Dagens bilderNina i olika yoga-poser inför ett reportage med Seventeen Magazine. Jag ska faktiskt iväg på ett pass själv nu. Skönt tidsfördriv av en annars så tråkig söndag!

Håller ni på med någon rolig sport? :)
5


Kommentarer
Postat av: Anonym

Blir man smalare av yoga? :)
Måste veta. Kram! Älskar din blogg.

Svar: När jag började med yoga (ca 6 månader sen) övade jag först hemma med en dvd. Jag märkte resultat efter bara nån vecka att kroppen såg mycket fastare och slimmad ut! Det är verkligen träning för själen också och ger mig en chans att varva ner. Sedan började jag gå på pass med instruktör för att lära mig nya poser och utmana kroppen mer. Om du vill bli av med några kilon så får du nog lägga till någon slags konditionsträning också (det gör jag ett par gånger i veckan). Typ cykla eller gå en lång promenad. Men yoga är absolut en bra grund för en stark kropp, snygga långa muskler och ett skönt inre lugn! Allt blir liksom lite fastere haha;) Kul att du gillar bloggen! Kram
None None

2012-10-21 @ 14:55:30
Postat av: Isidora

Den staden jag bor i finns det jogga,ibland går jag och det är jätte roligt...:)

Svar: Samma här, bor i en liten by så det blir många sköna promenader! Men några gånger i veckan tar jag bilen in till stan där det finns friskis och gym! :)
None None

2012-10-21 @ 17:33:54
Postat av: Anonym

Tack så mycket. Men jag är 13 år. Kan jag ändå hålla på med yoga? Blir man vigare av yoga?
Kram. :)

Svar: Jadå, klart du kan! :) Men det viktigaste är ju att du tycker att det är roligt, det är då du kommer få bäst resultat! :) Man blir absolut vigare, och jobbar mycket med balansövningar som stärker kroppens innersta muskler. Dans/cheer låter som ett superbra komplement till yoga! Hoppas du hittar något som du gillar att göra (annars är det ju lätt att man tröttnar fort). Kram
None None

2012-10-22 @ 20:06:34
Postat av: Anonym

Tror du att dans/cheer och yoga funkar bra ihop? :)

Svar: Vill bara förtydliga att jag verkligen inte tror att jag är någon hälsoexpert. Det spelar ingen roll om man är smal eller lite mullig, träning är alltid viktigt för att få en stark och frisk kropp. De senaste åren har jag slarvat med träningen och jag kände inte igen min kropp längre (och då menar jag inte bara utseendemässigt). Jag blev tröttare, fick ont i leder och muskler osv. Nu när jag har börjat igen har jag verkligen fått igen livskvalitén (jag är 23 år och kände mig typ som 75 i kroppen innan;)). Jag har lärt mig att även fast jag inte alltid är sugen på att köra ett träningspass så säger jag till mig själv att "gör det bara", och så gör jag det för det känns tusen gånger bättre att ha gjort det än att inte ha gjort det. Du är ju väldigt ung, men tro mig, tio år förändrar verkligen kroppen så det är bra att hålla igång från början (även om det bara är några pass i veckan) för att få en bra grundfysik! Haha det låter typ som att jag är hundra år gammal nu. Men det är sant! ;) Lycka till och hoppas du hittar något du tycker är roligt! :)
None None

2012-10-22 @ 20:35:47
Postat av: Anonym

Tack! :)
Jag ska nog börja på cheer om jag hittar en bra klubb. :)

Svar: Gör det, det verkar ju jättekul! :)
None None

2012-10-23 @ 18:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0