Promo för TVD episod 6 - "We all go a little mad Sometimes"

SPOILER  SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

LÄS INTE OM NI ÄNNU INTE HAR SETT SENASTE AVSNITTET AV VAMPIRE DIARIES!!!




Kort sammanfattning och tankar om "The Killer"

I nattens avsnitt hände en hel del spännande saker, och vi fick reda på att det var Elena som var "The Killer" (som var namnet på avsnittet). Hon lyckades till slut döda vampyrjägaren Connor efter att han tagit Matt, April och Jeremy som gisslan, och han blev också den första människan som Elena dödade. Men så kan det gå när man ger sig på hennes bror, och jag tycker att det var bra att bli av med honom, för nu börjar ju en ny spännade story ta fart i Mystic Falls.

Jeremy har nämligen "tagit över" vampyrjägar-tatueringen, så vi kan räkna med att han kommer synas mycket mer i säsong 4 av TVD än vad han gjort i de andra säsongerna. Det ska bli spännande att se hur det hela utvecklas, och ifall Jeremy kommer ansluta sig till Klaus och Stefan och försöka hitta botemedlet till vampyrism. Det kommer i såna fall innebära att Jeremy måste döda en massa vampyrer för att kartan (tatueringen) ska växa och bli fulländad. Jag undrar när Elena kommer få reda på att det kan finnas ett botemedel, och hur hon kommer att handskas med det. Hon verkar ha svårare än andra att anpassa sig till ett liv som vampyr, så om det finns en chans för henne att bli människa igen så kommer hon nog ta den. Själv gillar jag henne mycket mer som vampyr!


Att döda en vampyrjägare ur "The Five" verkar medföra en hel del konsekvenser.. Som vi såg i slutet av avsnittet så har Elena börjat få grova hallucinationer, och om man tittar på trailern för nästa avsnitt (finns nedan) så verkar förklaringen vara att hon dödat en vampyrjägare och att det ger konsekvenser. Hennes hallucinationer verkar med andra ord fortsätta även i nästa episod, och ingen vet om eller hur hon kan bli av med dom.

Vad tyckte ni om "The Killer" och hur tror ni att storyn kommer utvecklas i Mystic Falls? Berätta gärna i kommentarerna! :)

Promo till "We all go a Little Mad Sometimes"


Katherine is back!? Eller kanske bara en hallucination? Spännande!!
0


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0