hon gör och mycket mer!:)t

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
0


Live Stream till Comic Con 2012

Här är en Livestream för er som vill se intervjuer och sånt live från Comic Con:

Just nu hålls intervjuer av MTV med skådespelarna från Breaking Dawn.


Live stream by Ustream
0


Ciomic Con: Intervju med Kristen Stewart m.fl.

Kristen pratar bland annat om hur det var att säga farväl till Twilight.
 

Intervju med Robert Pattinson
Mackenzie pratar om Robert och Kristen


Källa
0


Comic con 2012: Breaking Dawn

Nu har årets Comic Con dragit igång, och Breaking Dawn teamet var först på plats för att hålla en presskonferens.


Kristen och Robert anländer till årets Comic Con i San Diego.Jag älskar Kristen's outfit! Så enkel men ändå dösnygg!
Källa
0


TV Guide: Comic Con Special - The Vampire Diaries

Nu finns det scans ute från TV Guide's senaste nummer där de har med en Vampire Diaries Special! Klicka på bilderna för att få full storlek och kunna läsa texten.

0


TVD tackar fansen för 13 miljoner "likes" på facebook

The Vampire Diaries har nu hela 13 miljoner fans på deras facebooksida! Därför har några av skådisarna gjort en liten tackvideo till oss fans!

0


TVD på Twitter


Det verkar ha stormat ordentligt i Atlanta, Georgia igår. Flera av TVD stjärnorna twittrade om det. Jag håller med Joseph - älskar oväder!:D


Michael laddar inför Comic Con i helgen. Han har fått sitt schema!
0


Dagens gifÅhh fina fina scen!♥^^
0


Dagens bildFan made Klaus poster♥
0


Ian goes Damon!0


Nina Dobrev: Picture Quote of the DayJag tycker om Nina's små citat som hon ofta twittrar. Dom inspirerar!
0


Breaking Dawn part 2 kalender

Nu finns bilder ute från en Breaking Dawn part 2 kalender. Riktigt snygga! Den 15 augusti kommer den ut i USA, inget datum är satt för Sverige än.

Photobucket

Källa
0


Bilder på Kristen Stewart från 'On the Road'Så vacker, speciellt på första bilden!♥

Källa
0


Förlåt för den dåliga uppdateringen..!

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag! Jag har varit på jobbet HELA dagen och kom hem NU!! Det har varit kaos med allt så jag fick jobba över, och nu är jag helt slut i huvudet! 

Ska kolla runt lite och se om jag har missat nåt i hollywoodvärlden;). Får typ lite abstinens när jag inte vet vad som händer ;) Kika in om ett tag så har säkert lite nya inlägg kommit upp!♥
0


Nina Dobrev Outtakes "Me In My Place" photoshoot

Bilden på Nina som släpptes för någon vecka sedan i Esquire Magazie är från Ninas photoshoot med Me In My Place som hon fotades för förra året. Nu har de släppt fer superfina outtakes med henne!källa
0


Mockingjay har fått officiella release datum

The Hunger Games Studio Lionsgate har nu satt datumen för när The Hunger Games: Mockingjay part 1 och Mockingjay part 2 kommer att ha premiär. 

Part 1 kommer ha premiär den 21 november 2014, och part 2 kommer ut den 20 november 2015. Det är sedan tidigare känt att The Hunger Games: Catching fire kommer ha biopremiär den 22 november 2013.

Två stora tillkännagivanden på en gång. Och nu är det alltså officiellt bekräftat att Mockingjay kommer att delas upp i två filmer (precis som man gjort med Twilight: Breaking Dawn och Harry Potter och Dödsrelikerna).

När man tittar på datumen så känns det ju som att man kommer få vänta för alltid på att dom ska komma ut, men det känns ändå ganska skönt att veta att vi kommer att få en ny film varje år i tre år fram över!källa
0


Dagens bildVackra Kristen♥
0


Tweets från idag


Nina tycker att tiden flyger förbi. redan dags för säsong 4 av TVD!
Alexander fortsätter att twittra bilder på sig själv utan tröja (inte mig emot). Här är han färdigstylad som sin karaktär i 'Grown ups 2'. Vat dycker ni om skägget?;)
0


Dagens bildVackra Emma Watson! En annan av mina favoritskådespelerskor♥

Är det någon av er här som också gillar henne? Kanske ett galet Harry Potter-fan (precis som jag)? ;)
1


Alexander Ludwig Ustream

När jag ändå är inne på det här spåret så kan jag ju passa på att lägga upp en ustream från Alexander Ludwig som var i fredags. Han svarar på fansens frågor och han verkar vara en vldigt charmig kille. Se den!;)


0


Tweets från Alexander Ludwig och Ian Somerhalder

Snyggingen Alexander Ludwig twittrade nyss en bild på sig själv där hans ena arm är täckt av tatueringar. Dock är de fejk inför en filminspelning som han håller på med. Det verkar som att han ska iväg på "klipp hoppning" idag. Även det en del i filminspelningen antar jag. Låter häftigt!!


Ian twittrar om att det är första dagen av "TVD-skolan" idag. Härligt att dom är igång!:)
0


Intervju med Jackson Rathbone som pratar om Kristen Stewart

Tänkte att jag ville visa den här intervjun med Jackson Rathbone (Jasper Hale i Twilight). Inte bara för att han är trevlig att titta på, utan även för att han pratar om Kristen och om vad han tycker om att hon är överst på listan av bäst betalda stjärnor i Hollywood. Är det bara jag som älskar dialekten?!;)


0


Nina Dobrev lämnnar Los Angeles i söndags, 8 juli

I söndags, 8 juli, sågs Nina Dobrev på LAX flygplats när hon skulle flyga tillbaka från Los Angeles till Atlanta

0


Table Read, TVD säsong 4 episod 1Den här bildern twittrade i Michael igår kväll. The Vampire Diaries första 'table read', alla ser ut att vara väldigt inne i manuset! Gaah, vill veta vad det står!!;)
0


Dagens fråga

Jag tänkte dra till med en ny kategori - "Dagens fråga". Jag tycker det är jättekul att höra era åsikter, och jag tänkte börja med en fråga som brukar dela upp TVD fansen i två olika läger - Stelena och Delena. Som ni säkert har märkt vid det här laget så är jag team Delena;) Nu undrar jag - vilket "team" tillhör du? Stelena eller Delena? Berätta gärna varför också i kommentarerna!♥

0


TVD säsong 4 SPOILER

Ett nytt Vampire Diaries Scoop!! Det låter spännande, eller vad tycker ni?;)

The Vampire Diaries Publicity Pic


Chole: Jag är desperat efter något nytt Vampire Diaries skvaller. Snälla hjälp mig!

Svar: Oj, ta ett djupt andetag. Ganska snart kommer du vara trött på TVD scoop eftersom att showens stjärnor ska till Comic Con nästa vecka! Men eftersom att vi älskar dig så mycket, så ska vi berätta något för dig nu: Det kommer en ny vampyrjägare till stan nästa säsong! Hans namn är Connor, och ordet på gatan är att han kommer att stanna kvar ett tag efter att han dykt upp i episod två.Chloe: I am desperate for some new Vampire Diaries scoop! Please help!

Whoa, take a deep breath. Pretty soon you’ll be lousy with TVD scoop, because the show and its stars are headed to Comic-Con next week! But because we love you so much, we’ll tell you something now: there’s a new vampire hunter in town next season! His name is Connor, and word on the street is that he’ll be sticking around for awhile after he pops up in episode two.

Källa

0


Behind The Scenes - TVd photoshoot promo pictures

Nu har det kommit ut några behind the sceenes-bilder från photoshooten med TVD castet. De var alla i Los Angeles i förra veckan och plåtade promo bilder till säsong 4. Här nedan kan ni se några sneak peaks:D

Källa
0


Joseph Morgan photoshoot Cosmopolitan

Joseph Morgan i senaste utgåvan av Cosmopolitan. Det finns tyvärr bara scans ute än så länge, men jäklar vad snygg han är!;)

0


Ny Teaser Trailer till The Hunger Games på Blu-Ray & DVD


Nu finns en ny trailer ute till releasen av The Hunger Games på DVD och Blu-Ray. Det är behind the scenes-material som visas med bland andra Jennifer Lawrence och Josh Hutcherson. Klicka på bilden för att komma till videon!:)0


The hunger Games i People Collector's Special

Tidningen People Special släpper ett nummer med The Hunger Games. Här nedan ser ni innehållet i tidningen. Finns att beställa på pressbyrån.se

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Källa
0


Snow White and the Huntsman släpps på DVD och Blu-RaySnow White and the Huntsman kommer att släppas på DVD och Blu-Ray i Sverige den 10 oktober i år. Ni kan förhandsbeställa den på Discshop.se eller Cdon.se.

Är det någon av er som har sett filmen på bio? Skulle vara kul att veta vad ni tyckte om den?!:)
Jag älskade den!
3


Intervju med Kristen 'Stewart i Istoe Gente'

Här är en ny intervju med Kristen, där hon pratar med tidningen 'Istoe Gente'. Klicka på bilderna för att se dom i full storlek. Klicka HÄR för att läsa hela intervjun på engelska.

How was to be at Cannes with On The Road at the same time your boyfriend, Robert Pattinson, was there for Cosmopolis?

Kristen: I’m very proud of him and he’s proud of me. We’ve already gained so much for being at Cannes, the biggest film festival in the world.Källa
0


Tweets från senaste dygnet - The Vampire Diaries Cast


Hela gänget verkara vara tillbaka i Atlanta för att börja Säsong 4 av The Vampire Diaries idag!! Joseph twittrar att dom ska gå igenom manuset till episod ett idag vid en så kallad "Table Read". Då får skådisarna läsa igenom manuset och även träffa alla ur produktionen, gamla som nya.Ian verkar ha haft en bra sommar. Här är han med några tjejer från ISF Tyskland (Ian's hjälporganisation).Candice har varit på en photoshoot som involverade ostbågar haha^^ Hoppas vi får se resultatet snart!Snyggingarn Michael Trevino och Taylor Kinney (Uncle Mason i TVD, även känd som Lady Gaga's pojkvän;)) har varit på en photoshoot tillsammans. Vill se resultatet nu nu nu nu!;)
0


Dagens gif
0


Julie Plec twittrar om TVD säsong 4

För bara några  minuter sen twittrade Julie Plec det här. Blir såklart ännu mer sugen på nya säsongen av The Vampire Diaries nu!!

0


Dagens bildVackra Jennifer i Paris.
0


Tweets från TVD-gänget


Ian twittrar om ISF (han verkar vara bäldigt nöjd med den snygga hatten!;))Candice är hos frisören!^^Claire med bästisen Phoebe Tonkin.

 
Julie berättar att hon har fått manuset för TVD s4 avsnitt 2. wihiiie!:D
0


Inspelningarna av The Vampire Diares Säsong 4 börjar!

I förrgår anlände några av TVD skådisarna till Los Angeles flygplats. Det börjar dra ihop sig för inspelningen av säsong 4, och nu befinner de sig i Los Angeles för att fota promobilder till den nya säsongen! Claire, Nina, Candice, Michael och Joseph syndes på flygplatsen i fredags, den 6 juli. Även Zach och Steven ska ha varit där. Hätligt att det snart är igång!^^ Då har vi promos och sneak peaks att se fram emot!

Jag är hemma nu förresten. Kommer att uppdatera som vanligt igen! Hoppas ni har haft det fint!:)

Källa
0


Dagens gifHaha, jag älskar Jen's humor^^
0


Dagens bildHej på er! Idag kommer jag sitta i bilen hela dagen. Kommer hem ikväll någon gång. Får se om jag orkar uppdatera något då, annars blir det på måndag igen efter jobbet!:) Hoppas ni har haft en fin vecka, det har jag!
Kram♥
0


Josh Hutcherson kommer på Teen Choice Awards 2012

TCA Press Release har bekräftat att Josh Hutcherson kommer att dyka upp på årets Teen Choice gala (det står även på teenchoiceawards.com). Härligt för oss, då får vi ju ännu en snygging att vila ögonen på!;) En annan av mina favoriter som dyker upp är Ashey Benson från Pretty Little Liars. Ska bli så kul att se vad alla väljer att ha på sig!

0


Fan made posters för TVD säsong 4

Julie Plec har twittrat de här bilderna på två fanmade posters för TVD säsong 4. Fasen vad snygga!^^
0


Nina och Ian i Arizona samt Wien


Nina i Arizona.Ian i Wien.
0


Behind The Scenes TVD säsong 4..?

Det här sägs vara en behind the scenes till The Vampire Diaries säsong 4. Vet inte om det stämmer, men hoppas iaf att dom har fått en bra start!:))

0


Nina Dobrev i Spansk reklam

 Nina Dobrev är med i en reklam för den spanska kanalen TNT där hon är med för att promota The Vampire Diaries. Se den nedan!


0


Ktisten Stewart pic, Balenciaga Photoshoot

En ny bild på Kristen från hennes photoshoot med Balenciaga har kommit ut:

0


Screen shots från Nina Dobrev's senaste plåtning med Esquire MagazineHaha hon äe så söt på bilderna!^^
0


Nya bilder på Kristen 'OTR' presskonferens i Cannes

0


Intervju med Kristen Stewart för Istoe Gente

En ny intervju med Kristen för Isto Gente. Hon pratar bland annat om vad hon tycker om att spela in sexscener och att 'On the Road' har gett henne den bästa erfarenheten av filminspelning. In Twilight, it's only on the penultimate movie that the leading couple had a romantic sex scene. But Kristen Stewart, the performer of the delicate heroine of the vampire saga, says: "I see actresses do ridiculous fake sex scenes in movies and then declare that they felt safe on set." At 22 years old and as the highest-paid actress in Hollywood between May 2011 and 2012, earning $ 34.5 million according to Forbes magazine, Kristen says it was says with a fearless attitude to nudity that she starred On the Road, which premieres in Brazil on July 13.

 In Walter Salles' movie she plays Marylou, free-spirited young woman who becomes the lover of two friends who cross roads of the United States in an existential journey. "I would have joined these two guys, for sure," says Kristen, adding that she read Jack Kerouac's book as an adolescent, and that she admires people with libertarian attitudes. Off screen, however, she has a life within the rules and maintains a secretive romance with Robert Pattinson, her partner in Twilight.

How would you describe the experience of working in On the Road? 
K: It was the greatest experience I had doing movies. I wasn't part of the entire filming trip, but I went to Montreal to join the team and prepare. Then I went to New Orleans, Phoenix and San Francisco. Then I came home and made another Twilight movie. What was strange, because I wanted to go back to that experience with Walter (Salles), which was discontinued. I had no time to think about what had happened in those weeks on the road. What, in fact, closely resembles the experience of my character.

Were you afraid of doing the sex scenes? 
K: On the contrary, I wanted to do the sex scenes. I like movies that test my limits. It's a way to challenge myself, to leave the comfort zone. I confess that I lived more interesting experiences during those four weeks of filming on the road than in my normal life. The sequences of nudity among the characters are discreet and did not show genitals.

Did that make you more comfortable? 
K: I see actresses do ridiculous fake sex scenes in movies and then declare that they felt safe on the set. In most cases, the sequences seem fake, you can see that they are using skin color strips to cover their breasts. I didn't want to feel safe. It' much more interesting to see genuine sex scenes than something we realize that it's fake. I always wanted to be as close as possible to actual experience.

Ni kan läsa hela intervjun HÄR!
0


Nina Dobrev i video för "Funny or Die"

Nina är med i en video för Funny or Die som är kända för att göra roliga videos med kändisar. I den här videon sjunger och rappar Nina om solkräm tillsammans med Nick Braun.^^


SPF with Nina Dobrev from Nina Dobrev
0


Poster till TVD säsong 4

0


Dagens bild

0


TV Guide gör exklusiva omslag till Comic Con

Tidningen TV Guide kommer tillsammans med Warner Bros att ge ut ett exklusivt nummer av tidningen inför årets Comic Con! Tidningen kommer att innehåll en massa nytt om höstens serier, och Vampire Diaries är självklart en av dom! Tidningen kommer att ges ut med två olika omsla - ett med Damon och Elena och ett med Stefan och Elena. Tidningen finns tyvärr bara i USA, men det kommer säkert upp scans och bilder så fort den finns ute!:)


Riktigt snygga omslag!!^^
0


Outtake och ny video till Esquire Magazine med Nina Dobrev

En ny bild från Ninas plåtning med Esquire har kommit ut. Även en trailer till tidningen finns HÄR.
0


Jennifer Lawrence anländer till Diors visning, Paris 2 juli

0


Jennifer Lawrence ut i Paris, på väg till Dior's efterfest (2 juli)

Jennifer fotades igår när hon var på väg till Dior Paris Fashion Week Party. Hon bar en jättesöt blå klänning!

0


Jennifer Lawrence med fans i Paris

Idag fotades Jennfer med sina fans utanför sitt hotell 'Ritz Hotel' i Paris.0


Gammal Photoshoot med Nina Dobrev

0


Dagens bild

0


Segt internet!

Hej på er!
Internet är verkligen galet segt här! Det har tagit mig nästan en timme att ladda upp de två tidigare inläggen och det är svårt att hitta information när sidorna inte laddar ordentligt.
MEN, jag försöker i alla fall (jag vill ju inte missa hur mycket som helst själv heller) så jag ska fortsätta försöka att få upp lite inlägg under dagarna. Men nu vet ni i alla fall vad som är felet om det inte dyker upp något nån dag!:) 

/Sandra
0


Jennifer Lawrence på Dior's visning i Paris idag, 2 juli

Jennifer Lawrence i en vacker klänning på Dior Paris Fashoin Week Show idag, 2 juli.

0


Jennifer Lawrence vid Ritz Carlton i Paris.

Igår den 1 juli fotades Jennifer Lawrence på väg in på Ritz Carlton i Paris. Hon var supervacker som vanligt! Jag älskar verkligen hennes långa kjolar!

0


Behind The Scenes bilder med Nina och Ian - TVD

 

Så söta bilder! Dom ser verkligen superkära ut!^^
0


Dagens gifhaha^^
0


Inspelningarna av TVD säsong 4 börjar!

Den 8e juli drar inspelningarna av The vampire Diaries igång igen!! Hoppas det kommer upp lite BTS-bilder och liknande. Wihi, vill inte vänta!:D Skådisarna brukar ju vara duktiga på att twittra, så det kanske dyker upp lite bilder där snart. Ska hålla utkik!:)

0


Intervju med Kristen Stewart - On The Road

Kristen är verkligen supersöt i den här intervjun när hon pratar om sin film On The Road. Se den!


0


Framme!

Äntligen är jag framme! Bor i ett hus precis vid havet och känner mig helt sommarglad!:D

Jag lyckades hitta en liten fläck här med internet!! Det går otrooooligt segt, men jag ska försöka se nu om jag kan få upp något inlägg! Om det inte dyker upp något så vet ni varför, men jag försöker i alla fall!:)
0


Sno Kändisstilen - "LBD" Little Black Dress

Något som alla borde ha i sin basgarderob är en "Little Black Dress" eller "LBD" som man brukar säga. Den lilla svarta helt enkelt. Den passar alla och om man har klädpanik någon dag så är det superbra att ha en svart snygg basklänning att ta på sig. Den går lätt att styla eftersom den går att matcha med allt, så den kommer se annorlunda ut från gång till gång beroende på vad du väljer att bära för smycken, skor etc.

Här nedan har jag hämtat inspiration från Nina, Jennifer och Kristen och sedan valt ut några av mina budgetfavoriter. Hoppas ni hittar något ni gillar!
Först ut är den långärmade klänningen. Riktigt snyggt med långa ärmar och kort kjol! Extra läckert med en urringad rygg!;) Direktlänkar till plaggen finns under bilderna.


Lipsy/Nelly.com 849 kr                                        Stars by Jonas Hallberg/Nelly.com 549 krVILA/Nelly.com 499 kr                                         Divided/H&M 129 kr


Svarta fodral och 'One Shoulder'.


H&M 179 kr                                                          Asos.com 245.39 kr


Asos.com 490.78 kr                                             Asos.com 429.43 kr


Quontum/Nelly.com 449 kr                                  Asos.com 490.78 kr

Hoppas ni hittade något som ni gillar! Det finns hur mycket svarta snygga klänningar som helst på nätet. Leta reda på din favorit och häng in den i basgarderoben. Matcha med dina favoritsmycken och varför inte ett par svarta pumps? I sommar är 'den lilla svarta' utbytt mot 'den lilla vita', och det finns massor av såna klänningar också, och flera av dom jag visar ovan finns även i vitt (och fler färger).
0


Kristen Stewart ansiktet utåt för Balenciaga's nya parfym

Vacka Kristen pryder reklamen till Balenciaga's senaste doft "Florabotanica". HÄR finns en intervju med Kristen där hon pratar om detta och lite till!

0


Dagens bildSom jag har skrivit tidigare så åker jag bort idag och blir borta i en vecka. Bloggen kommer dock inte att stå tom! Jag har datorn med mig (vet dock inte hur internet kommer fungera) och har planerat att uppdatera om det viktigaste som dyker upp under veckan. Dock kommer det bli färre inlägg om dagarna och säkert en hel del som jag kommer missa att lägga upp. Men jag ska göra mitt bästa, samtidigt som jag njuter av min semester!:) 

Hoppas att ni också får en fin vecka!! Kram
0

RSS 2.0