TVD SPOILER - Vem kommer Caroline välja?

Ännu en spoiler för TVD's nästa säsong har kommit ut, den här gången från Michael Trevino som har pratat med Zap2it, Läs nedan för att se vad han har att säga om Carolies val i höst.



"Det är ett avgjort läskigt koncept när man ser på det från Caroline's synvinkel i och med att hon kommer interagera med en kille som hon tror är hennes pojkvän - men som egentligen är en mordisk skurk."

"Man skulle kunna tro att nu när Klaus är i Tylers kropp så kommer han att dra full nytta av det, både på bra och dåliga sätt i att hantera Caroline", säger Trevino. "Det är riktigt äckligt!"

Vi kan förvänta oss att Klaus kommer att spela efter sin egen agenda - det vill säga att medan han är i Tyler's kropp kommer han att göra sitt bästa för att skapa en klyfta mellan Caroline och Tyler.

"Klaroline" fans, den där gnistan ni har sett mellan Klaus och Carolien är verklig, och den här säsongen kommer hon äntligen att bemöta sina känslor för Klaus och välja mellan hybriderna.

"Vi kan bara gå så långt utan att Caroline väljer en av dom, eftersom att det finns något i Klaus som hon älskar så måste hon ta sitt beslut. Hon bestämmer det [själv]. Det måste komma till en punkt då hon måste välja den ena eller den andra", säger han retsamt.


Källa

Vem tror ni hon väljer? Vem hoppas ni på? Berätta gärna i kommentarerna!:)
1


Kommentarer
Postat av: Elin - Designar bloggar

Hoppas på Klaus såklart! Älskar bad boys! ;D

Svar: Haha, då är vi två! Heja Klaus;D
None None

2012-07-25 @ 21:23:17
URL: http://chanelde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0