Köp Love and Honor och Red Dawn på DVD!

Hej och hallå! ÄNTLIGEN fungerar mitt internet igen! Så skönt! :D

Jag tänkte tipsa er om att man nu kan köpa Liam Hemsworth's film Love and Honor samt Josh Hutcherson's film Red Dawn. Ni kan se trailers och en kort beskrivning av filmerna nedan. Klicka på länkarna för att komma till sidorna som säljer dom! Jag tycker båda verkar jättebra och har beställt hem dom till min lilla DVD-samling!:)



När en ung soldat i Vietnam blir dumpad av sin flickvän bestämmer sig han och hans bästa vän (Liam Hemsworth) att återvända hem till USA för att vinna henne tillbaka. Men vad väljer man när det står mellan sin plikt gentemot landet och flickan man älskar?

Köp Love and Honor här--> LÄNK   LÄNK (Filmen verkar ha olika releasedatum, men ska iaf finnas fom 20 mars)




En stad i delstaten Washington vaknar till den surrealistiska synen av utländska fallskärmstrupper som landar i staden. USA har blivit invaderat och denna stad är deras första mål. Beslutna att slå tillbaka söker en grupp unga patrioter, under ledning av den återvändande soldaten Jed (Chris Hemsworth), tillflykt i den omgivande skogen där de tränar och organiserar sig som en gerilla-grupp. Sedan slår de till mot fienden när de som minst anar det för att befria staden. Josh Hutcherson har öven en betydande roll i filmen.

Köp Red Dawn här--> LÄNK   LÄNK   LÄNK
1


Kommentarer
Postat av: Camilla- RobstenDailyNews

-- Glöm inte kolla din din bästa SVENSKA fansite om Kristen Stewart och Robert Pattinson--

2013-03-14 @ 12:37:29
URL: http://robstendailynews.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0